batzajla Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 no ja, na cajte nas je malček orosilo, ampak nič hujšga. no, vsaj jst sm prišel domov suh, ne vem kaj bo z ekipo k je potegnila do obale :fredy:
Brdaus Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Nas je pa tut na poti domov mal pral... sicer na morju je bla šajba, kasneje na cesti pa prilično mokro :glare:
Jeger Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 ampak črni kal je bil pa suh :D ...dobra fura :)
peco Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Je blo vredi ja....samo dežja je blo mal preveč ....pa gun sokol, k je samomor na moji čeladi delou, mi je mal dan zagreniu :blink: :( :wacko:
zmajcek Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Ja prav fajn je blo malo nas je opralo! Tko da mamo mal dela s pucanjem da nam ne bo dolčas čez teden!! :OK: :OK: :OK: :OK:
gebre Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 A veš tisti vic o ptiču, kletki in motoristu :D
Misek Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 A veš tisti vic o ptiču, kletki in motoristu :D Ne
peco Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 A veš tisti vic o ptiču, kletki in motoristu :D Od včerej naprej mi ta zadeva sploh ni več smešna :? :glare: :(
Brdaus Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Od včerej naprej mi ta zadeva sploh ni več smešna :? :glare: :( Če se nisi stresu, je dobr... te je pač zamenjal za miško :P
peco Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Če se nisi stresu, je dobr... te je pač zamenjal za miško :P Ti mogoče zgledam kot miška... :blink: :blink: :grrr
Misek Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Od včerej naprej mi ta zadeva sploh ni več smešna :? :glare: :( Si ga vzel domov in ga neguješ kot je treba?
Brdaus Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Ti mogoče zgledam kot miška... :blink: :blink: :grrr :hmm: Samo res nekak postran pogledaš... kot miška :lol1: :lol1: :lol1: Al pa je bla ptičica samo alergična na rdečo fukiš barvo :naughty: Si ga vzel domov in ga neguješ kot je treba? Kletko bi že najdu, samo pri kruhu in vodi bi se mal zataknil :kva2: :kva2: Sorry, Đoni, mal heca... boš enkrat povedal, kaj je v resnici blo .)
peco Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) No, de razjasnem zadeve... Trofeja včerajšnjega dneva... :? :? Popravljeno April 2, 2007. Popravil peco
minca Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 uuuuu madona :o :o :o tole pa strašno zgleda :eek: :blink:
Brdaus Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 No, de razjasnem zadeve... A morš ti res vse pobit, kar je lepšega od tebe... zdej bom z body-guardi okol letal :P Drgač pa upam, da si OK preživel tole bližnje srečanje... ne zgleda ravno lepo. PS: a zdej vidiš, zakaj me ne smeš qrcat glede vitizja :glare:
_SEBA_ Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) No, de razjasnem zadeve... Trofeja včerajšnjega dneva... :? :? upam da ne mislš sitarja :hmm: :hmm: :hmm: sam je pa en fest velik tč.......... Popravljeno April 2, 2007. Popravil _SEBA_
batzajla Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 uf jebemti, a pa ti veš da so kanje zaščitena vrsta :angry: matr fajn si ga trešču, dobr da si ostal na dveh biciklih
Misek Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 No, de razjasnem zadeve... Trofeja včerajšnjega dneva... :? :? Ja kje pa si to staknu? Tuki bi pa že res lahko bil resnični stvek na koncu vica, " Ljubi bog, ubil sem motorista!" Samo dobro da tebi ni blo kej!
Lowrenc Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 (popravljeno) Na tvojmu mestu ga bi v skrino vrgu ob priliki pa bi ga dau našopat in v motoristično sobo al pa garažo na steno z njim!! :OK: Če lahk še čelado slikej... :hmm: In js pol mislem, kaj sem doživu, ke sem enga vrabca sneu predlani Popravljeno April 3, 2007. Popravil Lowrenc
Stric Burek Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 In js pol mislem, kaj sem doživu, ke sem enga vrabca sneu predlani Alpa jest ku sm ogrmonga čmrlja. Sicr sm ga z očesom(pr 80km/h), ampak OK :D Sm se hmal skantu, ku nism vidu pol kurca več
missi Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 No, de razjasnem zadeve... Trofeja včerajšnjega dneva... :? :? uf, me veseli, da si jo ti odnesu bol kot tale kanja :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se