Misek Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Če bi se kdo dones (nedelja) kej pelu, ob 10h Rondo :D
Roky Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Če bi se kdo dones (nedelja) kej pelu, ob 10h Rondo :D A ni dons tork :eek: :hmm:
peco Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Če bi se kdo dones (nedelja) kej pelu, ob 10h Rondo :D Se mi dozdeva, de mi ne bo ratal...
Misek Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 A ni dons tork :eek: :hmm: Ma pismo tili prazniki so me čisto zdelali! :slap: :slap:
Roky Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Ma pismo tili prazniki so me čisto zdelali! :slap: :slap: Hehe ta je bla dobra,sem šu prov na koledar pogledat ker dan je :OK:
missi Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Najprej hvala vsem, ki so mi v soboto pomagali domov. Hvala. Drugače sm se pa neki zastrupil, tko da trenutna situacija :SS :SS :SS :SS Sicer gre na bolje, tko da bom kmal fit :) brdausi, želim ti čim hitrejše okrevanje :004 naslednič pa več razkužila spit pa bo :lol1: :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 (popravljeno) kaj pa je blo s polpetkom?? :o :eek: :( upam da je zdej ok,oz.da je že boljš.... poleptek,pozdrav se :004 :OK: Popravljeno Maj 1, 2007. Popravil minca
_ales_ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 evo zj pa da še js mal poročam iz grobnika z slikovnim materijalom :evilgrin: najprej en manjša skupinska pečotova stvaritev :naughty: hmm bog ve kaj se je tu dogajalo :hmm: no še js pa teya na jegrovmu mopedu (k vas tolk zanima :D ) pečotova oboževalka :naughty: :evilgrin: kađiva vs prepoten z treninga :yea1: :OK: pa še lepo zapečen tanjuška :lol1: ne zamert :blush: slik je ogromn, par filmov, če kdo hoče naj me kontaktira, prnese prazen CD, pa mu jih zapečem. Lp.Aleš
Petzl Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 o boh pomagej kr na pecotov motor se je spravla :slap: boga honda :cry:
_SEBA_ Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 pečo, vidm da si uživu na grobniku :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: no ja, pa usi ustali tut, sam zgleda da ne tolk :D :D
Petzl Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 pečo, vidm da si uživu na grobniku :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: no ja, pa usi ustali tut, sam zgleda da ne tolk :D :D A's biu ti ucer na pump na Bledu (tm k je pralnca) popolne..? probiker kombinezjon, plava ninja mit akrapovich
_SEBA_ Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 A's biu ti ucer na pump na Bledu (tm k je pralnca) popolne..? probiker kombinezjon, plava ninja mit akrapovich biu ja,, zakwa me pa nis za rokaw pocukou :hmm: :hmm: :hmm:
Petzl Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 biu ja,, zakwa me pa nis za rokaw pocukou :hmm: :hmm: :hmm: nism biu zihr
_SEBA_ Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 pečo..... dej slikej tazadn zdic tvojega mompeda, da vidmo če je nou bojni plen gor :photo: :photo:
ZOX Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 KRESOVANJE!!! Danes prot večeru, vsi vabljeni na jubilejno ?? kresovanje v Križe (na Polano). Za pijačo, hrano in dobro voljo bo poskrbljeno. Še zemljevid, kje se bo vse skupaj dogajalo ter par slik prejšnjih let: Bilo ful dobr, vroče, domača glasba in pretepi v živo, dobr da so bli gasilci na mestu :OK: :yea1:
peco Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 pečo..... dej slikej tazadn zdic tvojega mompeda, da vidmo če je nou bojni plen gor :photo: :photo: Še zmerej kot je bilo.... .) Bilo ful dobr, vroče, domača glasba in pretepi v živo, dobr da so bli gasilci na mestu :OK: :yea1: Je blo kr športno ja. :P Drugače pa veselo in zanimivo. :) Sam Pečotov akvarij pa rullz :OK: Honda uber alles!! :grim :grim
Stric Burek Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 Da vržem eno kost. Da vidm če bo kdo ugriznu. Razmišlja kdo o tem da bi se odpravli na MotoGP driko v Mugello ali Brno? Mugello je okrog 450km daleč, Brno pa nekej čez 500km.
Roky Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 pečo a sm jest na tvoji CBRki prov vidu,da maš na zadnjem sedežu tangice :hmm: :kva1:
_SEBA_ Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 pečo a sm jest na tvoji CBRki prov vidu,da maš na zadnjem sedežu tangice :hmm: :kva1: kakšne tangice :? :? :? to je bojni plen :grim :grim :grim
Roky Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 kakšne tangice :? :? :? to je bojni plen :grim :grim :grim Aja hehe :P Dej mi povej, če se gor na ovinku že kej dogaja :hmm: upam, da veš kva mislm :D
_SEBA_ Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 Aja hehe :P Dej mi povej, če se gor na ovinku že kej dogaja :hmm: upam, da veš kva mislm :D nč nism gor biu zadne cajte, bo pa treba počas :grim :grim :grim
GrCaR Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 Da vržem eno kost. Da vidm če bo kdo ugriznu. Razmišlja kdo o tem da bi se odpravli na MotoGP driko v Mugello ali Brno? Mugello je okrog 450km daleč, Brno pa nekej čez 500km. :hmm: :grim
Roky Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 (popravljeno) nč nism gor biu zadne cajte, bo pa treba počas :grim :grim :grim :grim Se kmal vidmo gor,sam še mal na vreme treba počakat.Upam, da plavih nebo letos tok gor :kva2: Popravljeno Maj 2, 2007. Popravil Roky
_ales_ Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 :grim Se kmal vidmo gor,sam še mal na vreme treba počakat.Upam, da plavih nebo letos tok gor :kva2: ker uvivnk to mislete???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se