kađiva Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 al bi mene upal uzet s sabo? :doze: sevede, če dobim frej... :glare: sevede :)
_ales_ Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) Aja... :blink: ja žnj, u nedelo mislm da sva se menla po msn-ju, pa da gre še jerca zravn... Ja pa seveda kako ker je dež napovedan. z avtom... kdaj pa v Petek? ta petek popoldne po ob dveh al pa mal čez... Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil PESHY BOY
peco Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ta petek popoldne po ob dveh al pa mal čez... Sej se bo dal tisto "dveh" spremenit v "štirih" ane....
Lego Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 sevede :) Prekmal sem se šopiru. :blush: V soboto sem povabljen na svetovno prvenstvo v prstometu, tako da s Celjem verjetno ne bo nič. :ninja:
Brdaus Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 a gre kdo kej v louisa??? js pa pečo greva u petek... A je že kdo bil v Louisu na Celovški cesti?
peco Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 A je že kdo bil v Louisu na Celovški cesti? bil ja...
Misek Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) Sej se bo dal tisto "dveh" spremenit v "štirih" ane.... To bi pa še meni ustrezalo! Grem lahko zraven? Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil Misek
_ales_ Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 To bi pa še meni ustrezalo! Grem lahko zraven? hmm, moja opelica je že povna, kvečjm če dekline doma pustimo, lhko gremo pa z dvema avtoma...
Misek Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 hmm, moja opelica je že povna, kvečjm če dekline doma pustimo, lhko gremo pa z dvema avtoma... Aja vas je že 5. Ja ti šment ti. Zdaj če bi šol se kdo lohka tudi jaz peljem pa gremo z dvema, da si pol malo razdelimo, sam pa ne bom hodu.
Brdaus Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Aja vas je že 5. Ja ti šment ti. Zdaj če bi šol se kdo lohka tudi jaz peljem pa gremo z dvema, da si pol malo razdelimo, sam pa ne bom hodu. Give me a call .)
flero Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 @flero: vse najbolše!!! želim ti pa hmmmm,...čimveč časa za motor, pa za hčerkico (sej je punčka ane??) :D , pa uspešne in varne misije :) :beer2: :beer2: Hvala za cestitke...mal pozn...ni blo cajta...smo delavni...v juniju se pa tko domov prdrajsam, pa kako recemo...uzivajte pa srecno vsej sekciji... lp flox
_ales_ Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zj je nov načrt za v petek v lojzeta! js sem ob pol dveh na zbiljah na kavic kjer poberem pečota pa jerco, ob dveh al pa mal čez poberem mojo v kranju in nato odpujsamo proti jodllandu... če se kdo prdruži naj bo mal čez 2 v kranju nek... deal?
Misek Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zj je nov načrt za v petek v lojzeta! js sem ob pol dveh na zbiljah na kavic kjer poberem pečota pa jerco, ob dveh al pa mal čez poberem mojo v kranju in nato odpujsamo proti jodllandu... če se kdo prdruži naj bo mal čez 2 v kranju nek... deal? A niste rekl ob 16h?
gebre Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Jebenti, pejte se vozit ne pa po luisu skakat :whistle:
kađiva Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Jebenti, pejte se vozit ne pa po luisu skakat :whistle: ne, najbl smešn je da bojo rabl najmanj 2 strani da se zmenjo :D :D :D
ZOX Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 ODBOJKLA - kdo je za? Mormo nadoknadit nedeljo še :naughty:
Misek Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 ODBOJKLA - kdo je za? Mormo nadoknadit nedeljo še :naughty: Če se boste zmenil pridem družbo delat. Igrat pa še ne morem :glare:
Jeger Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 ODBOJKLA - kdo je za? Mormo nadoknadit nedeljo še :naughty: kdaj
gebre Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Pridem na odbojko, če gre kdo naslednji teden namesto mene pisat: :headbang: 1 kolokvij in 2 izpita
Matex_46 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 A sm že prepozn... :unsure: žal..... :trance_33_sleep:
Brdaus Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Pridem na odbojko, če gre kdo naslednji teden namesto mene pisat: :headbang: 1 kolokvij in 2 izpita Z lahkoto :kva2: Qwa se pa piše?
gebre Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) Ql, bi te ponucal za ustni izpit za fiziko, trdnost in statko bom pa jest urihtal :whistle: Samo nekak imam filing, da Možina ne bo verjel, da "sem" se ustrigel :krneki: Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil gebre
_ales_ Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 (popravljeno) a gre kdo od gorencov kej v louisa v kratkem??? da bi meni naredu eno reklemacijo spotoma :glare: bil včeraj gor in sem kupil škornje probiker, ko sem jih probal vse ok doma pa šeenkrat pa opazim da je zadrga fuč :angry: zdej pa lepo prosim da če gre kdo gor da še moje škornje nese zamenjat :worship: Popravljeno Junij 2, 2007. Popravil PESHY BOY
kađiva Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 a pol noben ne gre dons v Celje na zbor? :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se