_SEBA_ Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 poleg tega te pa še ženska nese :lol1: :lol1: jah peshy, punca je pač u formi :worship: :worship: sej tvoje pa nismo smel napit :whistle: :whistle: :whistle:
peco Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 aja pečo a si že kej zvedu za štenderje? Ne še....
flight69 Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Oi! Ce bo se kdaj odbojka sem jst tut za...ce nimate kakega zaprtega prvenstva... :whistle: ? Lp! Flight
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Oi! Ce bo se kdaj odbojka sem jst tut za...ce nimate kakega zaprtega prvenstva... :whistle: ? Lp! Flight Vedno :grim PS: Baje je blo včeri vse zasedeno... tko da.... :closedeyes:
CPU Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Oi! Ce bo se kdaj odbojka sem jst tut za...ce nimate kakega zaprtega prvenstva... :whistle: ? Lp! Flight Ne bo šlo :grrr , sezona v službi se bliža Kdo je bil kej na zboru v Ljubečni. A ste se samo tepl, da ljudje tko jamrajo v tisti temi??? :xx:
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Kdo je bil kej na zboru v Ljubečni. A ste se samo tepl, da ljudje tko jamrajo v tisti temi??? :xx: Gorenjci smo bli v soboto... še dobro, ker drugače bi zbil pol Celja zraven :whistle:
Misek Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Kdo je bil kej na zboru v Ljubečni. A ste se samo tepl, da ljudje tko jamrajo v tisti temi??? :xx: Mi smo bl gledal kako so se nekateri mučil uničit motorje :headbang: Vsaj 2 sta bila zelo uspešna! :slap:
flight69 Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Vedno :grim PS: Baje je blo včeri vse zasedeno... tko da.... :closedeyes: Sej je igrisc na gorenjskem koncu dost - v Kranju, tle spodaj pri bilijardnici je fraj kadarkoli se mimo peljem... Je pa vreme jeba... Ne bo šlo :grrr , sezona v službi se bliža... Vidim, da je huda sezona....13:08 ti pa na forumu... :naughty: / jst pa itak se stari dopust koristim in sem cist out :alien1: ... Lp! Flight
kađiva Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Ne bo šlo :grrr , sezona v službi se bližaKdo je bil kej na zboru v Ljubečni. A ste se samo tepl, da ljudje tko jamrajo v tisti temi??? :xx: smo bli ja,...k je blo pa konc muzke smo pa še mal za dim in hrup poskrbel :evilgrin: :whistle: :whistle: :whistle:
ZOX Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Vedno :grim PS: Baje je blo včeri vse zasedeno... tko da.... :closedeyes: Smo igrali in še 2 igrišča sta bila frej ..
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Smo igrali in še 2 igrišča sta bila frej .. Poj me je pa Simona nate***a :angry: Se bom drugič prepričal na lastne oke :grim BTW: Vsenajboljše :beer2:
Roky Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 A bi se jest tud lahko kdaj na odbojki prdružu, če nebo glih šihta...mal rekreacije nebi škodil :whistle: _SEBA_ a greva na ene limonce :yea1: .) Se že dolg nismo nč srečal :D
ZOX Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Poj me je pa Simona nate***a :angry: Se bom drugič prepričal na lastne oke :grim BTW: Vsenajboljše :beer2: Hvala :)
Misek Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Evo konkurenca :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 _SEBA_ a greva na ene limonce :yea1: .) Se že dolg nismo nč srečal :D brez problema, sam greva na limonado :lol1: :lol1: pa nehej u roka hodt pa raj prid u tigra :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 brez problema, sam greva na limonado :lol1: :lol1: pa nehej u roka hodt pa raj prid u tigra :whistle: :whistle: A ti bi biu kr na brez alkoholnih akva :unsure: Ei sploh ne hodm več v Roka k se mij zamerla una kelnarca taneumna "kandelabr" jo kličejo :D Old Cup pa seka ja ampak sem bil komi 3x tm, ker sm ful mal v vaših koncih,treba šolo stisnt pa še čez vikende ponavad delam :whistle: sej zdej polet bomo pa spet velik gor :naughty:
_ales_ Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 dons grem spet v lojzeta! če kdo kaj malega rabi naj me pongavi ;) jegrčk a še rabš naljepk? k majo samo tisto ta veliiiiiiiiiiiiiko...
gebre Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Po jutrijšnjim dnem ga grem jest pit. Nimam blage še kdaj oz. kam točno, ampak grem, ker ta fax ubija :krneki: Vljudno vabljeni
_ales_ Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Po jutrijšnjim dnem ga grem jest pit. Nimam blage še kdaj oz. kam točno, ampak grem, ker ta fax ubija :krneki: Vljudno vabljeni ti samo povej kam, mi bomo use popil kr bo na razpolago, nč bat :rolleyes:
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Po jutrijšnjim dnem ga grem jest pit. Nimam blage še kdaj oz. kam točno, ampak grem, ker ta fax ubija :krneki: Vljudno vabljeni Tud men šola mori zadne čase, ampak bom stisnu dokonca,tazadn dan se ga grem pa tud nalit nekam, da takoj vs znanje zbrišem iz glave :D
gebre Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ah jest bom šel pa že vmes C: format narest :whistle:
peco Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Po jutrijšnjim dnem ga grem jest pit. Nimam blage še kdaj oz. kam točno, ampak grem, ker ta fax ubija :krneki: Vljudno vabljeni Počak do sobote k se gre u Žiri. :naughty:
_ales_ Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 morgeeeen :yawn: kvaj zj, kdo gre kej v alžirijo
Killroy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 alžirija? da da, tam od oka okol štirih se štarta z Lancovga mal pogledat dol B)
Jeger Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 mene pa ne bo :unsure: morm f toti maribor delat :glare: :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se