ZOX Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) Včer smo pa odbojko igral.. pa nas je blo kr velik.. dekleta in fantje hvala za igro.. :worship: (dvafotografapanobenefotkekajzdejto) Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil Zorman
Brdaus Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (dvafotografapanobenefotkekajzdejto) Stand by.....
Misek Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Evo... malo zabave. ODBOJKA Ne me je... zakon si tole naredu! :worship: :worship: Sam ena slika je čist odveč not! Kriza! :BUA: :BUA:
kađiva Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) hehe hud filmček :worship: :worship: :D no še jz jih loh ene par dam...:) komentarje k slikam pa prepuščam vaši domišljiji :P Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil kađiva
Petzl Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Danes okrog 12.30 ure se je na cesti Potoki-Kor. bela zgodila prometna nesreca, v kateri je bil udelezen zeus, imel je nesreco pri kateri ga je izsilil twingo... na sreco ima "samo" polomljeno stegnenico in caka na operacijo, motor pa je na zalost totalka. Skratka... "sreca" v nesreci da je z njim ni kaj husjega. To sm napisu na njegovo zeljo.
kađiva Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 ooo jebemo!!! :unsure: pol jo je še dobr odnesu, no ja relativno dober, ker stegnenica ni glih tolk nedolžna zadeva v glavnem Zeus, čimprej naj te zrihtajo pa dober okrevej...pleh se pa že drug nabav ;) :grupni: lp kađiva
ZOX Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) hehe hud filmček :worship: :worship: :D no še jz jih loh ene par dam...:) komentarje k slikam pa prepuščam vaši domišljiji :P :worship: :worship: :worship: :worship: ..Vsaka čast Brdausu in Kađivcu, pa mislm da je Missi tud slikala, bravo!!! :worship: :worship: :worship: :worship: Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil Zorman
Jeger Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Evo... malo zabave. ODBOJKA se bo treba na kšn turnir prjavt :lol1:..... filmček :worship: :worship:
primozh Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Danes okrog 12.30 ure se je na cesti Potoki-Kor. bela zgodila prometna nesreca, v kateri je bil udelezen zeus, imel je nesreco pri kateri ga je izsilil twingo... na sreco ima "samo" polomljeno stegnenico in caka na operacijo, motor pa je na zalost totalka. Skratka... "sreca" v nesreci da je z njim ni kaj husjega. To sm napisu na njegovo zeljo. mojstr okrevej čim prej držim pesti ! lpp
_SEBA_ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Danes okrog 12.30 ure se je na cesti Potoki-Kor. bela zgodila prometna nesreca, v kateri je bil udelezen zeus, imel je nesreco pri kateri ga je izsilil twingo... na sreco ima "samo" polomljeno stegnenico in caka na operacijo, motor pa je na zalost totalka. Skratka... "sreca" v nesreci da je z njim ni kaj husjega. To sm napisu na njegovo zeljo. zeus,čim prej se pocajtej........
Sthof Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Zeus tut od mene.. cimprej se porihtej sicer pa glede na to kako je zgledou motor pa ostalo sm jest mislu da je dost hujs (ubistvu najhujs):blink:
_ales_ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 zeus, čeprov se še ne poznamo, ampak vseen, čimprej se porihtej da se spoznamo ;) :rolleyes:
GrCaR Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Zeus, upam da se čimprej pocajtaš, pa da se spet kej vidmo! :huh: Če bo cajt, te pridemo mal pogledat. :)
Roky Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 zeus, čeprov se še ne poznamo, ampak vseen, čimprej se porihtej da se spoznamo ;) :rolleyes: Enako od mene .)
peco Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Zeus, pocajtej se mi čim hitri pa čim bol!! :yes: Se vidmo kuj ko utegnem...
P_E_T_R_A_ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Zeus, tut jst ti želim da se čimprej pocajtaš :004
sjeng Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Zeus okrevi! p.s. fajn odbojkarski filmček, mal sporočte ko boste naslednjič špilal bi pršel jst tut mal pretegnt svoje stare kosti (al pa navijat)
gebre Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Peco, če še vela, bi potlej res ju3 jest s tabo gor skoču, ker dones ne morem.
peco Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Peco, če še vela, bi potlej res ju3 jest s tabo gor skoču, ker dones ne morem. Ja ni blema. Se magar še slišva kdaj ga poštartava.
Jeger Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 zeus, čeprov se še ne poznamo, ampak vseen, čimprej se porihtej da se spoznamo ;) :rolleyes: tut js se pridružm
Misek Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) Zeus okrevi! Se iz moje strani! Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil Misek
maus Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Še z moje strani se pocajti :naughty: se morm še mau u gorensjko sekcijo pofočkat, če ne me bodo pozabili :whistle: :winkiss:
kađiva Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 a pride kdo na Bled dons,...no pa jutr tud? jz ga grem mal namočt v jezero :D :D gor bom v popoldanskih urah od 16h dalje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se