Rock-46 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Brdaus ma operacijo jutri, je se ni imel...no vsaj tako je rekel da jutri, ni pa niti sam vedel za 100%. Dec se fajn drzi :)..... Lp,Rock-46
Misek Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Brdaus je tut men reku, ko sva v petek govorla, da ima operacijo danes, no vsaj upa da jo bo imel danes. Držmo pesti da bo uspela. Aja drugače je pa v Ljubljani v kliničnem, 4. nadstropje, oddelek B, soba 15. Ko prideš z dvigalom gor na greš desno.
primozh Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Brdaus drž se, pa kero spodaj brez mau požgečkej :naughty: ......... itak bo vse ok :grim
_ales_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Jst sm bil, pa ne vem če nism nazaj grede ravn enga sv-ja srečal. Si šel iz smeri Litija-Trbovlje? nup. nism biu js, k smo pol šli na bled se mal u brozgo vržt...
_SEBA_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 nup. nism biu js, k smo pol šli na bled se mal u brozgo vržt... pa nč povedou :headbang: :headbang: :headbang:
_ales_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pa nč povedou :headbang: :headbang: :headbang: no ja, pa drugič... itak kr tuki not prašaš dobiš odgovor v približno dveh dneh, pa še to zza kkšno čist ta levo stvar... kvaj zj a ste usi na dopustu al kaj??? nobenga živlena, nč se ne dogaja, motozbori pa letijo mimo pa vsa podobna dogajanja, da ne omenjam lepih sončnih nedelj...
maus Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Brdausi ... prever ali so res medicinske sestre spodaj brez :whistle: drž se :worship:
Killroy Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 no ja, pa drugič... itak kr tuki not prašaš dobiš odgovor v približno dveh dneh, pa še to zza kkšno čist ta levo stvar... kvaj zj a ste usi na dopustu al kaj??? nobenga živlena, nč se ne dogaja, motozbori pa letijo mimo pa vsa podobna dogajanja, da ne omenjam lepih sončnih nedelj... hja, eni gume čez en cajt dobimo, pa servis je tud u planu......vpraš me še enkrat nasledn tedn :)
kađiva Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Brdaus je dons imel operacijo, sva bla z Missi pr njemu že, je kr v redu ,operacija uspela brez težav :) :) aja pa ni več v KC ampak čez cesto v "stari travmi" -C oddelek soba 4
P_E_T_R_A_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Brdaus je dons imel operacijo, sva bla z Missi pr njemu že, je kr v redu ,operacija uspela brez težav :) :) aja pa ni več v KC ampak čez cesto v "stari travmi" -C oddelek soba 4 lepo to slišat... no dej ga lepo pozdrav v mojmu imenu...hvala lp
Petzl Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Brdaus je dons imel operacijo, sva bla z Missi pr njemu že, je kr v redu ,operacija uspela brez težav :) :) aja pa ni več v KC ampak čez cesto v "stari travmi" -C oddelek soba 4 No sam da se bo poba postimov ;), cimprej okrevej...
Roky Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pa nč povedou :headbang: :headbang: :headbang: Kje se pa ti kej vozš :hmm: Sm biu zadnč spet po dolgmu cajtu v vaših koncih pa sm šu še zanalš v Rocka pogledat, če slučajno kofetkaš :) A the ovink kej vozte :unsure: Če nebi bla tok ura bi še letu gor pogledat, tko se mi je pa mudil :cry:
minca Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 super da je polpetek že dokaj ok :OK: jz ga bom šla tut še obiskat najbrž :D
_ales_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 brdaus DRŽ SEEE! ;) en novica, ki se mi zdi dokaj zanimiva: KLUB MLADIH ŠENČUR vabi na turnir v odbojki, mešanih trojk, ki bo v soboto 14.7.2007, v športnem parku šenčur se pravi v protinexu, 1.mesto je denarna nagrada+ ostale bogate nagrade! za prijavo je treba poklicati Luka na tel.: 051 654 705, in prijavnina stane 18€ +hrana in pijača! js sm za da se setavi ena poštena ekipa ali pa dve bajkerjov pa da se sesuje šenčurjane!!!
peco Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 KLUB MLADIH ŠENČUR vabi na turnir v odbojki, mešanih trojk, ki bo v soboto 14.7.2007, v športnem parku šenčur se pravi v protinexu, 1.mesto je denarna nagrada+ ostale bogate nagrade! za prijavo je treba poklicati Luka na tel.: 051 654 705, in prijavnina stane 18€ +hrana in pijača! Jest sm za.... :yea1:
kađiva Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 jest sem pa za motozbor v lescah :evilgrin: :whistle: :)
Petzl Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Kje se pa ti kej vozš :hmm: Sm biu zadnč spet po dolgmu cajtu v vaših koncih pa sm šu še zanalš v Rocka pogledat, če slučajno kofetkaš :) A the ovink kej vozte :unsure: Če nebi bla tok ura bi še letu gor pogledat, tko se mi je pa mudil :cry: the ovink je aktiven, letos ful ni guzve... ko prides gor mi poslji pm/klikni na msnju jest sem pa za motozbor v lescah :evilgrin: :whistle: :) sva ze 2 ;)
_SEBA_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 jest sem pa za motozbor v lescah :evilgrin: :whistle: :) jst tut :whistle: :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Kje se pa ti kej vozš :hmm: Sm biu zadnč spet po dolgmu cajtu v vaših koncih pa sm šu še zanalš v Rocka pogledat, če slučajno kofetkaš :) A the ovink kej vozte :unsure: Če nebi bla tok ura bi še letu gor pogledat, tko se mi je pa mudil :cry: tut grem kdaj mal ovivnk pogledat ja, kufetkam pa zej u tigru :devil: :devil:
črnolaska Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ej za Brdausa pa jz sploh nism vedla... a ga lahko kdo prosim pozdravi še v mojem imenu ko ga sreča??? kako je zdj z njim??
gebre Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Roky si se danes zvečer kej mimo roka zapeljal?
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 tut grem kdaj mal ovivnk pogledat ja, kufetkam pa zej u tigru :devil: :devil: Hehe,tudi jaz kofetkam v Tigru :naughty: Se mormo enkrat srečat, da kšno rečemo :whistle: Roky si se danes zvečer kej mimo roka zapeljal? Nope,tisto je neko drug :) Jest mam bele škorne :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se