kađiva Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Vsekakor...Sm ti pir dovžn hehehe :naughty: aja...možno,...čak zakva pa? :krneki: no ja branu se ga nam :D :D
minca Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 (popravljeno) zdej pa je tkole....če me kdo v petek v kranju vid :ninja: naj me pozdrav da se spoznamo :whistle: ...mislm da tisti ki bo kej piu, me bo vidu :whistle: :whistle: :D Popravljeno Julij 19, 2007. Popravil minca
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 zdej pa je tkole....če me kdo v petek v kranju vid :ninja: naj me pozdrav da se spoznamo :whistle: ...mislm da tisti ki bo kej piu, me bo vidu :whistle: :whistle: :D js če pridm.. ampak vejetnost je majhna (ta vikend morm na poroko :headbang: :headbang: ) me boste vidl k bom piu ZaHarmony :D hehe
minca Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 js če pridm.. ampak vejetnost je majhna (ta vikend morm na poroko :headbang: :headbang: ) me boste vidl k bom piu ZaHarmony :D hehe boš pa vodo dubu :lol: .)
Roky Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 aja...možno,...čak zakva pa? :krneki: no ja branu se ga nam :D :D V Lescah si mi dau za dva pira ;)
Petzl Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 a greste kej jutr na blejsko noc pogledat? bi se lahk ke dobl pa ksno rekl :whistle:
Killroy Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Mene pa še koga boš najbrž za šankom najdu :P
_SEBA_ Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Mene pa še koga boš najbrž za šankom najdu :P :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
minca Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 gorenci...lepo vas je blo učeri videt in spoznat :D...no s tistimi k smo se :grim
_ales_ Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 gorenci...lepo vas je blo učeri videt in spoznat :D...no s tistimi k smo se :grim sm te isku, pa te nism vidu, baje si bla pa za šankom...
_SEBA_ Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 sm te isku, pa te nism vidu, baje si bla pa za šankom... mrbit je pa že ležala pod šankam :drunk: :drunk: :drunk: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 (popravljeno) sm te isku, pa te nism vidu, baje si bla pa za šankom... :grim....sej sm ti še pir dala :D :D :D mrbit je pa že ležala pod šankam :drunk: :drunk: :drunk: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: itak :naughty: Popravljeno Julij 21, 2007. Popravil minca
_ales_ Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 :grim....sej sm ti še pir dala :D :D :D:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: itak :naughty: ja ko nj pa vem da si bla ti, če te pa še nism nikol vidu :whistle: dons če prideš me za hlačnco pocuki, k za rokav neboš mogla, jih nebom meu... :krneki:
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ja ko nj pa vem da si bla ti, če te pa še nism nikol vidu :whistle: dons če prideš me za hlačnco pocuki, k za rokav neboš mogla, jih nebom meu... :krneki: ze nisem mogla, ker me ni blo :whistle: :rolleyes:
Sončece Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 gorenci...lepo vas je blo učeri videt in spoznat :D...no s tistimi k smo se :grim K da si sam gorence spoznala :hmm:
Brdaus Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 K da si sam gorence spoznala :hmm: Spoznala je še velik drugih, samo gorenjci so ji bili tko simpatični, da jih ne more pozabit :D Ane, Minči :naughty: PS: hvala za obiske .)
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) K da si sam gorence spoznala :hmm: ah ne...sm tut druge....ampak gorence mam ful rada...tko da :D lovam jih :winkiss: :lol: Spoznala je še velik drugih, samo gorenjci so ji bili tko simpatični, da jih ne more pozabit :DAne, Minči :naughty: PS: hvala za obiske .) jap polpetek...prov maš :grim :OK:....gorenci ste/smo itak zakon :yea2: :ninja: :blush: spoznala sm jih pa tut tolk....da se vseh še zapomnla nism :wacko: ...se oproščavam :D Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil minca
Sončece Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 PS: hvala za obiske .) Malenkost, mi je bilo v veselje ti malce krajšati čas.
Brdaus Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Malenkost, mi je bilo v veselje ti malce krajšati čas. Se priporočam za obiske na domu :lol1: Pa negovalko bi rabu pa to :rolleyes:
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ej polpetek...zdej k maš tok časa....a ti men iščeš tist k si mi reku, da boš? :rolleyes: :whistle: :whistle: upam da nisi listka zgubu :trance_33_sleep: :lol1: :lol1: :lol1: .)
Sončece Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Se priporočam za obiske na domu :lol1: Pa negovalko bi rabu pa to :rolleyes: Ob pravem času bo tudi za to poskrbljeno (be afraid, be very afraid). :lol1: Drgač pa poznam eno, sam je ta trenutek na dopustu :naughty:
Rock-46 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Se priporočam za obiske na domu :lol1: Pa negovalko bi rabu pa to :rolleyes: Plastike zacni kitat pa brusit, zdej mas prevec casa :whistle: Ne pa negovalke pa obiske pa takle....ti kr zacni smirglat , kitat, barvat , sej to se vse da, tud ce lezis zravn :naughty: Lp,Rock
Brdaus Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Bom jest najprej kej drugega pošmirglu, kot pa motor :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Dons grem klanfe ven pobrat, poj se bom pa kmal na prasico spravu :grim Drgač pa dobra negovalka zmeram prav pride... če ne za drugo, da ti šraufncigerje podaja :lol1:
minca Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 vsi gorenci na dopustu :whistle: :whistle: .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se