_SEBA_ Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 V bistvu, :hmm: JA :yea2: a še pomislt si mogu :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
gebre Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Sem te vzel za referenco, pa sm mogu pomislit, če sem zadost :naughty:
peco Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Smo kr delal tele dva dneva u našem gasilskem društvu ja.... :grim Nč kej veselo ni blo :grrr
mačka27 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 gorenci in gorenke vabljeni na vožnjo ki jo organizira Kačje ride teamveč na strani http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...5&start=495 in v temi kačje ride jest grem dol - BTW ... a gre gdo drug tud? Gremo skp, naumo usak posebi caplal, hi,hi? no, ja sam predlog... :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 jest grem dol - BTW ... a gre gdo drug tud? Gremo skp, naumo usak posebi caplal, hi,hi? no, ja sam predlog... :whistle: sem tudi sam razmišlal o tej turi.. ampak na koncu sem se odločil za Mobikrog :whistle: konec koncev je tudi do tja lepa turca :D
mačka27 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 sem tudi sam razmišlal o tej turi.. ampak na koncu sem se odločil za Mobikrog :whistle: konec koncev je tudi do tja lepa turca :D važn, da boš užval!!!! :yea1: jest sm pa letos okol 28kkm prevozila- čist sama, pa bi mi pasal kšnga motorista-motoristko spoznat...
_SEBA_ Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 (popravljeno) no horenci..... povejte a bo kdo jutr na bledu na zlatokrilskemu zboru...... jst preidem mal pogledat , če ne druzga une dve blonde na odru :naughty: :naughty: aja...pa kkšn pir bom tut spiu :whistle: :whistle: Popravljeno September 21, 2007. Popravil _SEBA_
Jeger Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 možn d se js prpelem ampak nč ne oblubm ....
mačka27 Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 hja nawem še... ...mogoč...
jupiter Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 no horenci.....povejte a bo kdo jutr na bledu na zlatokrilskemu zboru...... jst preidem mal pogledat , če ne druzga une dve blonde na odru :naughty: :naughty: aja...pa kkšn pir bom tut spiu :whistle: :whistle: Kaj pa je s tvojo Dolenjsko? To, da boš kakšen pir popil, smo pa vsi vedl, tko da :whistle:
_SEBA_ Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Kaj pa je s tvojo Dolenjsko? To, da boš kakšen pir popil, smo pa vsi vedl, tko da :whistle: dolenska prestavlena na jutr :rolleyes: :rolleyes:
kađiva Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 evo Gorenjke in Gorenjci...zdej bo šlo pa počas zares :evilgrin: vi se ta vikend kr še mal ogrevejte...drug vikend v soboto 29.9 pa udarmo našo tradicionalno Gorenjsko zaključno furo :yea1: :yea1: torej kolk vas je kandidatov, ki bi se je udeležili?? zdej glede na to, da nam je predvideno traso (železniki-most na soči) odnesl, se bom neki druzga spomnu :rolleyes: no ja v vsakmu primeru bo enih 300-400km z zaključkom na Bledu -motozbor :naughty: Glede na dobro udeležbo prejšnjih let, tud letos računam na enih 20 motorjev :rolleyes: pa najbolj, da se kr začnemo pisat semle...pol nj pa vsak sam skopira tabelo in sebe doda ;) 1.kađiva+missi 2.... 3.... . . . . lp P.S. pridem dons na "zlata krila" :)
_ales_ Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 a vs je kej zalil ? tkole je blo pr nas doma, ko se je stanje že malo umirilo, celo noč dela pa še dons pucam ko budalo... :headbang:
_SEBA_ Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut)
Jeger Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej)
_ales_ Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej) 5.peši (če bo guma, servis, pa seveda če bo frej)
minca Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 do predkratkim je veljal, da bom imela prevoz......ampak.....zdej me ne bo :cry: ... škoda k nimam motorja :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang: mina žalostna a lot :cry: :cry: :cry:
_ales_ Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 mina žalostna a lot :cry: :cry: :cry: mina ni žalostna a lot, mina sam ne upa direkt prašat kdo bi jo pelu :evilgrin:
Misek Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej) 5.peši (če bo guma, servis, pa seveda če bo frej) 6. Mišek 7. P.S.: Misek Ma Vas Rad!!! :yea1:
gorenc Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej) 5.peši (če bo guma, servis, pa seveda če bo frej) 6. Mišek 7.gorenc naročte lep vreme:)
Rock-46 Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Dodajte me na seznam,.... + kolega...se pravi dva osebka + dva motorja haha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se