_SEBA_ Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 o.k. tole bo mal čudn slišat..... mišek je mačko pozabu :whistle: :whistle: :whistle:
mačka27 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 o.k. tole bo mal čudn slišat.....mišek je mačko pozabu :whistle: :whistle: :whistle: :lol: :lol: :lol: :lol: ...ja sam res....hi,hi,hi
Sthof Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej) 5.peši (če bo guma, servis, pa seveda če bo frej) nebo čeveljčkov 6. Mišek (Žal morem mojo prijav preklicat!) sad.gif 7.gorenc 8. jupiter + sopotnica 9. Metalbike 10.Rock-46 11.Klemen 12.Miha (ni motosvetovc) 13. Killroy(se javljam na raport,akoravno ne bo kaj vmes prišlo 14.Brankom (v primeru suhega vremena) trance_43_wavetowel2.gif 15. Sthof (ce nau glih ksnga snega no :unsure: ) aja macka ti pa nc ne skrb.. skupina bo itk tolk hitra kukr pa najhitrejs honda :D tko da bos lohk z lahkoto lovila :whistle:
mačka27 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 1.kađiva+missi2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej) 5.peši (če bo guma, servis, pa seveda če bo frej) nebo čeveljčkov 6. Mišek (Žal morem mojo prijav preklicat!) sad.gif 7.gorenc 8. jupiter + sopotnica 9. Metalbike 10.Rock-46 11.Klemen 12.Miha (ni motosvetovc) 13. Killroy(se javljam na raport,akoravno ne bo kaj vmes prišlo 14.Brankom (v primeru suhega vremena) trance_43_wavetowel2.gif 15. Sthof (ce nau glih ksnga snega no :unsure: ) aja macka ti pa nc ne skrb.. skupina bo itk tolk hitra kukr pa najhitrejs honda :D tko da bos lohk z lahkoto lovila :whistle: ne sej veš kaj... nism misnla nč motit gorenjski klan... sam okol 30kkm solo nardit...si človk zaželi, da bi še kakšnega motorista spoznal... motozbori se mi zdijo bedarija-uničevanje gum,....tko da .... zadnjič sm šla sicer prvič na eno t.i. panoramsko...pa j šlo res u iber hitr... vsiljevat se pa tud nobenmu nočm...in kukr je blo izbran iz postou... itak... I give up! ma želim vam sam, da vas sreča spremlja, pa en fenomenaln izlet, pa lepo vreme! sončka vsem! UŽIVEJTE BIG TIME!!!
gebre Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) mislim, da si narobe razumela...tole je bila provokacija namenjena meni :evilgrin: gotovo ne bo šlo preveč hitro, saj je "organizator" fure zamenjal motor za turerja ;) Popravljeno September 27, 2007. Popravil gebre
Sthof Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 ja vsekakor je blo vse skupej misleno kot provokacija hondasem.. in kot vabilo tebi da se pridruzis (te brez razloga skrbi da bi slo prehitr) 16. mesto je se frej .)
Ole Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 zadnjič sm šla sicer prvič na eno t.i. panoramsko...pa j šlo res u iber hitr... UŽIVEJTE BIG TIME!!! Mačka zadnjič je mogoče šlo res mal preveč v iber...sam si se pa držala dober, tko da ni straha zate.. Ti sam uživaj na mopiju :yea1: :yea1: , pa itak se vedno kolona prilagaja.... ps: mojo si pa itak čist znorela s svojim mopijem...
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 mačka, ne vem iz kerga posta si ti tuki razbrala da nekoga motiš oziroma da te nočemo zravn :? :? p.s. če bo prou prekleto mrzlo jutr zutri tut mene ne bo :wacko: :wacko: :wacko:
mačka27 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 mačka, ne vem iz kerga posta si ti tuki razbrala da nekoga motiš oziroma da te nočemo zravn :? :? p.s. če bo prou prekleto mrzlo jutr zutri tut mene ne bo :wacko: :wacko: :wacko: sm dubla tak filing... ...ma jest bom zih spet ceu vikend v vsakem primeru na mopiju- če le nabo preveč scal...
soncek9 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Mačka zadnjič je mogoče šlo res mal preveč v iber...sam si se pa držala dober, tko da ni straha zate..Ti sam uživaj na mopiju :yea1: :yea1: , pa itak se vedno kolona prilagaja.... ps: mojo si pa itak čist znorela s svojim mopijem... ja,na cajte je šlo res mal preveč hitr, ampak ful dobr voziš :worship: , itak pa, ko si na motorju si je treba čas vzet in važno je da prideš na cilj, ne pa kako hitro, pa tolk hitro kolikor se še počutiš varnega......res si se ful dobr držala :worship:
brankom Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Najnovejše: Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo še posamezne plohe.Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 13 do 18, na Primorskem do 20 stopinj C. Jutri ob 10.00 RONDO BAR? :chase: Pa da vas spoznam, Gorenjce! Pridem ob vsakem vremenu pa čeprav v avtu! :worship:
mačka27 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Najnovejše: Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo še posamezne plohe.Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 13 do 18, na Primorskem do 20 stopinj C.Jutri ob 10.00 RONDO BAR? :chase: Pa da vas spoznam, Gorenjce! Pridem ob vsakem vremenu pa čeprav v avtu! :worship: horenci se ga na damo!!! moja malenkost bo vseen glancala sedež :whistle:
TOMCAT Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 U NEDELO BO LEPŠ VREME :hmm: :yes:
jupiter Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ja vsekakor je blo vse skupej misleno kot provokacija hondasem.. in kot vabilo tebi da se pridruzis (te brez razloga skrbi da bi slo prehitr) 16. mesto je se frej .) Ja, ker od 17. do 99. mesta je frej edino za Suzi-riderje. :evilgrin: :whistle: Itak jih je treba skoz čakat :naughty:
metalbike Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 aja macka ti pa nc ne skrb.. skupina bo itk tolk hitra kukr pa najhitrejs honda :D tko da bos lohk z lahkoto lovila :whistle: A si ti resn? :evilgrin: :evilgrin: (joke) :whistle: itak da gremo lepo v izi, tko da nč skrbet :rolleyes:
mačka27 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 kul, pol se pa prcjazm jutr 10.15 na petrol pr đesenajs :yea1: se ga vidmo, če nau scal ko hudeč....
Rock-46 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Mene pomoje lahk črtate stran...angina u k.... razn ce bom tok dobr da bom pelu...dvomim.. Lp;rock
Brdaus Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Mene pomoje lahk črtate stran...angina u k.... razn ce bom tok dobr da bom pelu...dvomim.. Dans je petek... dan za zdravljenje... Beri: šnopc dela čudeže .)
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 jst se ga tut ne grem če bo tkole mrzlo kt je dons, sploh pa ne mislm lezt na 1200 nadmorske višine :krneki: bom raj direkt proti morju letu če bo tko :rolleyes: lp seba
kađiva Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ja kva pol sploh noben ne gre? a prestavmo za en teden al pa gremo v nedelo??
minca Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 gorenci so pa reve....gorenci so pa reve :P :P B) mogoče bi moral it v drugo stran slovenije...tm bo pa boljše vreme :whistle: :D
mačka27 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 kaj zdej... a se gre, al ne gre? se gre jutr, al druh teden?
gorenc Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 za nedelo napovedujejo lep vreme,......tko da bi blo fajn, če bi bla večina za, da bi šli v nedeljo, pa še toplejše bo,.....
Rock-46 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Prestavmo prestavmo prestavmo :evilgrin: :evilgrin:
Lego Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) Za mene je malo nerodno če se furo prestavi na nedeljo, ker imam takrat zeeelooo pomembne zadeve. Sicer pa me za mraz in dež ne skrbi, ker se znam obleči in nisem iz cukra... Drugače se nam pa čez dobrih 6 mesecev obeta poletje, tako da je najbolje da prestavimo. <br /><br /> <br />ja kva pol sploh noben ne gre?<br /><br />a prestavmo za en teden al pa gremo v nedelo??<br /><br /><br /><br /><br /><br /> Popravljeno September 28, 2007. Popravil Lego
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se