Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ti smoki, zdej si baje nekej na dopustu...kdaj gremo kej na kafe, čutim kronično pomanjkanje kofeina :whistle:

Objavljeno
Ti smoki, zdej si baje nekej na dopustu...kdaj gremo kej na pir, čutim kronično pomanjkanje alkohola :whistle:

Jao jao Gebre, tole je pa že kriza.... :nono:

Objavljeno

No ajde, to tudi :lol: :headbang:

Objavljeno
Ti smoki, zdej si baje nekej na dopustu...kdaj gremo kej na kafe, čutim kronično pomanjkanje kofeina :whistle:

smoki dons še dala....

jutr gre pa na dolensk :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Objavljeno
smoki dons še dala....

spet bos pjen :P :photo:

Objavljeno
smoki dons še dala....

Potlej si pa vsaj za soboto pustita frej, da gremo malo na kakšen "kofe" :whistle: .

Objavljeno
Potlej si pa vsaj za soboto pustita frej, da gremo malo na kakšen "kofe" :whistle: .

Barby Sebotu: Aaaa lubi, zdej pa nč veččč..... :nono:

Objavljeno

kvajzdej gorenci:) a se gre jutr kej čarovnce jagat al ne.....?

Objavljeno

ti se boš oglašu.....

nazadne k sm te vidu.......si piu čaj :headbang: :headbang: :headbang:

aja.....a že maš dovolenje da se ga boš napiu......??

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
spet bos pjen :P :photo:

:whistle: :whistle: :whistle:

nč ne bo fotk :nono: :nono:

Popravljeno . Popravil _SEBA_
Objavljeno

Pazi, zarečenega kruha se največ poje :evilgrin: ...

...zato jest pravim, da ne bom več pil alkohola O:-) :kva2:

Objavljeno
ti se boš oglašu.....

nazadne k sm te vidu.......si piu čaj :headbang: :headbang: :headbang:

aja.....a že maš dovolenje da se ga boš napiu......??

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Ko mačku stopiš na rep.....zacvil!! :grim

Objavljeno
Ko mačku stopiš na rep.....zacvil!! :grim

to pa to ja.....

mal gebreta posluš.....

Objavljeno

nč ne bo fotk :nono: :nono:

Aja moje gredo pa lohka gor :headbang: . Sej vem, da sem lep pa postaven, samo vseen no :glare:

Objavljeno
Aja moje gredo pa lohka gor :headbang: . Sej vem, da sem lep pa postaven, samo vseen no :glare:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Kaj zdej a se kdo še vozi al ja? :P :blush:

-ju3 bo še kar lepo vreme, sicer hladno, ampak počasi in previdno bi se pa dalo kam skočit za par uric ( na čajček )

A je kašen kandidat? :hmm:

Objavljeno

:hmm: Hja, Mrki je ravno zviznu na moped... jest sm pa tut domov pršu. Sicer s krajše, samo je pa pasala :OK: :OK:

Objavljeno
:hmm: Hja, Mrki je ravno zviznu na moped... jest sm pa tut domov pršu. Sicer s krajše, samo je pa pasala :OK: :OK:

Jest sm se tut pelov,z nimi moto tle po dvorišču. :naughty: Bolj to kot pa nič. :D :D :D

Objavljeno (popravljeno)

-ju3 bo še kar lepo vreme, sicer hladno, ampak počasi in previdno bi se pa dalo kam skočit za par uric ( na čajček )

A je kašen kandidat? :hmm:

!Hojla!

...moja malenkost rinila čez vršič 2 dni nazaj....

Ju3 grem sicer na hitr skočt na šiht, sam načeloma....

SM ITAK ZMER KANDIDAT :whistle: :whistle: :whistle: (če maš še zmer kj žiucou odveč, hi,hi,hi,hi :blush: )

AJA, BTW banda: Vožnja po makadamu mn sploh ni odveč, kvečjem gušt za trening,..... samo..... kakršna je cesta iz vrha vršiča proti bovcu.... je pa ORNH TRENING ZA ŽIVCE, pa za urit spretnosti :whistle: :whistle: :whistle: (ker smo se...kot vedno- itak da, gorenjci pokroviteljsko izkazal za neškrte, hi,hi,hi,hi) no ,ja sm hotla sam apelirat, da kdor se mal bl počuti nelagodno na mal peska...nej rajš obišče prelepi vršac drugo leto, ker je zdej res...no ja no recmo, da ni lih za polagat, hi,hi,hi,hi

no,ja kt se spomnim tiste prekrite ceste z peskom....ma na koncu je bla milina....občutek, da si koknu vrčič kljub vsmu....n

...omlčkno krejzi, ampak fajn za vadt ravnotežje, pa ovinke v pesku, pa tko dalje....ma zdej mj spet začel rajcat,da bi skočila ju3 še enkrat gor..... :evilgrin: :evilgrin: :naughty: :naughty:

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno

............zimsko spanje.............. :P

....hja, noben ni hotu na čaj, sej vem vsi mate rajš pir :beer1: :D ........

sm pa kr sam skoču do Trojan na en krof...............se da še kr fino pelat :)

Objavljeno (popravljeno)
............zimsko spanje.............. :P

....hja, noben ni hotu na čaj, sej vem vsi mate rajš pir :beer1: :D ........

sm pa kr sam skoču do Trojan na en krof...............se da še kr fino pelat :)

:hmm: :hmm: :hmm:

no ja .....moja malenkost je bla dons čez sorco-idrija-logatec in damu.... :whistle: je*i ga! za delno delovni dan, je bla 250 km kr u redu furca...

...pa toplo vreme....lepa cesta....(no,ja kolkr je lahko...) ne velik folka...vsaj po tej trasi ne....

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno

norci :krneki:

hehe, ne sej jz bi se tud še vozu, pa se mi je ena nevšečnost primerila pr motorju :whistle: pa da ne bo kdo pameten, da je to zato k mam italijana, isto se mi je tud pr Hondi naredl :rolleyes: no ja sicer je pa že mrzlo, bomo počas kr zaklučl sezono

@mačka27: najbolj da skleneš pogodbo s CPK (cestno podjetje kranj) , boš mal ceste solila in posipala pozim :D :D

Objavljeno

hehe, ne sej jz bi se tud še vozu, pa se mi je ena nevšečnost primerila pr motorju :whistle: pa da ne bo kdo pameten, da je to zato k mam italijana, isto se mi je tud pr Hondi naredl :rolleyes: no ja sicer je pa že mrzlo, bomo počas kr zaklučl sezono

@mačka27: najbolj da skleneš pogodbo s CPK (cestno podjetje kranj) , boš mal ceste solila in posipala pozim :D :D

se bom uzdržu vseh komentarjou

:grim :grim :grim :grim

Objavljeno

Glede na to, da iščem novo službo....

Ni slaba ideja..... :naughty: ...Sej ne bi blo nč hudga....lepo počasi...uživaš cel dan v- najboljši družbi.... pa na izi, s prikolco, hi,hi,hi,hi

...a si loh predstaulaš kšno bolš službo....

Pa še službenga dobiš... kšnga Fireblada, s kšnim zic gretjm, hi,hi,hi ..... ne bi blo slabu..

hi,hi,hi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!