gebre Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Ti smoki, zdej si baje nekej na dopustu...kdaj gremo kej na kafe, čutim kronično pomanjkanje kofeina :whistle:
peco Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Ti smoki, zdej si baje nekej na dopustu...kdaj gremo kej na pir, čutim kronično pomanjkanje alkohola :whistle: Jao jao Gebre, tole je pa že kriza.... :nono:
gebre Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 No ajde, to tudi :lol: :headbang:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Ti smoki, zdej si baje nekej na dopustu...kdaj gremo kej na kafe, čutim kronično pomanjkanje kofeina :whistle: smoki dons še dala.... jutr gre pa na dolensk :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 smoki dons še dala....jutr gre pa na dolensk :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: spet bos pjen :P :photo:
gebre Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 smoki dons še dala....jutr gre pa na dolensk :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Potlej si pa vsaj za soboto pustita frej, da gremo malo na kakšen "kofe" :whistle: .
peco Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Potlej si pa vsaj za soboto pustita frej, da gremo malo na kakšen "kofe" :whistle: . Barby Sebotu: Aaaa lubi, zdej pa nč veččč..... :nono:
gorenc Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 kvajzdej gorenci:) a se gre jutr kej čarovnce jagat al ne.....?
_SEBA_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Barby Sebotu: Aaaa lubi, zdej pa nč veččč..... :nono: ti se boš oglašu..... nazadne k sm te vidu.......si piu čaj :headbang: :headbang: :headbang: aja.....a že maš dovolenje da se ga boš napiu......?? :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 (popravljeno) spet bos pjen :P :photo: :whistle: :whistle: :whistle: nč ne bo fotk :nono: :nono: Popravljeno Oktober 30, 2007. Popravil _SEBA_
gebre Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Barby Sebotu: Aaaa lubi, zdej pa nč veččč..... :nono: Pazi, zarečenega kruha se največ poje :evilgrin: ... ...zato jest pravim, da ne bom več pil alkohola O:-) :kva2:
peco Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 ti se boš oglašu..... nazadne k sm te vidu.......si piu čaj :headbang: :headbang: :headbang: aja.....a že maš dovolenje da se ga boš napiu......?? :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Ko mačku stopiš na rep.....zacvil!! :grim
_SEBA_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Ko mačku stopiš na rep.....zacvil!! :grim to pa to ja..... mal gebreta posluš..... :whistle: :whistle: :whistle:
gebre Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: nč ne bo fotk :nono: :nono: Aja moje gredo pa lohka gor :headbang: . Sej vem, da sem lep pa postaven, samo vseen no :glare:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Aja moje gredo pa lohka gor :headbang: . Sej vem, da sem lep pa postaven, samo vseen no :glare: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
TOMCAT Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Kaj zdej a se kdo še vozi al ja? :P :blush: -ju3 bo še kar lepo vreme, sicer hladno, ampak počasi in previdno bi se pa dalo kam skočit za par uric ( na čajček ) A je kašen kandidat? :hmm:
Brdaus Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Kaj zdej a se kdo še vozi al ja? :P :blush: :hmm: Hja, Mrki je ravno zviznu na moped... jest sm pa tut domov pršu. Sicer s krajše, samo je pa pasala :OK: :OK:
Dajz Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 :hmm: Hja, Mrki je ravno zviznu na moped... jest sm pa tut domov pršu. Sicer s krajše, samo je pa pasala :OK: :OK: Jest sm se tut pelov,z nimi moto tle po dvorišču. :naughty: Bolj to kot pa nič. :D :D :D
gorenc Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 a gre kšn kej na čarovnce???? pa kam?
mačka27 Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 (popravljeno) Kaj zdej a se kdo še vozi al ja? :P :blush: -ju3 bo še kar lepo vreme, sicer hladno, ampak počasi in previdno bi se pa dalo kam skočit za par uric ( na čajček ) A je kašen kandidat? :hmm: !Hojla! ...moja malenkost rinila čez vršič 2 dni nazaj.... Ju3 grem sicer na hitr skočt na šiht, sam načeloma.... SM ITAK ZMER KANDIDAT :whistle: :whistle: :whistle: (če maš še zmer kj žiucou odveč, hi,hi,hi,hi :blush: ) AJA, BTW banda: Vožnja po makadamu mn sploh ni odveč, kvečjem gušt za trening,..... samo..... kakršna je cesta iz vrha vršiča proti bovcu.... je pa ORNH TRENING ZA ŽIVCE, pa za urit spretnosti :whistle: :whistle: :whistle: (ker smo se...kot vedno- itak da, gorenjci pokroviteljsko izkazal za neškrte, hi,hi,hi,hi) no ,ja sm hotla sam apelirat, da kdor se mal bl počuti nelagodno na mal peska...nej rajš obišče prelepi vršac drugo leto, ker je zdej res...no ja no recmo, da ni lih za polagat, hi,hi,hi,hi no,ja kt se spomnim tiste prekrite ceste z peskom....ma na koncu je bla milina....občutek, da si koknu vrčič kljub vsmu....n ...omlčkno krejzi, ampak fajn za vadt ravnotežje, pa ovinke v pesku, pa tko dalje....ma zdej mj spet začel rajcat,da bi skočila ju3 še enkrat gor..... :evilgrin: :evilgrin: :naughty: :naughty: Popravljeno Oktober 31, 2007. Popravil mačka27
TOMCAT Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 ............zimsko spanje.............. :P ....hja, noben ni hotu na čaj, sej vem vsi mate rajš pir :beer1: :D ........ sm pa kr sam skoču do Trojan na en krof...............se da še kr fino pelat :)
mačka27 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) ............zimsko spanje.............. :P ....hja, noben ni hotu na čaj, sej vem vsi mate rajš pir :beer1: :D ........ sm pa kr sam skoču do Trojan na en krof...............se da še kr fino pelat :) :hmm: :hmm: :hmm: no ja .....moja malenkost je bla dons čez sorco-idrija-logatec in damu.... :whistle: je*i ga! za delno delovni dan, je bla 250 km kr u redu furca... ...pa toplo vreme....lepa cesta....(no,ja kolkr je lahko...) ne velik folka...vsaj po tej trasi ne.... Popravljeno November 1, 2007. Popravil mačka27
kađiva Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 norci :krneki: hehe, ne sej jz bi se tud še vozu, pa se mi je ena nevšečnost primerila pr motorju :whistle: pa da ne bo kdo pameten, da je to zato k mam italijana, isto se mi je tud pr Hondi naredl :rolleyes: no ja sicer je pa že mrzlo, bomo počas kr zaklučl sezono @mačka27: najbolj da skleneš pogodbo s CPK (cestno podjetje kranj) , boš mal ceste solila in posipala pozim :D :D
_SEBA_ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 norci :krneki: hehe, ne sej jz bi se tud še vozu, pa se mi je ena nevšečnost primerila pr motorju :whistle: pa da ne bo kdo pameten, da je to zato k mam italijana, isto se mi je tud pr Hondi naredl :rolleyes: no ja sicer je pa že mrzlo, bomo počas kr zaklučl sezono @mačka27: najbolj da skleneš pogodbo s CPK (cestno podjetje kranj) , boš mal ceste solila in posipala pozim :D :D se bom uzdržu vseh komentarjou :grim :grim :grim :grim
mačka27 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 norci :krneki: hehe, ne sej jz bi se tud še vozu, pa se mi je ena nevšečnost primerila pr motorju :whistle: pa da ne bo kdo pameten, da je to zato k mam italijana, isto se mi je tud pr Hondi naredl :rolleyes: no ja sicer je pa že mrzlo, bomo počas kr zaklučl sezono @mačka27: najbolj da skleneš pogodbo s CPK (cestno podjetje kranj) , boš mal ceste solila in posipala pozim :D :D Glede na to, da iščem novo službo.... Ni slaba ideja..... :naughty: ...Sej ne bi blo nč hudga....lepo počasi...uživaš cel dan v- najboljši družbi.... pa na izi, s prikolco, hi,hi,hi,hi ...a si loh predstaulaš kšno bolš službo.... Pa še službenga dobiš... kšnga Fireblada, s kšnim zic gretjm, hi,hi,hi ..... ne bi blo slabu.. hi,hi,hi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se