flero Objavljeno Februar 21, 2008 Objavljeno Februar 21, 2008 p.s. ...bom pa brudija zravn povabu, da ne boš preveč trpel...bo bolj ugodno razmerje 2:1 za rdeče... .) ...se vidjamo na otvoritveni, če bo kolen dau... :? lp
Rock-46 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) @Rokoko, a maš še xenonke... ponudba za 40€ je še vedno odprta :naughty: Halo, mam se ene par komadov xenonk, tko da ce kdo zeli naj pohiti :evilgrin: brdaus, baje da bos prodal masino od cbr, sm neki na uho ujel.... a pol se gre jutr kam al ja :alien1: P.S cena kompleta za xenon= 80eur, polovicko manj pa 40€ ena zarnicka in en balastek...čist đabe Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil Rock-46
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 brdaus, baje da bos prodal masino od cbr, sm neki na uho ujel.... P.S cena kompleta za xenon= 80eur, polovicko manj pa 40€ ena zarnicka in en balastek...čist đabe Bo dons povedal... :grim Ej, za žarulje se pa čujeva .)
Rock-46 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Bo dons povedal... :grim Ej, za žarulje se pa čujeva .) Pridi jutr ob 10.30 v un lokalcek na laborah, bos vidu žarulje kako svetijo v R1 :) k da bi švasu en :naughty:
_SEBA_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 peshy ...... usetanajtabol :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Pridi jutr ob 10.30 v un lokalcek na laborah, bos vidu žarulje kako svetijo v R1 :) k da bi švasu en :naughty: Rabim H1 žarulji :D Aleško.. tut z moje strani :beer2:
_ales_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) peshy ...... usetanajtabol :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Rabim H1 žarulji :D Aleško.. tut z moje strani :beer2: hvala hvala :worship: :worship: ob prvi priliki pivo ;) Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil PESHY BOY
P_E_T_R_A_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 aleško..vse najbolše tut iz moje strani..predvsem na čim več varno prevoženih kilometrov. :004 :004 :004
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Aha, aha... gorence je tale sonček mal odtajal... so že začel pisat :OK:
kađiva Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) kva pol, kam se gre jutr? :naughty: mislm čist tko mimgrede, na obali je napovedana oblačnost in veter, pa že nekej dni zaporedoma je na obali hladnejše kot pri nas...tuki v notranjosti in prot vzhodu bo pa povečini sonce :rolleyes: tko da...jz grem jutr furco KR-tuhinjska-Vransko-Celje (kavica)-Vransko-Trojane-Izlake-Moravče-Domžale-KR štart recimo 11.30h, k prej zna bit še mrzlo :D Peshy vse najbolš :beer2: Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil kađiva
Tony Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Hojla!!! Jz bom tut prdrajsou jutr, če boš napisu še kje se dobimo. :evilgrin:
Misek Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Fantje in dekleta srečno vožnjo vsem želim ju3. Jaz se vam pridruzim cez slab mesec. Komaj čakam. Pesy se iz moje starni vse naj naj! :worship: :worship:
Tony Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Thx Mišek in Peshy pa en lep pozdrav na vaš konc ;)
metuljcica46 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) peshy.....VSE NAJBOLJŠE :worship: :worship: :worship: :004 pa da se vidmo na kavici v zbilah kmal ;) Tony javi se kaj, nič te ni slišat ne videt :D Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil metuljcica46
_ales_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 aleško..vse najbolše tut iz moje strani..predvsem na čim več varno prevoženih kilometrov. :004 :004 :004 kva pol, kam se gre jutr? :naughty: mislm čist tko mimgrede, na obali je napovedana oblačnost in veter, pa že nekej dni zaporedoma je na obali hladnejše kot pri nas...tuki v notranjosti in prot vzhodu bo pa povečini sonce :rolleyes: tko da...jz grem jutr furco KR-tuhinjska-Vransko-Celje (kavica)-Vransko-Trojane-Izlake-Moravče-Domžale-KR štart recimo 11.30h, k prej zna bit še mrzlo :D Peshy vse najbolš :beer2: Fantje in dekleta srečno vožnjo vsem želim ju3. Jaz se vam pridruzim cez slab mesec. Komaj čakam. Pesy se iz moje starni vse naj naj! :worship: :worship: Thx Mišek in Peshy pa en lep pozdrav na vaš konc ;) peshy.....VSE NAJBOLJŠE :worship: :worship: :worship: :004 pa da se vidmo na kavici v zbilah kmal ;) Tony javi se kaj, nič te ni slišat ne videt :D HVALA VSEM za lepe želje, kot sem že reku ob prvi priliki pivo!!!
drjack_dj Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) še ena zamujena, peshiju vse tabol in velok km. Dons ste pa aktivni, mim bajte kr redno šviga. Jutr je tud lepo napovedano, se bom pridružil še js, le še ideja za pot mi manjka. :hmm: Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil drjack_dj
_Fingi_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Joj tale odsotnost... mal pozno, pa vseeno, Peshy, vse najbolše no :beer2: :beer2:
mačka27 Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Peshy.....Better late than never.... Aloha.... WSE TANARBULŠ!!!!! pa wlik na bajku.... pa wlik sreče powsod :winkiss: :winkiss: :winkiss:
peco Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) Kako je Gorenjke in Gorenjci????....smo veselo preživeli lep konec tedna?? :) Men jih je uspelo kr nekih fletnih 800km naklepat. :yea1: ps: @Peshy: Z zamudo ampak vseen....vse ta dobr še z moje strani. :beer2: Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil peco
drjack_dj Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 uh prekleto dober je bi tale vikend, bom kar vesel če bo še kakšen tak tja do konca marca. Sicer pa naredil dve lepi turci, eno hitrejšo po nižinah in eno gorsko. Asfalt lepo drži, razen kje v višje ležečih krajih, kjer je še precej mokro, hladno in polno peska po cesti, ampak vseeno gre.
kađiva Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 madona pečo kje si pa bil? :D men jih je ene 150 ratal narest, to je pa to...tok da se glih konkretno že platn vid na zadnji gumi :krneki: :whistle: mal loh začnemo o otvoritveni razmišljat :naughty:
Brdaus Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 mal loh začnemo o otvoritveni razmišljat :naughty: Dej počak še 14 dni :whistle: Da me ne boste v kake Begne odpelal :lol:
mačka27 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 uh prekleto dober je bi tale vikend, bom kar vesel če bo še kakšen tak tja do konca marca. Sicer pa naredil dve lepi turci, eno hitrejšo po nižinah in eno gorsko. Asfalt lepo drži, razen kje v višje ležečih krajih, kjer je še precej mokro, hladno in polno peska po cesti, ampak vseeno gre. Se strinjam.... Tud Sorca je že kr lepa.... no ja...tm sm mela mal smole v nedeljo....sm jo šla naskočit....pa pridm na vrh, pa pohn folka.... nabasano.....vsi v nekih pancerjih, pa eden druzga smo po mojm prow bukow gledal.... hnojano...po poti proti Žirem...vidim pano o nekem sankaškem prvenstvu :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ampak....je blo lepo.... :wub: :wub: :wub:
kađiva Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Dej počak še 14 dni :whistle: Da me ne boste v kake Begne odpelal :lol: ma sej ej,...jz morem tko še motor zrihtat,...tko da open season fura...hmmm mogoče začetk aprila :D :D
peco Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 madona pečo kje si pa bil? :D U soboto je Obala padla, učerej pa Kostanjevica in ostali kraji v okolici... hudo fletno :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se