miha Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Zaključna dela a v gradbeništvu :whistle:
Brdaus Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 a v gradbeništvu :whistle: V zdravstvu... sej veš: lifting, styling, botox,.... :naughty:
kađiva Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 poznal voznika ki je včer umrl, tud sopotnika na videz :trance_33_sleep: R.I.P. mogoče še ena ironična..."pred nekaj tedni mi je znanec rekel: dej gremo do morja enkrat...odgovoril sem mu: vi ste prehitri, preveč gonte....je reku ah ne,... ta znanec je včeraj preminuli Arton :huh: Vsi pamet v desn zapestje ;)
kađiva Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 ja kva je zdej a bo kej otvoritvene letos :)... al ste jo že mel? :huh:
xva Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Kdaj bo otvoritvena vožnja??? mate kej v planu?? lahko bi se šlo 13 al pa 20 aprila.....če bo lep vreme..... kaj pravte?? [/quote
metalbike Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 hej hej gorenci ;) Da še vas mal povabm ta vikend na sejem k vaškim boysem u domžale, kjer špilamo z mojim bendom B) . Se z enimi že res en cajt nismo vidl, tko da more past kšno pivo, hehe :) Pa nimam več cbrke, hahahah B)
Brdaus Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 (popravljeno) Bi pršu pogledat, pa delam :closedeyes: Popravljeno April 3, 2008. Popravil Brdaus
Brdaus Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 lahko bi se šlo 13 al pa 20 aprila.....če bo lep vreme..... kaj pravte?? 13 bi šlo, 20 mam šiht... samo če bo vreme :grim
Rock-46 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Bi jutr kdo letu do primorske ... Baje da se gre okol 10 iz Kranja...
kađiva Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 hej hej gorenci ;)Da še vas mal povabm ta vikend na sejem k vaškim boysem u domžale, kjer špilamo z mojim bendom B) . Se z enimi že res en cajt nismo vidl, tko da more past kšno pivo, hehe :) Pa nimam več cbrke, hahahah B) mrbit pa res uletim, sam z avtom :rolleyes: stari ej, hud moped si nabavu :worship: :worship: te je le pamet srečala in si šu iz cestnga japonca :evilgrin: :beer2:
metalbike Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 jaja, bonny rulz B) Auspuhi so pa itak ze aftermarket, hehe :)
Killroy Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Ave Triumphator! B) čestitke ob nabavi - če bo vse po sreči, nas bo hmal več angleških gospodov.... :P
Brdaus Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 jaja, bonny rulz B) Auspuhi so pa itak ze aftermarket, hehe :) Kje so pa kake fotke :hmm: Me wanna see .)
flero Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 13 bi šlo, 20 mam šiht... samo če bo vreme :grim ...tud jst bi šu 12. al pa 13., pol me spet do 26. ni :doze: ...kva bo pol @kađiva?!...a Z6 si že zmontiral? :hmm: lp flox
kađiva Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 ...tud jst bi šu 12. al pa 13., pol me spet do 26. ni :doze: ...kva bo pol @kađiva?!...a Z6 si že zmontiral? :hmm: lp flox nasledn vikend gotov še ne bom mogu,lahko greste vi ;)...al pa pol najbol da mamo kr na Grobnik 1.maja otvoritveno :P nisem Z6 kupu, pol sem kr Roadsmart vzel :rolleyes:
Brdaus Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 nisem Z6 kupu, pol sem kr Roadsmart vzel :rolleyes: A feder se je že najdu :hmm:
batzajla Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 nasledn vikend gotov še ne bom mogu,lahko greste vi ;)...al pa pol najbol da mamo kr na Grobnik 1.maja otvoritveno :P no,tle sm pa zraun. pa ponoč tud. s kakšnimi bolidi bomo tokrat dirkal? vozičke pa smetnjake smo že sprobal... :naughty:
Brdaus Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 no,tle sm pa zraun. pa ponoč tud. s kakšnimi bolidi bomo tokrat dirkal? vozičke pa smetnjake smo že sprobal... :naughty: :hmm: Baje je en simpatičen kiosk na vhodu.... tega še nismo :lol1:
gebre Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 s kakšnimi bolidi bomo tokrat dirkal? :naughty: s kakšno kelnarco :naughty: :whistle:
fossil Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 s kakšno kelnarco :naughty: :whistle: raj se pobrigi da bo ta kelnarca kak pir prnesla :whistle:
batzajla Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 s kakšno kelnarco :naughty: :whistle: e, vidš - lahko nardimo test, kako se na grobniku obnesejo gume različnih trdot in oblik. jst prnesm dureks pa tiste iz študenca
Misek Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 :hmm: Baje je en simpatičen kiosk na vhodu.... tega še nismo :lol1: Vsako leto je potrebno pogrutat kej novega. Letos bo očitno kiosk :naughty: :naughty: :naughty:
Misek Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Tudi ARAI čelada ni vsemogočna! Pamet v glavo in desno zapestje na cesti! Želim vam VSEM srečno vožnjo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se