Brdaus Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Tudi ARAI čelada ni vsemogočna! Stari... tole so mu jo pa dodatno zrezal .)
Misek Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Stari... tole so mu jo pa dodatno zrezal .) A misliš da je zrezana? Je ni razklalo od udarca? :?
_ales_ Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 A misliš da je zrezana? Je ni razklalo od udarca? :? kje so pa ostale slike???
_SEBA_ Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 a zej ste še tle začel s temi slikami nabijat :headbang: :headbang:
Misek Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 kje so pa ostale slike??? Sem namerno dal samo to sliko.
Misek Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 a zej ste še tle začel s temi slikami nabijat :headbang: :headbang: Ne ne nič ne bomo nabijal. To je blo samo tko da pošle mogoče mal pameti nam v desno roko, ker meni je dala mal miselt.
Brdaus Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 kje so pa ostale slike??? Ostale niso ravno primerne .) Dejmo rajš kako bolj prijetno :yes: Aja, Miško... kje so slike z domače garaže :naughty: Me wanna see :whistle:
_SEBA_ Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 sam veš, da to ne bo pomagalo.... mislim pa da je to nekak en grenak spomin za use tiste ki so ga poznali.....
gorenc Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ostale niso ravno primerne .) Dejmo rajš kako bolj prijetno :yes: Aja, Miško... kje so slike z domače garaže :naughty: Me wanna see :whistle: ajmo MIŠEK mal pokaž slike iz svoje posodobljene GARAŽE:) hehe
Misek Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Sicer sta slabi, ker sta precej na hitro slikani. Evo predstavljam vam mojo letošno zvesto sopotnico na cesti. :naughty: Težko pričakovana pa vendarle dočakana! :worship:
missi Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 se strinjam..dejmo raj na kej lepga mislit-gledat :winkiss: opa miši :worship:
kađiva Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 (popravljeno) a si le prerasu un moped :P tole je pa motorju podobn,...še ene parkrat te na WDW vzamemo, pol boš pa že na V2 šu počas :evilgrin: :beer2: dobr se voz! Popravljeno April 8, 2008. Popravil kađiva
_ales_ Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 NICE! ei velik srečnih km na temu stroju!
Brdaus Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 MIŠKOOOOO :OK: :OK: :OK: Srečno vožnjo :D Tole mormo enkrat mal utopit :whistle:
peco Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Da ti še tle čestitam.... :yea1: :yea1: ps: Po pamet pa po cest!!! .)
batzajla Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 bravode, čedn in dober stroj;) samo mama bi pa verjetn rajš vidla, da bi triumpha dam prpelou:)
_SEBA_ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 MIŠKOOOOO :OK: :OK: :OK: Srečno vožnjo :D Tole mormo enkrat mal utopit :whistle: se podpišem....... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
_ales_ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 mdonca, tolk popularen tale repsol da ga še dr. house voz :whistle:
Brdaus Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Sej je res lepa... ampak prot moji :grrr :lol1:
Tony Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Čestitam Mišek hud stroj si to kupu! :OK:
Schmid87 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Sicer sta slabi, ker sta precej na hitro slikani. Evo predstavljam vam mojo letošno zvesto sopotnico na cesti. :naughty: Težko pričakovana pa vendarle dočakana! :worship: :worship: :worship:
Jeger Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 ej mišek a ns boš še poznov ... :rolleyes: drgač pa :OK:
Rock-46 Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Tole je pa jebach-ko :) srečno vožnjo.....pa velik km.... Lp,R
_Fingi_ Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 (popravljeno) Sicer sta slabi, ker sta precej na hitro slikani. Evo predstavljam vam mojo letošno zvesto sopotnico na cesti. :naughty: Težko pričakovana pa vendarle dočakana! :worship: Mi je Kok govoru o teli tvoji pridobitvi v šoli ja... Zakon! :worship: Srečno vožnjo! :yea1: Popravljeno April 10, 2008. Popravil _Fingi_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se