minca Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 (popravljeno) uf mišek...:OK: naj ti fajn služi :OK: :D Popravljeno April 10, 2008. Popravil minca
Misek Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 Najlepša hvala vsem za lepe želje in čestitke, zdej upam samo da se bomo srečno vozil. :worship: Drugače pa nič bat ostajm še vedno jaz tako da vsa bom se vedno vse poznal :naughty: Za pivo se bo pa res potrebno zment. Upam da bo kej kmalu lepo vremo da bomo nardili kak kilometer. Aja sej res, kdo od vas misle jit kej na sejem v Celje pogledat? Kdaj kej planirate jit? Očitno bo cel vikend dež in bo treba kr z avti, tako da bi blo fino da se zmenmo in se nas mal več skup pele. Ja pa še to kako je letos t otvoritveno vožnjo. Se že kaj dela na tem? Meni ideja da bi združil z Grobnikom 2.5. ni kajpretirano všeč. No ne vem samo predlog prilagodil se bom pa tako ali tako večini.
Brdaus Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 U Cejle nea hrem, ku bu dež. Za otvoritvano pa tut še nebi vedu, glede na to, da je tako sranje s totim vremenom. Pa še za vikende delam, tko da bo letos res kriza.
_ales_ Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 bo kdo ju3 v celu? js bom službeno, mogoče se pa kej srečamo!
kađiva Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 jz bom v Celju jutr, tko da se vidmo k se zagledamo... no glede otvoritvne,...bomo že enkrat naredl,...npr. mi s klubom imamo otvoritveno oz. spomladansko furo junija :D
peco Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Smo bli dons v Celju.....žalost. :trance_33_sleep:
gebre Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Če že vsi limate svoje nove/prenovljene mopede gor, bom pa še jest pokazal napredek na moji lubici :wub: Pa ne se preveč obregat, da ni levega špegla, pa da je blatnik malo postrani (bo deležen še malo dodelave :headbang: )... The Bitch Is Back Almost
Jeger Objavljeno April 13, 2008 Opozori Objavljeno April 13, 2008 to je ptič....ne to je letalo.......ne ....to je....... honda cbr 600f gebre edition ..... :kva2: :kva2: a poj bo letos že fura gebreman :D
Brdaus Objavljeno April 13, 2008 Opozori Objavljeno April 13, 2008 Gebretou Black-Bird :grim Aja, pa špegu ti manjka :lol1: :lol1: Dej hitr spacej skupi, mesec maj bo prec tuki .)
_SEBA_ Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 gebre...................... končno :worship: :worship: :worship: :worship: @brdaus...jeb.. špegu, sej je učas jugo tut sam enga imu :whistle:
Brdaus Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 @brdaus...jeb.. špegu, sej je učas jugo tut sam enga imu :whistle: Sej člouk še porajtu nebi, če nebi Gebre napisu :lol1: Aja, BTW: Yugeci so imeli leve špegle, ne pa desne .)
_SEBA_ Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 ja sej pr yugeci si pogledu če si avto že prehtu.... tle pa pogledaš kdo te prehteva :naughty: :naughty:
Roky Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 ja sej pr yugeci si pogledu če si avto že prehtu.... tle pa pogledaš kdo te prehteva :naughty: :naughty: A ni glih obratno tole? :blink: Al pa to pr teb tko fonkucinira, ko se pjen po cest vozš :lol1:
_SEBA_ Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 A ni glih obratno tole? :blink:Al pa to pr teb tko fonkucinira, ko se pjen po cest vozš :lol1: sam res :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
gebre Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Seby itaq woz sukukiya, se prav, da je vse itaq ONTARBO :)
_SEBA_ Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Seby itaq woz sukukiya, se prav, da je vse itaq ONTARBO :) a mam tazadno gumo tut spredi :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
gebre Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Jah jeba, per was dajo 120 gumo zady namest spredy B)
gebre Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 še žalostna resnica...W gorjah peer od odpodey gor teče :krneki:
Rock-46 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 V nedeljo bo baje neki brez dezja...lahko bi naredl mal uvodno predsezonsko voznjo proti primorski....kaj menite...
Brdaus Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 V nedeljo bo baje neki brez dezja...lahko bi naredl mal uvodno predsezonsko voznjo proti primorski....kaj menite... Delam :headbang: :headbang: :headbang: Tko da mene skor sigurno ne bo :glare:
mrki Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Ker greenhorn se po naš vas z eno drekpumpo s preluknjanimi auspuhi preganja? :headbang: Ne vem kwa misliš pokazat: a to da morš od 0 do 60 že 4x prestavt al kva? Sancta simplicitas :headbang:
Brdaus Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Ker greenhorn se po naš vas z eno drekpumpo s preluknjanimi auspuhi preganja? :headbang: Ne vem kwa misliš pokazat: a to da morš od 0 do 60 že 4x prestavt al kva? Sancta simplicitas :headbang: Po mojem je to en mulc s Šutne, dela pa pr Plutu. Mislm, da gre zanj .)
GhostRR Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Kolega, tudi od mene čestitke za repsolko! Pa svaka čast Brdausu na unikatu! K že glih slike mopedov gor popate v sekcijo.... A gre kdo letos na slo dan na grobniku? Al pa jutr na trening? Popravljeno April 15, 2008. Popravil GhostRR
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se