_SEBA_ Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 pa bledu se govori da je gebre zakurblou črno prasičko pa začeu kilometre nabirat :whistle: :whistle: :whistle:
Killroy Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 pa bledu se govori da je gebre zakurblou črno prasičko pa začeu kilometre nabirat :whistle: :whistle: :whistle: :eek: :eek: :eek: :photo:
gebre Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) Aaaaaaaaa :kva2: veš ka to letiiiiiiiiiiii :yea2: :yea2: Sem mogu fejst na linijo pazit :unsure: , ke drgač bi šel direktno na cesto :krneki: ...pa itaq me ne bi noben pulcaj ujel :whistle: samo za na grobnik mi je pa niste hotl posodit :glare: za nasledni mesec dobim na test suzukijevo motoGP 2008 mašino :yea1: :yea1: :yea1: Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil gebre
minca Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 gebre.....si moraš umislt mini moto, k ima spodi kosilnico namontirano :whistle: poznam enga tazga talenta, k ima tak izum doma :whistle: :whistle:
RHonda Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Jest sm zadnji cajt več na gorenjskem kot doma, danes bom spet :slap: En motoristični pozdrav !
kađiva Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 enkraten vikend je za nami B) dobrih 400km je padlo, družba odlična, pivce hladno,...v glavnem je za ponovit še kdaj to :grim no ta vikend zdej je na sporedu motozbor v Umagu :rolleyes:
Misek Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 P.S. Mišek, zdej k maš Repsolko pa nobenga več ne poznaš :rolleyes: :evilgrin: Madonca sem se skor zaletu v ograjo k sem tko nazaj gledu kdo je bil, pa mi se vedno ni kuj potegnil. :whistle: :whistle:
batzajla Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 enkraten vikend je za nami B) dobrih 400km je padlo preračunavam blo jih je prbližn 550 :closedeyes: pa še kdaj, sej smo zmenen;)
kađiva Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 preračunavam blo jih je prbližn 550 :closedeyes: pa še kdaj, sej smo zmenen;) ja ne čak...dej zmenmo se :)
Brdaus Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 ja ne čak...dej zmenmo se :) :lol1: No ja, tale vikend jih je blo bliz 700... ampak sm se kolesal še v nedeljo :yes: A smo drgač zmenjen?
Misek Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Kljub preračunom in pa pa menjeneju sem naračunal približno 600km in pa en vikend ki je bil fenomanalen z toliko smeha da imam še danes muskl fiber. :yea1: :yea1: :yea1: :worship:
batzajla Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 prvo da, onda ne, da odkazivaju, pa onda vi, pa sad ste samo četri ostali,jebo vas ja. al dobro, vratite se još i sretan put... :) drgač pa: po tem, ko smo v soboto in nedeljo obiskal še mesto krk, baško in njivice,smo porajtal,da smo sicer jedl dobre sardelje glave,ampak da je blo drugje več sardel na dveh nogah. torej - drugič drg'm. a smo zmenen?
Misek Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 prvo da, onda ne, da odkazivaju, pa onda vi, pa sad ste samo četri ostali,jebo vas ja. al dobro, vratite se još i sretan put... :) drgač pa: po tem, ko smo v soboto in nedeljo obiskal še mesto krk, baško in njivice,smo porajtal,da smo sicer jedl dobre sardelje glave,ampak da je blo drugje več sardel na dveh nogah. torej - drugič drg'm. a smo zmenen? Ma ne, dej zmenmo se! :whistle:
ZOKI SUZUKI Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Dobrih 750 km trmastih kot gorenc :naughty:
Misek Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Nekaj sem zasledu da se gre V Umag na moto zbor. Zanima me kdo ima namen jit in kdaj. Fajen bi blo če bi se zmenil pa nas gre več skup. Baje se da dol dobit apartma za 25€ na noč in pol če se nas veš not zabše je smešno poceni, A kdo kaj več ve o tem?
Tony Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Brdaus Bojan pravi, da se tista naprava, kao "park senzor" :whistle: ne da razstavt. Z "epoksijo" skup drži.
Brdaus Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Brdaus Bojan pravi, da se tista naprava, kao "park senzor" :whistle: ne da razstavt. Z "epoksijo" skup drži. Ja vem ja... sva podebatirala. Samo to ti unim razlagaj... jest jim ne bom :grrr Naprej po PMjih .)
kađiva Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 jp Mišek se gre, mi štartamo v soboto po kosilu enkrat, ne vem še točne ure...;) glede apartmajev tud drži, sam zdele zna bit že vse rezerviran, bi mogu mal prej pomislt na to :rolleyes: pa tud sej je bl filing šotor postavt tm k se dogaja :P
drjack_dj Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 (popravljeno) bivol vse naj naj pa čimveč km :beer2: Upam da se nisem pri sekciji zmotu pa te v napačno dal Popravljeno Maj 8, 2008. Popravil drjack_dj
drjack_dj Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Kaj zdej, kam ste se vsi skril? :hmm: Še mal pa bomo sploh pozabil da smo sploh razmišljal o gorenjski turi.
Brdaus Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Še dobr, da mam šiht, da vsaj tukaj mal prečekiram temo. Ne, nismo pozabil... eni se že pošteno furamo .) Konc-koncev to ne bo več otvoritvena fura, lahko jo pa kako drugače poimenujemo :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se