Jeger Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 :eek: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa plata :worship: :worship: dej dej dej lačnnnnnnnnnnn .....matr je bla dobra :OK: sam ne bi blo slabo neki tazga met tm gor .... a naročimo? .)
Rocco Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Ja lahko...sej naslov mamo, k nej bi mogl neki dol poslat...hehe :lol:
Rock-46 Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Se bo kdo naris v besnc na zboru ??? da vsaj ksno recemo letosnjo sezono :rolleyes:
missi Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 gorenci ma da ste tm..v nasprotnem primeru vas :fight1:
gorenc Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 kdaj nameravate pridt v besnco?.....da se po dolgem času spet mal vidmo, pa kšno rečemo.. :rolleyes:
jvalant Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 kdaj nameravate pridt v besnco?.....da se po dolgem času spet mal vidmo, pa kšno rečemo.. :rolleyes: A bo v nedeljo se, al ze konc?
_ales_ Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 js pridem jutri zvečer...če bo kdo tm?
Brdaus Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Se vidi, kdo je taprav motorist.... v Besnci samo Tanjuška, Kađivc in jest.... valda z motorji :grim Aja pa na par švabov ne smem pozabit. Tko da v soboto sm skor ziher gor (če me bo Maja spustila) :lol1:
Jeger Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 (popravljeno) js vrjetn u soboto prletim ... upam d bo guma zdržala :whistle: petk je še delovn .... see ya Popravljeno Maj 22, 2008. Popravil Jeger
Misek Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Se vidi, kdo je taprav motorist.... v Besnci samo Tanjuška, Kađivc in jest LOhka bi kdaj kej policu pa bo se zmenil a ne. Jaz tut pridem v petek mal pogledat v soboto pa ne morem ker mam fantovšno(pa ne svojo), no mogoče čez dan.
Petzl Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Se bo kdo naris v besnc na zboru ??? da vsaj ksno recemo letosnjo sezono :rolleyes: Jest grem v soboto - ce bo lep vreme, tko da gremo lahk skp, ce si za :)
Yoldi Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Se vidi, kdo je taprav motorist.... v Besnci samo Tanjuška, Kađivc in jest.... valda z motorji :grim Aja pa na par švabov ne smem pozabit. Tko da v soboto sm skor ziher gor (če me bo Maja spustila) :lol1: Pa jst sm tut biu!!! sam ne z motorjam... sm pa biu s trebuham... Golaž je biu odličen... pa smrekovc tut he he... Kar mal škoda, da sm mou donc šiht... pomoje je blo že kar veselo gor.. Lp Yoldi
Rock-46 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Jest grem v soboto - ce bo lep vreme, tko da gremo lahk skp, ce si za :) Sem za, samo bolj popldan, da potem malo ostanem gor Ok?? LP;R
Petzl Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 No kdaj pol dons startamo? men bi najbl pasal okol 4h 5h.. je kdo zravn?
drjack_dj Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Še zmer ne vem, a bo v nedeljo še kej v Besnc, a so ob jutru vse konča. OFF TOPIC: Prej smo o krompirju, pa še Gorenjci smo. V Šenčrju bodo postavili spomenik krompirju: Svet
Dajz Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Evo mene! lepe pozdrave vsem motoristom in mitoristkam!!! :worship: :worship: :worship: Mal mi je racunalnik zataju. :headbang: :headbang: Da imam spet zrihtan racunalnik. pa zahvale pobere Misek! :worship: :worship: :D :D :beer2: Se to me zanima, kam se gremo pelat jutri,je kaksno mnenje?
jvalant Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Še zmer ne vem, a bo v nedeljo še kej v Besnc, a so ob jutru vse konča. Ja, to bi blo fajn vedet!
drjack_dj Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Sem na hitro skočil pogledat in že pospravljajo.
gebre Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 A ni ponavadi tako, da se dogaja v petek in soboto v nedeljo se pa v bistvu samo pospravlja/trezni...
Jeger Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 A ni ponavadi tako, da se dogaja v petek in soboto v nedeljo se pa v bistvu samo pospravlja/trezni... :grim :grim
drjack_dj Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Jutr pa do nedelje... Tole nas je naredil mal nesigurne, kaj pa veš, marsikaj je možno. Kam ste se pa danes poskril vsi, gorenjske in severno primorske ceste presenetljivo prazne, več tujcev kot naših.
gebre Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Heh, Jegr vidm, da sta z Rokom preživela :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se