ZEKKO Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 zekko je preživu pospravlane na raubritterjih me niso pospravl u vrečo :evilgrin:
TOMCAT Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 O MADONA,...........TIŠINA :zzz: ,..........SE VIDI KDO SE VOZI..... :yea1:
Jeger Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 js preživu .) ..... sam gebre k si šu ti dam se je šele žur začel ..... ti raj ne bom povedu kaj si zamudu :xx: O:-)
kađiva Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 oo prjatu flero a se staraš :P Vse najbolš, velik lepih kilometrov, srečnih trenutkov s tamalo,....no pa vse kar paše zravn :OK: :beer2: :beer2: p.s. zdej bi bil pa že čas da se kam pelemo :rolleyes:
gebre Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 js preživu .) ..... sam gebre k si šu ti dam se je šele žur začel ..... ti raj ne bom povedu kaj si zamudu :xx: O:-) In kaj sem tacga zamudil :unsure: :whistle:
margo Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Flero vse najbolše..... pa neki suh gru mam :beer2:
Misek Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Ferlo še iz moje strani vse tanartabul. Zdele sem se spomnu da gorenci letos sploh nismo meli otvoritvene vožnje, zdej je pa tut ne mormo met več zato predlagam da sem zmenmo eno nedeljo, ko je večina frej in se zapeljemo skupaj nekam par 100km, da vsaj enkrat skup nekam zapeljemo. Kaj pravte na to? Jeger sva se midva danes srečala pred Medvodami?
Jeger Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 ane da sva se .... novo gumo sm šu mal sprobat :naughty: ... pred mano je bil pa rocco z ninjo :D
Jeger Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 In kaj sem tacga zamudil :unsure: :whistle: ne bom povedu :evilgrin:
Misek Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 ane da sva se .... novo gumo sm šu mal sprobat :naughty: ... pred mano je bil pa rocco z ninjo :D Ja ja bo kar držalo. :OK:
flero Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 ....hvala za čestitke...ja, bi bil pa že skrajni čas, da se skolutkamo skupaj za eno ST turo...moje koleno je že kr ready... lp
gebre Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 ne bom povedu :evilgrin: Tem pa tiho bodi :evilgrin:
gorenc Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 v nedeljo če bo lepo vreme, bi lahko skupej kšno fajn turo naredl....kaj pravte........??? al se vsak sm zase drži,.......jaooo:D
Brdaus Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 al se vsak sm zase drži,.......jaooo:D Khm... ne klobasaj traparij .) A gume si že zamenjal?
gorenc Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Khm... ne klobasaj traparij .) A gume si že zamenjal? že že sm dav gor dunlop gp racer......se mal pokrovčkov pa ročk zamenjam, pa bo spet nov.....konbinezn mi je pa tud en popravu za zeloooo mal €
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Še izpit nardim, pol se pa srečamo na cesti, dragi moji Gorenci in Gorenke, danes sem namreč kupila motor.... komej čakam... :whistle:
Brdaus Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 že že sm dav gor dunlop gp racer......se mal pokrovčkov pa ročk zamenjam, pa bo spet nov.....konbinezn mi je pa tud en popravu za zeloooo mal € Če je dobr popravu, boš dal naslov .) Kawa-bejba.... kokr že po telefonu.... SREČNO VOŽNJO :OK: Ko boš šla na cesto, pša le povej, da se skrijem :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Če je dobr popravu, boš dal naslov .) Kawa-bejba.... kokr že po telefonu.... SREČNO VOŽNJO :OK: Ko boš šla na cesto, pša le povej, da se skrijem :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Hvala... Ja itak no... sej veš da te nočem s ceste spravt :evilgrin:
Misek Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Čestirke!!! :worship: :worship: :worship: :worship: Zopet ena nova motoristka! :naughty: :naughty: :naughty: Pa tako kot je že Brdausek reku, SREČNO VOŽNJO!!!
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Čestirke!!! :worship: :worship: :worship: :worship: Zopet ena nova motoristka! :naughty: :naughty: :naughty: Pa tako kot je že Brdausek reku, SREČNO VOŽNJO!!! Hvala hvala... Ja itak zej sm saj motoristka, no ja bom k izpit nardim... nam weč wanna be motoristka :naughty: :rolleyes: hehe Ja upam da čimveč kilometrov, čimbolj srečno... hvala
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Srečno vožnjo tudi od mene ! :) Lahko se gremo kdaj skup pelat :P
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Srečno vožnjo tudi od mene ! :) Lahko se gremo kdaj skup pelat :P Hvala ;) Ja jz sm koj za kšno skupno furco... sam da me naute preveč teral :) ;) morm najprej mal izkušenj nabrat... pol pa itak ane, nam se kr sama skoz okol vozila :P
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hvala ;) Ja jz sm koj za kšno skupno furco... sam da me naute preveč teral :) ;) morm najprej mal izkušenj nabrat... pol pa itak ane, nam se kr sama skoz okol vozila :P Itak mam zaenkrat 125ko, tko, da boš lahko dohajala, pa še pussy sm :D Kdaj dobiš izpit? :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se