gorenc Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 KAWASAKIGIRL tud z moje strani čestitke.....pa velik km po cest...... poklič, pa se bomo kdaj km skup pelal. p.s. kdaj dobiš izpit?
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Itak mam zaenkrat 125ko, tko, da boš lahko dohajala, pa še pussy sm :D Kdaj dobiš izpit? :) Ja ne vem čez ene 14 dni al pa mal več... odvisn kolk bo za čakat za glavno... No, sam da bom lahko dohajala :D
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 KAWASAKIGIRL tud z moje strani čestitke.....pa velik km po cest...... poklič, pa se bomo kdaj km skup pelal. p.s. kdaj dobiš izpit? No za izpit sem že povedala zej, en post nazaj.... Hvala za čestitke... jest tud upam, da bo čimveč srečnih kilometrov ;) Za furco se bomo pa zmenl ane... ;)
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Še izpit nardim, pol se pa srečamo na cesti, dragi moji Gorenci in Gorenke, danes sem namreč kupila motor.... komej čakam... :whistle: čstitke tut od mene :worship: :worship:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 čstitke tut od mene :worship: :worship: Hvala ;)
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hvala ;) A predstavla si se že kje na forumu, sm kej zamudu? :D
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) A predstavla si se že kje na forumu, sm kej zamudu? :D ah ne ovinkar :D rokijeu prevod..... hočmo slikco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty: :naughty: Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil _SEBA_
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ah ne ovinkar :D rokijeu prevod..... hočmo slikco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty: :naughty: Hehe, nism se predstavla, če vs kej zanima mate moj profil, pa PM obstaja... tko da... :D Aja če slikca ne bo zadovoljiva me ne vzamete sabo na furo :P :rolleyes: hehe
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ah ne ovinkar :D rokijeu prevod..... hočmo slikco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty: :naughty: Hahahaha, dobr me poznaš, dobr :evilgrin: :D Aja če slikca ne bo zadovoljiva me ne vzamete sabo na furo :P :rolleyes: hehe Ah :slap: taki pa tud nismo. Ampak je zelo zaželjeno, aveš, če se kje srečamo, da se poznamo :D
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hahahaha, dobr me poznaš, dobr :evilgrin: :D Ah :slap: taki pa tud nismo. Ampak je zelo zaželjeno, aveš, če se kje srečamo, da se poznamo :D hehe... aha seveda... to bo pol to... kdor jo bo hotu, jo bo že dobu :evilgrin:
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 hehe... aha seveda... to bo pol to... kdor jo bo hotu, jo bo že dobu :evilgrin: Jest jo hočm :evilgrin:
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Jest jo hočm :evilgrin: egoist :headbang: kawasakigirl...kr tle jo nalimej :evilgrin:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 egoist :headbang: kawasakigirl...kr tle jo nalimej :evilgrin: to bo ja... pol bote pa vsi vedl kdo sm :evilgrin: hehe...
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 to bo ja... pol bote pa vsi vedl kdo sm :evilgrin: hehe... a sej je tko prou :evilgrin:
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 egoist :headbang: kawasakigirl...kr tle jo nalimej :evilgrin: :D :D :D :beer2:
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ewo glede na to da je punca gorenjka pa da je tole slikano u radovljici..... :evilgrin: kawasakigirl....nemizamert :blush:
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ewo glede na to da je punca gorenjka pa da je tole slikano u radovljici..... :evilgrin: kawasakigirl....nemizamert :blush: ahahahahaha, če pa ta ni iz Gorji :lol1:
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ahahahahaha, če pa ta ni iz Gorji :lol1: ejga mladinc da se ti nau kej naredl :angry: :angry:
minca Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ej smoki, zih hoče bit taka kot ti tale babica :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ej smoki, zih hoče bit taka kot ti tale babica :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: matr minić.... jst mam zej lep beu fukiš pozerski ledr.... :whistle: tale mama je pa čist u črnem nooooooooo
batzajla Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 mater, sem že mislil, da kej zastonj talajo v gorenjski sekciji, da tolk tipkate... je pa sam baba mopet kupva :)
minca Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 matr minić.... jst mam zej lep beu fukiš pozerski ledr.... :whistle: tale mama je pa čist u črnem nooooooooo smoki smoki :grrr :D ma sej to mamco pa čelada vn vleče, da je fukiš :lol1: :lol1: pa ti tud najbrž nimaš ledra do kolen :whistle: :lol1: pa na tem se nč muhc ne vidi :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 smoki smoki :grrr :D ma sej to mamco pa čelada vn vleče, da je fukiš :lol1: :lol1: pa ti tud najbrž nimaš ledra do kolen :whistle: :lol1: pa na tem se nč muhc ne vidi :whistle: :whistle: če se muhic ne vid je sigurn kkšna pozerska ..n.. :whistle:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ewo glede na to da je punca gorenjka pa da je tole slikano u radovljici..... :evilgrin: kawasakigirl....nemizamert :blush: Brez skrbi, ne zamerm tko hit :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Brez skrbi, ne zamerm tko hit :whistle: brez skrbi...sej še boš...... :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se