minca Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 če se muhic ne vid je sigurn kkšna pozerska ..n.. :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: kaj pa če se vidijo :whistle: :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ejga mladinc da se ti nau kej naredl :angry: :angry: :D :D :D :D :D smoki smoki :grrr :D ma sej to mamco pa čelada vn vleče, da je fukiš :lol1: :lol1: pa ti tud najbrž nimaš ledra do kolen :whistle: :lol1: pa na tem se nč muhc ne vidi :whistle: :whistle: Sej ma kej druzga, najbrž :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Sej ma kej druzga, najbrž :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: učash jezk ja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zakwa pa mislš da me minić kliče smoki :cry: :cry:
Misek Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hehe, nism se predstavla, če vs kej zanima mate moj profil, pa PM obstaja... tko da... :D Aja če slikca ne bo zadovoljiva me ne vzamete sabo na furo :P :rolleyes: hehe Mislim da si ravnokar dobila ene 1000 klikov na tvoj profil pa verjetno ene toliko PM s prošnjo za slikco. :naughty:
Sthof Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Aja če slikca ne bo zadovoljiva me ne vzamete sabo na furo :P :rolleyes: hehe ma nee ni tko no.. sj bi se pomoje le skregal kdo bi se tapru za tabo pelov :whistle: drgac pa se od mene velik srecnih kilometrov
minca Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 učash jezk ja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zakwa pa mislš da me minić kliče smoki :cry: :cry: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: smoki ja :D :whistle: :winkiss: :winkiss:
kađiva Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 kva če bi ji kdo še kej koristnga povedal :D npr. da sem v novem MotoSi bral da majo te Ninje 250 čist zanč gume serijsko, tko da svetujejo da kr kuj druge kupiš :)
KawasakiGirl Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 kva če bi ji kdo še kej koristnga povedal :D npr. da sem v novem MotoSi bral da majo te Ninje 250 čist zanč gume serijsko, tko da svetujejo da kr kuj druge kupiš :) Hvala... ja sem se pozanimala ja, je v vseh revijah povsod pod minus to napisan, tko da so zgleda res full slabe :) ... tko da grejo kmal druge gume gor... kere pa kej priporočate?
_SEBA_ Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Hvala... ja sem se pozanimala ja, je v vseh revijah povsod pod minus to napisan, tko da so zgleda res full slabe :) ... tko da grejo kmal druge gume gor... kere pa kej priporočate? se bo najdu kkšn guma majstr pa povedu :evilgrin: :evilgrin:
Roky Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 učash jezk ja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zakwa pa mislš da me minić kliče smoki :cry: :cry: hahahha, no sam ne mi v depresijo padt zarad tega :) Hvala... ja sem se pozanimala ja, je v vseh revijah povsod pod minus to napisan, tko da so zgleda res full slabe :) ... tko da grejo kmal druge gume gor... kere pa kej priporočate? Jest sm danes zjutraj zamenjal bivše Dunlop D208 za Dunlop Qualifier - bomo vidl kako se bodo obnesle, trenutno so še zanič, ker drsijo :D ampak glede na mnenja in izkušnje ostalih so super gumce, zato sem jih tudi vzel.
Rocco Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Jst mam tut Dunlop Qualifier gor pa se kar obnesejo... Drgač pa lepo da se nam je pridružla kawaborka z ninjo...da ne bom v manjšini :beer2: :P
_SEBA_ Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Jst mam tut Dunlop Qualifier gor pa se kar obnesejo... Drgač pa lepo da se nam je pridružla kawaborka z ninjo...da ne bom v manjšini :beer2: :P a se maš ti za kawaborko :eek: :eek: :eek:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Jst mam tut Dunlop Qualifier gor pa se kar obnesejo... Drgač pa lepo da se nam je pridružla kawaborka z ninjo...da ne bom v manjšini :beer2: :P Hvala hvala ;)
drjack_dj Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 (popravljeno) verjetno jutr ne bo nobene skupinske, vsaj mente se bolj malo. No pa sej je tko še bolš, k itak nimam cajta :evilgrin: . PS: Še z moje strani, KawaskiGirl srečno pa čimveč km. Popravljeno Maj 31, 2008. Popravil drjack_dj
KawasakiGirl Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 verjetno jutr ne bo nobene skupinske, vsaj mente se bolj malo. No pa sej je tko še bolš, k itak nimam cajta :evilgrin: . PS: Še z moje strani, KawaskiGirl srečno pa čimveč km. hvala ;) ... pol bom pa jz tud šla na kšno tole furco...to bo fletno...
Misek Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 verjetno jutr ne bo nobene skupinske, vsaj mente se bolj malo. No pa sej je tko še bolš, k itak nimam cajta :evilgrin: . PS: Še z moje strani, KawaskiGirl srečno pa čimveč km. Ja res ni nobenga navdušenja nad kako skupinsko vožnjo. No ja pa kdaj drugič.
Brdaus Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 verjetno jutr ne bo nobene skupinske, vsaj mente se bolj malo. Delam :trance_33_sleep:
Jeger Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 sam js bi p šu kšno furco jutr ..... no ja bom zutrej vidu če bom sposobn :rolleyes: ja tut js sm pogledu od kawasakigilrl profil tko k vsi vi ..heheheh pa kako je blo kej na šankih u tržič?
Petzl Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 sam js bi p šu kšno furco jutr ..... no ja bom zutrej vidu če bom sposobn :rolleyes: ja tut js sm pogledu od kawasakigilrl profil tko k vsi vi ..heheheh pa kako je blo kej na šankih u tržič? ce bos kej prletu v nase konce poklic ;)
_SEBA_ Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 pa kako je blo kej na šankih u tržič? odličnooooooooooooooooooooooooooo :OK: :OK: :OK: edinapizdarijajeblaksmvozupasmsamtripirespiu :whistle:
Rocco Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 na šankih je blo fajn :yea2: ...sm biu pa na isti poti kt seba,vozu pa sam 3 pire spiu :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 aja..pozabu povedat... tolkjeblodobrihbabdamijeblokrmalžouksmsvojoimussabo................ :evilgrin: :evilgrin:
Brdaus Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 aja..pozabu povedat... tolkjeblodobrihbabdamijeblokrmalžouksmsvojoimussabo................ :evilgrin: :evilgrin: upamdatvojatolenebere :evilgrin:
_ales_ Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 učeri v tržiču zakon, spet mal gorencev sreču, pjano kr fajn, dons pa jaooooooo...
_SEBA_ Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 upamdatvojatolenebere :evilgrin: sejsmjižeučeripovedupamamzejplouuč :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se