Rocco Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 (popravljeno) Jebenti Rocco, ti že doma :o , divajk :P Kva pa ti noriš :) ...u Kranju še na rdeč čaku...po propisima :P edin mal pred domom sm ga užemu k me je ornk scat že tišal :krneki: Popravljeno Julij 5, 2008. Popravil Rocco
_SEBA_ Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 edin mal pred domom sm ga užemu k me je ornk scat že tišal :krneki: zakwa pa nis perforiranga kombota kupu :krneki: :krneki:
Razer Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 :lol1: o ti zloba :lol: Pečo a veš kwa, povej ti svojmu čbru, da naj neha pluvat :glare: :D Hahahaha sj se sam mal pikc vid,itk je pa tvoj bajk najuhj nigr,tko da se sploh ne vid tok :whistle: :P Blejski kofetkarji :D Samo tale lokacija je pa super :whistle: , sploh pa kelnarca :wub: Ja seveda,da je :whistle: Ja no kaj ti mi mormo ,če se ti roka trese :P :whistle: Drgač seba bi pa loh zravn pršu pa bi jo vidu:P samo tebe ni blo ccc :krneki: edin mal pred domom sm ga užemu k me je ornk scat že tišal :krneki: A tebe tut? sva bla poj na istm :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ruzak mi je kr metal po hrbtu,pa una ora je tut brez co2 zej k se je tok splunkala :whistle:
Tony Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Blejski kofetkarji :D Samo tale lokacija je pa super :whistle: , sploh pa kelnarca :wub: Sam tale kelnarca vas ma pa verjetn vsakič rajš :evilgrin:
peco Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Pečo a veš kwa, povej ti svojmu čbru, da naj neha pluvat :glare: :D To pa sami ta pravi racing stroji delajo.... :grim
Jeger Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 ewo g.jeger...ena sam zate :naughty: :naughty: o hvala bivši prjatu :D ..... če se kera prepozna na tejle sliki js bi te kr vn povabu ....kuha zih dobr :P tale bikini zažge .) not sam d ste pa sam take gledal ...... ne vem če bi šou z vami na jezer :hmm: :closedeyes: :)
minca Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 ......sam d ste pa sam take gledal...... vročina jim škodi :whistle: :whistle:
Razer Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 vročina jim škodi :whistle: :whistle: Mene ne zravn štet :winkiss: razn ,če me maš za tazga :evilgrin: :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Matr, ste se pa u velikem številu zbral.... sm vs sam ene par prepoznov, ampak, en je pa tko lepo na hrbet prletu k ste salte delal.... :worship:
_SEBA_ Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Matr, ste se pa u velikem številu zbral.... sm vs sam ene par prepoznov, ampak, en je pa tko lepo na hrbet prletu k ste salte delal.... :worship: sej ni blo tko hudo :headbang: :headbang: :headbang:
minca Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Mene ne zravn štet :winkiss: razn ,če me maš za tazga :evilgrin: :whistle: jah nevem kakšne gledaš :D lohk tud take :) :hmm:
Razer Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 jah nevem kakšne gledaš :D lohk tud take :) :hmm: Nenene takh pa ne.Sj veš da js sam tebe :naughty: :evilgrin: Cigani se "pržijo" Ja no sej ,zato si ns pa ti raj slikov ,da te ni blo zravn an :whistle:
JMatic Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 joj sliknu si samo eno bejbo pa se ta kadi :D dons mal boljs poslikej :D
peco Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Fantje....hvala za družbo. prima furca :grim
_SEBA_ Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Fantje....hvala za družbo. prima furca :grim furca mi je bla odlično pa družba seveda tut ... :worship: :worship: posebno zadnjih par metrou na jezerskem :whistle: :whistle:
peco Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 posebno zadnjih par metrou na jezerskem :whistle: :whistle: ....šparat se da na več načinou. :rolleyes: :yes:
Rocco Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Ja...huda tura...še kdaj. Prejle u Kranju je biu naurje mi pa z motorji :slap: ...zapelu v 20 cm globoko lužo k ni požiral vode in sm zgliseru tko da je vodo čez šipo čez butal...odklop :wallbash: :wallbash: ...v škornjih pa cirka litr vode... :wallbash:
peco Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 ....ne fantje, sej vem....ne bo dežja. .)
Jeger Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 js u kranju neurke d te kap .... js pa še pred domam srečou neurje ... pa vejo u glavo dobu ...tok je pihal d je bla cela cesta moja :wacko:
Rocco Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 (popravljeno) Še ena dons z Golice :naughty: Ja Seba kr glej gumo...kmal je ne bo več :evilgrin: B) Popravljeno Julij 6, 2008. Popravil Rocco
Jeger Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 sej ga sploh upazu nism ..... poj pa vidm d je na kolenih :rolleyes: ampak je blo fajn :worship:
peco Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Ja Seba kr glej gumo...kmal je ne bo več :evilgrin: B) ...ti brez slajderjou ...Seba brez gume ...jest brez bencina .) :)
Rocco Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 ...ti brez slajderjou...Seba brez gume ...jest brez bencina .) :) glede gume nism dost bolši :whistle: ...ploščice so pa tut tm tm :unsure:
Razer Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Še ena dons z Golice :naughty: Ja Seba kr glej gumo...kmal je ne bo več :evilgrin: B) Jaja lepo ste se mel,sj drugič grem pa js zravn hehe k nam mu mucija k mi bo skakov po glav :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se