peco Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 glede gume nism dost bolši :whistle: ...ploščice so pa tut tm tm :unsure: bi jest tut svoj spisek lahko mal podalšou ja :glare:
kađiva Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 vidm da ste užival :) midva tud po svoje...kombinacija tihih vinogradov in večernega motozbora v okolici Varaždina je blo idealno za ta vikend B) a gre kdo drug teden na Disconautico v KP?? :music3: razen tebe zajlić :D
Sthof Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Še ena dons z Golice :naughty: Ja Seba kr glej gumo...kmal je ne bo več :evilgrin: B) a js wosu pa tebe na slik isem :rolleyes: sam js se z vm nam vec vozu.. sm mislu da gremo na eno easy furco .. da si bomo lohk u miru pokrajino pogledal.. pa se poj na ksne lezalnike pocl pa uzival.. a ne.. je treba divjt.. pa gumo unicvt da se kr crta za nm vlece.. pa bencin tut vs pokurt kr ga mamo :xx: ps: fucking loved it :grupni:
drjack_dj Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 @kađiva, mogoče grem js, greš z mopedom?
_ales_ Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 sm mislu da gremo na eno easy furco .. da si bomo lohk u miru pokrajino pogledal.. pa se poj na ksne lezalnike pocl pa uzival.. a ne.. je treba divjt.. pa gumo unicvt da se kr crta za nm vlece.. pa bencin tut vs pokurt kr ga mamo :xx: nooooo shit, a tut ti si to pogruntu.
_SEBA_ Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 nooooo shit, a tut ti si to pogruntu. aha mal pretirva ...čist lepo lagano turistički smo se vozil :krneki: :krneki:
_ales_ Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 aha mal pretirva ...čist lepo lagano turistički smo se vozil :krneki: :krneki: vem ja kašna je pr vs turistična sploh pečo z njegovo kosilnco... :kva2:
peco Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 vem ja kašna je pr vs turistična sploh pečo z njegovo kosilnco... :kva2: O:-) O:-)
gebre Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 (popravljeno) To so sami pussyji :D Jih vse nesem, od hangarjev pa do gostilne (se ve katere :D) :grupni: :yea2: :yea1: :010 Popravljeno Julij 7, 2008. Popravil gebre
kađiva Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 @kađiva, mogoče grem js, greš z mopedom? ma iz praktičnih razlogov kr z avtom :)
Jeger Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 To so sami pussyji :D Jih vse nesem, od hangarjev pa do gostilne (se ve katere :D) :grupni: :yea2: :yea1: :010 ja gebre ti si itak car :P
_SEBA_ Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 To so sami pussyji :D Jih vse nesem, od hangarjev pa do gostilne (se ve katere :D) :grupni: :yea2: :yea1: :010 sej zmeri po ure prej štartaš :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
_SEBA_ Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 matr ob gebreta poštarska torba je pa skor več kt on :lol1: :lol1: :lol1:
peco Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 matr ob gebreta poštarska torba je pa skor več kt on :lol1: :lol1: :lol1: Poj more bit pa torba res VELIKA.....k je Gebre tok OGROMN. :grrr
gebre Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Ti se kr norca delej :glare: jest že pridno na pol šihta, ti pa v tigru kelnarce jagaš :angry:
kađiva Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 dons pa prideva mal noge namočt na Bled :)
Sthof Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 matr ob gebreta poštarska torba je pa skor več kt on :lol1: :lol1: :lol1: hehe ce je pa quelle kataloge pokasirou :lol1: ps.. dobr da ma rogovca.. hondo bi skos na tazadnga dvigal
_SEBA_ Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Ti se kr norca delej :glare: jest že pridno na pol šihta, ti pa v tigru kelnarce jagaš :angry: pa pozabu si povedat da sm biu že z bohina in ljubelja :whistle: :whistle:
gebre Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Jest nujno nucam kombinezon :xx: kaj to meni v bohinj dela jaooooo :ninja: :headbang:
_SEBA_ Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Jest nujno nucam kombinezon :xx: kaj to meni v bohinj dela jaooooo :ninja: :headbang: bi šu pa dons zutri k je blo nekak minus3 pomoje ...je zebl k pras...
gebre Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Vročina je bila še tamal problem :krneki: Me zjebe pri tistih dolgih ovinkih, ker mi veter začne pihat od čelade za ovratnik (na hrbet) in me napihne. Potem sam pa po celi cesti :headbang:
Misek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) Oj A bi se ju3 kdo km peljal? Lahko ze zjutraj! Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil Misek
gebre Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Jest najbrš ne...se bom pa mogoče popoldne v hangerjih namakal :)
Sthof Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Vročina je bila še tamal problem :krneki: Me zjebe pri tistih dolgih ovinkih, ker mi veter začne pihat od čelade za ovratnik (na hrbet) in me napihne. Potem sam pa po celi cesti :headbang: pa ne divjej an :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se