_ales_ Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 Aprilia Pegaso Strada, alias Funbike :yea1: Sicer ni lih Triumph Street Triple, oziroma Ducati Multistrada, ki sta bla oba dolgo na seznamu naslednjih motorjev......sam tud še prideta na vrsto :) srečno z novim mopedom, sam ni mi pa jasn kako si lahko zamenju motor za aprilijo :slap:
_SEBA_ Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 srečno z novim mopedom, sam ni mi pa jasn kako si lahko zamenju motor za aprilijo :slap: ewo tut z moje strani velik sreče ..... pa tut jst se sprašujem podobno :D
Killroy Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 Hehe, najlepša vam dala za nazaj pa za naprej :) Glede mopeda pa tko......suzika je bla dobra v vseh pogledih, razn v tem da je zmeri vse delal.....in tko sm včasih hodu v garažo in čakov, kdaj bom dobu priložnost da jo prešraufam in s tem dobim priložnos za modifikacije......... pa je trma trmasta vztrajala pr tem da nč ni odpadl/puščal :D Z aprilio najbrž ne bo teh "problemov", ker že uravnavam proračun za rezervne dele/modifikacije za naslednja tri leta :grim Loh bi sicer še omenu da je lepa, uporabna, da se lepo pelje in da mi je všeč, ampak raj ne bom, ker vsi vemo da to niso merila, po katerih se kupuje motor......... :rolleyes:
Jeger Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 srečno doma ....road trip uspel :naughty: nazaj prpelala samo prazne flaše JD-ja O:-) naklepala dobro odpelanih 1000 in še nekej km-jem :OK: slike so v albumu pr rocco-tu ...upam d so že :photo: pa tnx mišku in dajzu za družbo :worship: :worship: upam da še kdaj k je blo res noro :yea2: :OK: :OK: :beer2: :beer2:
Rocco Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Slike bi zdj mogle bit u albumu ja...ena malenkost... Jadranska magistrala je pa zakon...sploh od Paklenice do Karlobaga...najrajš domou uzeu uvinke pa položu od Ljubljane do Bleda :OK: :P ...zato tut bl mal fotk z jadranke..ni blo cajt fotkat... :whistle: Drgač mel smo se pa megašpondbest B) ...bo treba kmal ponovit :D
Tony Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 srečno doma ....road trip uspel :naughty: nazaj prpelala samo prazne flaše JD-ja O:-) naklepala dobro odpelanih 1000 in še nekej km-jem :OK: slike so v albumu pr rocco-tu ...upam d so že :photo: pa tnx mišku in dajzu za družbo :worship: :worship: upam da še kdaj k je blo res noro :yea2: :OK: :OK: :beer2: :beer2: Slike bi zdj mogle bit u albumu ja...ena malenkost... Jadranska magistrala je pa zakon...sploh od Paklenice do Karlobaga...najrajš domou uzeu uvinke pa položu od Ljubljane do Bleda :OK: :P ...zato tut bl mal fotk z jadranke..ni blo cajt fotkat... :whistle: Drgač mel smo se pa megašpondbest B) ...bo treba kmal ponovit :D Vidm v albumu, da ste prou užival ja :grim
peco Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Za vse tiste, ki včerej niste vidl..... ps: Če kdo pozna jih lahko predstav.... O:-)
gebre Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Zunanji dve poznam, notranjo pa bol navidez :D
Sthof Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 .. nazaj prpelala samo prazne flaše JD-ja O:-) jaoo hrcki dajejo 0.5 kune za flase.. aves ko bi mela pocen furo do doma :whistle:
Jeger Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 jaoo hrcki dajejo 0.5 kune za flase.. aves ko bi mela pocen furo do doma :whistle: hahahah za tako legendarno flašo bi mogl dat saj 50 kun :closedeyes:
Jeger Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Zunanji dve poznam, notranjo pa bol navidez :D gebre ti itak use poznaš ...... a ktero kej mal bol poznaš :rolleyes:
Tony Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 gebre ti itak use poznaš ...... a ktero kej mal bol poznaš :rolleyes: :D gebre morš mal u akcijo ;)
KUŠČAR Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 A je biu danes že kakšen pod naravnim tušom. Mene je že uscal v polansk dolin.
KUŠČAR Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 A kdo ve kje bi mi nalepl trak na feltne, k midva z Brdavsam sva probala pa sploh ni blo dobr. :hmm: :hmm:
casper7 Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Jz vem za u Lj. za enga, k tut prodaja nalepke-trake ce ti kej pomaga.... Lp.
Dajz Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Halo!!! Ce ima kdo željo jit jutr čez Dravograd v Avstrijo na ovinke, se lahko pridruži. Ob 9.00 v Rondo baru je zbor :worship: . Lahko pa se priključi nekje na poti do tja,če ni ravno iz Kranja ali okolice. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Brdaus Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Halo!!! Ce ima kdo željo jit jutr čez Dravograd v Avstrijo na ovinke, se lahko pridruži. Ob 9.00 v Rondo baru je zbor :worship: . Lahko pa se priključi nekje na poti do tja,če ni ravno iz Kranja ali okolice. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ka pa vreme.. a ste naročil?
Sthof Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Halo!!! Ce ima kdo željo jit jutr čez Dravograd v Avstrijo na ovinke, se lahko pridruži. Ob 9.00 v Rondo baru je zbor :worship: . Lahko pa se priključi nekje na poti do tja,če ni ravno iz Kranja ali okolice. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: count me in :OK:
Dajz Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Ka pa vreme.. a ste naročil? ja naj bi blo jutr sončno,tako sm zasledu. :naughty:
Jeger Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 men se pa ni dal nikam dons ... :rolleyes: .... ampak mam tukej mrzu pirček pa na mreži na terasi ležim .. sbk u miru pogledu .... zdej pa ....... B)
Brdaus Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 men se pa ni dal nikam dons ... :rolleyes: .... JA ja :grim včasih pače mal polenarit... PUSSY :evilgrin: Upam da mi čim prej rata naložit slike :)
Misek Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 (popravljeno) Dobro jutro vsem. No tokrat vam bom pa jaz prbližal eno drugo plat. 2 dni hribov. Prvotno je bil cilj Triglav, vndar zaradi slabeg vremena v soboto smo se odločili da gremo na Kriške pode potlej pa na naprej na Križ in na Stenarja in nazaj v Vrata. Popravljeno Avgust 4, 2008. Popravil Misek
Brdaus Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 (popravljeno) Ena :photo: od včeraj. PS: nismo vsi, eni so mal niži dol čakal :grim Popravljeno Avgust 4, 2008. Popravil Brdaus
Misek Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 Ena :photo: od včeraj. PS: nismo vsi, eni so mal niži dol čakal :grim Zakon full dober. Mi je kar malce žal da nisem mogu z vami. :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se