gebre Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 to sm jest zadnič na Rakitni gledov :D
Tony Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 to sm jest zadnič na Rakitni gledov :D jst tud :lol: je kr na drevo nalimu listek, tam ko obračamo.
KUŠČAR Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 a bo kdo na happeningu vozu ? :) Jaz grem dol sam pogledat,seveda odvisn od vremena. Če je še kdo za se lahko zmenmo. :naughty:
KUŠČAR Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 A pa še to, jaz v petek slavim, tako da bo na heppeningu padla kakšna rundica. :beer2:
kađiva Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 a bo kdo na happeningu vozu ? :) jz ...................oktobra :whistle: ta vikend me pa ne bo dol, tko da dobr voz :OK:
Rocco Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Gre mogoče kdo že u petk na Grobnik z motorjem...popoldne po šiht 1x ?
Sthof Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Gre mogoče kdo že u petk na Grobnik z motorjem...popoldne po šiht 1x ? klinc k mam popoune siht
Rocco Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 klinc k mam popoune siht ja pa taplavga udar...al si že use porabu :whistle: :P
Jeger Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 A pa še to, jaz v petek slavim, tako da bo na heppeningu padla kakšna rundica. :beer2: oooo ... js bom šele v soboto dol ..... no ja če se vidmo se vidmo :)
Jeger Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 jz ...................oktobra :whistle: ta vikend me pa ne bo dol, tko da dobr voz :OK: ja js se bom potrudu .)
Misek Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Jaz mogoče pridem v sobotomal dol pogledat! :blush:
KUŠČAR Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 oooo ... js bom šele v soboto dol ..... no ja če se vidmo se vidmo :) Tud jaz grem u soboto dol, tako da se lahko zmenmo, drugač pa tam okol vombergerjevega kombija za kakšno pijačo. :beer2:
Killroy Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Bogdej! Vem da je mal zgodej,sam vseen.....če kdo v soboto(danes) ne gre na hepening, pa nima kej za počet, je v okviru Kamfesta u Kamniku koncert od Niet-ov....je pa 6 EUR za plačat, karte so pa po zadnjih informacijah še.Kakorkoli, jest pa kompanija bomo dol, ostalim pa v vednost in ravnanje :)
_ales_ Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Bogdej! Vem da je mal zgodej,sam vseen.....če kdo v soboto(danes) ne gre na hepening, pa nima kej za počet, je v okviru Kamfesta u Kamniku koncert od Niet-ov....je pa 6 EUR za plačat, karte so pa po zadnjih informacijah še.Kakorkoli, jest pa kompanija bomo dol, ostalim pa v vednost in ravnanje :) mogoče se pa srečamo :whistle:
Killroy Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 mogoče se pa srečamo :whistle: no le glej da se,čene bojo bunke..... :fredy:
_ales_ Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 no le glej da se,čene bojo krugle..... :fredy:
gebre Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Pizda pozabu na Niete, pa se že za drugam zmenil :headbang: p.s....Killroy, a že mamo novega motorista v gorenjskih vrstah?
Killroy Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Je ja, smo šli lih u tork na krstno vožnjo :yea1: Še na internet ga navadmo, pa bo hmal še kle gor :P
Sthof Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Pizda pozabu na Niete, pa se že za drugam zmenil :headbang: p.s....Killroy, a že mamo novega motorista v gorenjskih vrstah? heh ce je blo na prostem tole.. poj so res kasiral bunke.. spet jh je s toco zasul
_SEBA_ Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Je ja, smo šli lih u tork na krstno vožnjo :yea1: Še na internet ga navadmo, pa bo hmal še kle gor :P a mislte motorista al "motoristko" :? :?
Killroy Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 heh ce je blo na prostem tole.. poj so res kasiral bunke.. spet jh je s toco zasul pa kaka toča človek......bil je samo dež.Sicer nebi mel nč proti,če ga nebi blo, je pa res da je mal popestril že tako dobro vzdušje - smo mel mali rock otočec tm gor :yea1: @Seba: sam še ustrižt se more, pa bo kot se spodobi :grim
Jeger Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 no pa smo nazaj z grobnika...... hvala vsem za družbo res smo se dobr mel ....
Sthof Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 no pa smo nazaj z grobnika...... hvala vsem za družbo res smo se dobr mel .... ja tut mi bi se vidl ce nebi hrcki hotl se ene vstopnine od ns :SS
peco Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 ja tut mi bi se vidl ce nebi hrcki hotl se ene vstopnine od ns :SS hmmm.....nekaterim se je zalomil že pri osebni oziroma pasušu :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se