KUŠČAR Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 no pa smo nazaj z grobnika...... hvala vsem za družbo res smo se dobr mel ....
KUŠČAR Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Zelo lep in uspešen vikend za gorence na grobniku. Vomberger u soboto 2 :OK: na timski vožni in u nedeljo 3 :OK: v seriskih do 1000. Brez poškodb, celi motorji pa še dva pokala. :hooray: :hooray:
Jeger Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Zelo lep in uspešen vikend za gorence na grobniku.Vomberger u soboto 2 :OK: na timski vožni in u nedeljo 3 :OK: v seriskih do 1000. Brez poškodb, celi motorji pa še dva pokala. :hooray: :hooray: ja bravo ...sej smo bli sosedi :) ..... js sm bil pa 4 v moji klasi .... pa nč pokalov :doze: :( bomo pa drugič :)
KUŠČAR Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 ja bravo ...sej smo bli sosedi :) ..... js sm bil pa 4 v moji klasi .... pa nč pokalov :doze: :( bomo pa drugič :) Ja to je pa tud kurc, ti si ostal brez pokala jaz pa brez gume, smo risal :headbang: , no sam smo v nedeljo zamenal.
Jeger Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 ja pismo .... pr ns so bli pokali sam do 3 mesta ...... v vseh drugih pa do 5 mesta :BUA: :BUA: ... kaj je fora tega :?
_ales_ Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 ja pismo .... pr ns so bli pokali sam do 3 mesta ...... v vseh drugih pa do 5 mesta :BUA: :BUA: ... kaj je fora tega :? za pozerje se ne splača več kot 3 pokale delat :lol1: hec hec, pa brez zamere O:-)
Tony Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 ja bravo ...sej smo bli sosedi :) ..... js sm bil pa 4 v moji klasi .... pa nč pokalov :doze: :( bomo pa drugič :) ooooooo čestitke Jeger :worship: To si ga pa ožemu :kva2:
Rocco Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 ooooooo čestitke Jeger :worship: To si ga pa ožemu :kva2: Je ja :) ...sta mu za vrat skoz dihala duče pa supermoto...sam kawl se ni pustu :OK: GOOO Zoki... :P
Jeger Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 heheeh ...sam je bla dobra dirka .... še lepš bi blo če me ne bi razmetaval po stezi .... neki mi niso gume delale tko k bi mogle ....sm bl spidway vozu kt pa kej druzga ..... :rolleyes: še bomo šli :whistle:
KUŠČAR Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Jeger jaz sem ti pa motor pomagal dol zapelat iz prikole, mava še en pirček u dobrem. :grim
_ales_ Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 heheeh ...sam je bla dobra dirka .... še lepš bi blo če me ne bi razmetaval po stezi .... neki mi niso gume delale tko k bi mogle ....sm bl spidway vozu kt pa kej druzga ..... :rolleyes: še bomo šli :whistle: še veš kam moraš po nasvet glede gum?
Tejch Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Evo za vse tiste kt ste podvoml vame: dons sm skup spacala izpit za motor :yea1: v prvo, hehe .) Še mašinco kupm, pol mo pa šli skup kkšn krog B) B) Lp
Roky Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Evo za vse tiste kt ste podvoml vame: dons sm skup spacala izpit za motor :yea1: v prvo, hehe .) Še mašinco kupm, pol mo pa šli skup kkšn krog B) B) Lp Čestitam :OK:
gebre Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Tejchy da za peeeeeeeeer :grim :whistle: samo povej kje pa kdaj :naughty:
missi Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 Evo za vse tiste kt ste podvoml vame: dons sm skup spacala izpit za motor :yea1: v prvo, hehe .) Še mašinco kupm, pol mo pa šli skup kkšn krog B) B) Lp to tejča :OK: :OK: iskrene čestitke ;)
Tony Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 Evo za vse tiste kt ste podvoml vame: dons sm skup spacala izpit za motor :yea1: v prvo, hehe .) Še mašinco kupm, pol mo pa šli skup kkšn krog B) B) Lp Čestitke :OK:
kađiva Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 a gre kdo od vas banditov v Pulo na zbor? :) @tejch: čestitke :OK:
Jeger Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 Tejchy da za peeeeeeeeer :grim :whistle: al pa kr za gajbooooooooooooo .... ej čestitke
Tony Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 missi ja čestitke za novo pridobitev :kva2: A zdej te bomo pa z to raketo po cesti gledal :naughty:
drjack_dj Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 no da še js čestitam za napredovanje/pridobitev. :beer2: Pismu sam imamo pa res mal motoristk gorenjci v tejle sekciji. Kolk, 3, a se še kakšna najde? bo treba še kakšno častno članico :D
gebre Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Missi, da mi takoj prodaš! To ni motor za punce, ka pa se greš :angry: dej ga rajš meni :blush: :kva2:
kađiva Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 (popravljeno) to gre pa od bajte "samo preko mene mrtvog!!" :D dons okol 18h greva v Pulo na zbor če bi slučajn še kdo zravn šel ;) Popravljeno Avgust 29, 2008. Popravil kađiva
_SEBA_ Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 ja čestitke obema :worship: :worship: p.s. missi ......a bomo od zej napirej še drekatijem pravl babji motor :whistle: :whistle:
Killroy Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 1.točka: Čestitke vsem, k so v zadnjem času pridobil motor/vozniško/odločbo o vračilu dohodnine :P 2.točka: Gorenci moji ljubi zlati, september je že pred vrati. To pomen, da bo hmal tudi motozbor v Kočevju-spodobi se in pravično je, da gremo vsaj tja skupaj, da se spet mal skupaj poveselimo. Kar se tega tiče, je blo vsaj z moje strani letos bolj bogo :whistle: , tko da bomo zadevo probal vsaj mal sanirat O:-) Prijave zbiramo tukaj, odpovednega roka ni, za vsa nadaljna vprašanja pa smo dosegljivi samo ob pivu :beer2:
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Kvaj zej Gorenci pa Gorenke moje... kdaj se gre na kšno furo, al se bom kr sama okol furala :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se