Razer Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Haloo gorenke, gorenci...bo kdo to soboto 6.9. pršu na moto piknik MK Radmansdorf (Radovljica) na letališče Lesce? Začne se od 12.00 naprej...pa mi z bendom ga bomo vmes tut žgal, tko da js bom tm da kkšno rečemo pa spijemo :beer2: :drunk: aja...glede turce...js tut .) se ga vidmo .) :beer2: aja pa zzverca čestitam za izpit mal zamude,sam še vse1 bol kukr nikol :whistle: :worship:
_ales_ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Haloo gorenke, gorenci...bo kdo to soboto 6.9. pršu na moto piknik MK Radmansdorf (Radovljica) na letališče Lesce? Začne se od 12.00 naprej...pa mi z bendom ga bomo vmes tut žgal, tko da js bom tm da kkšno rečemo pa spijemo :beer2: :drunk: aja...glede turce...js tut .) ne prašej 2x, boš mogu zanjga dat :whistle:
Brdaus Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Haloo gorenke, gorenci...bo kdo to soboto 6.9. pršu na moto piknik MK Radmansdorf (Radovljica) na letališče Lesce? ...... Če se ne razturim na jermenarjih, poj bom pršu :lol1: kaj pa ? :rolleyes: :whistle: :winkiss: Firbec :P
KawasakiGirl Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Jest grem tud na furco :grim (če me vzamete s sabo :whistle: )
Rocco Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Jest grem tud na furco :grim (če me vzamete s sabo :whistle: ) jah to bomo pa še vidl...te bo treba prej krstit :P ...ti reč...js grem zravn pa če vm je prou al pa ne :evilgrin:
YeTika Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Če se ne razturim na jermenarjih, poj bom pršu Firbec :P ti že veš ;) :winkiss:
Brdaus Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ti že veš ;) :winkiss: OOOOO vem vem :grim
peco Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Če se ne razturim na jermenarjih, poj bom pršu :lol1: Kaj se vidmo u soboto??? Ste sestavl kšno novo ekipo a bomo združl moči? :hmm: :naughty: Popravljeno September 3, 2008. Popravil peco
gebre Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 je blo tud super, a ne? :naughty: sam nevem kje si bil v soboto? :hmm: Ooo, tebe se pa spomnim :) ....od tam nekje 20-21h naprej -->blackout :krneki: :blush: Drugače sem pa v soboto tud bil na prizorišču zločina...sem enemu od vaših (mislim, da prospectov-če je član se opravičujem :)) težil, kje bi jest Eina našel, tolko da bi hello rekel. Pa sem malce preveč spil in pozabil kako človeku ime :headbang: :blush: jah to bomo pa še vidl...te bo treba prej krstit :P ...ti reč...js grem zravn pa če vm je prou al pa ne :evilgrin: Jest jo bom krstil :naughty: , s štrikom po nagi riti :whistle: :lol:
KawasakiGirl Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Jest jo bom krstil :naughty: , s štrikom po nagi riti :whistle: :lol: :grrr
_SEBA_ Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 :grrr ne boj se ti njega...sej itak sam laja :whistle: :whistle:
Brdaus Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Kaj se vidmo u soboto??? Ste sestavl kšno novo ekipo a bomo združl moči? :hmm: :naughty: :grim Ti, Boter in jest smo zdej skup... samo še nek morm kake ščitnike za kolena dobit. Sej veš: preventiva :blush: BTW: ima kdo kake ščitnike, kak body armour za rentat?
YeTika Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 OOOOO vem vem :grim pššššt :lol1: pr teb treba bit mal.. ane ?? :D :P
gebre Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ne boj se ti njega...sej itak sam laja :whistle: :whistle: Tud pes, ki laja enkrat šavsne :naughty: :lol: grem počas jest v bohinj šavsat :blush:
KawasakiGirl Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ne boj se ti njega...sej itak sam laja :whistle: :whistle: :grim se mi je zdel ja :whistle: pa brez skrbi, se nobenga ne bojim :whistle:
soncy Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Ooo, tebe se pa spomnim :) ....od tam nekje 20-21h naprej -->blackout :krneki: :blush: Drugače sem pa v soboto tud bil na prizorišču zločina...sem enemu od vaših (mislim, da prospectov-če je član se opravičujem :)) težil, kje bi jest Eina našel, tolko da bi hello rekel. Pa sem malce preveč spil in pozabil kako človeku ime :headbang: :blush: drugič pa mene vpraš :wacko: bi te direkt do njega prpeljala :whistle:
kađiva Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 no sj pol nas pa neki bo na furci :)
jvalant Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Jaz bi tud su na furo! Janez
Rocco Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Kdaj naj bi pa padla tale furca...neki se je za konc mesca sept. pisal al kdaj?
peco Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 :grim Ti, Boter in jest smo zdej skup... samo še nek morm kake ščitnike za kolena dobit. Sej veš: preventiva :blush: Ekipa smrti prihaja v boj...... :yea1: :evilgrin:
gebre Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Jest tud šu na furco, če bo ratal pakne do takrat zamenjat :headbang:
kađiva Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 27.9. v primeru dežja se za en teden prestav :rolleyes: tak termin smo vsak let šli, tko da ne odstopamo od tega :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se