Killroy Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Mater ej....ni blo to za moje šibko srce.....dobr da smo prestal brez incidentov :yes:
gebre Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Jp je blo nevarno. Si zraven peera dobu še fršlok :blush:
Razer Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 dobr das ti tole poslikov.. k vrjeu nm tko neb nben :worship: Hehe an,pa tut če neb mi smo vidl kr smo mel za vidt .)
Killroy Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 A so ns spet s prve strani zrinl :nono: Uglavnem,za kočevje se mormo zment, kdaj pa s kje štaratmo, pa glede na vremenske razmere,kako gremo(baje je skupinski najem podmornice kar ugoden :kva1: ) Drgač pa Zoki, poklič tole številko 014338225...ti bojo znal pomagat pr tvojmu problemu :lol:
_ales_ Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 midva sva za zgoden štart, okrog 12h
gebre Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Črno :krneki: zelena naveza štarta (načeloma) okoli 16h iz LJ. Edino, če bo Roccotova montažna hiša priromala dome kak dan prej, sem jest tud za zgodnejši štart.
Rocco Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Črno :krneki: zelena naveza štarta (načeloma) okoli 16h iz LJ. Edino, če bo Roccotova montažna hiša priromala dome kak dan prej, sem jest tud za zgodnejši štart. Ja če se boš kj po Rakitni gonu...skor vrjetn zdj k maš pakne..pa se ustav spotoma pr men..pop. seveda.Js ti bom bl težko montažno hišo prpelu na Bled :D
peco Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Črno :krneki: zelena naveza štarta (načeloma) okoli 16h iz LJ. Edino, če bo Roccotova montažna hiša priromala dome kak dan prej, sem jest tud za zgodnejši štart. Se nismo (-sva) menila za nek skupinski štart.....
gebre Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Tole bo bl težka, ju3 sm v lj, ampak dopoldne. Popoldne so pa že plohe napovedane, se pravi "Rakitna no go". Se bomo že zmenil :)
gebre Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Se nismo (-sva) menila za nek skupinski štart..... ja če bosta vidva fertik do takrat, komot ane
Killroy Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Hehe...vidm da vsak po svoje razume "skupinski odhod" :rolleyes: Kakorkoli, midva s kolegom sva planirala štartat z gorenske ob cca 15ih, tko da se po pot še kšn prkluč oziroma midva njemu (tržiška in kranjska filiala :)) U lj bi se pol srečal še s črnim in zelenim, ako bosta uštimala kar pač mata za uštimat :) če se pa ne bomo mogl zment, se pa pol pač usi v kočevju dobimo(aleš+prtljaga nej v vsakem primeru rezervirata dobr plac :P )
Misek Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 A so ns spet s prve strani zrinl :nono: Uglavnem,za kočevje se mormo zment, kdaj pa s kje štaratmo, pa glede na vremenske razmere,kako gremo(baje je skupinski najem podmornice kar ugoden :kva1: ) Drgač pa Zoki, poklič tole številko 014338225...ti bojo znal pomagat pr tvojmu problemu :lol: Kdaj je ta zbor v Kočevju?
_ales_ Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 kolk vs ma pa namen iti ob primeru ploh? js 99,8%
Jeger Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 če bo dež js ne grem ...sovražim dež in nizke temperature :closedeyes: tnx za cifro ....some že zavrnil ....pravjo d mi ni pomoči :unsure:
Razer Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Hehe...vidm da vsak po svoje razume "skupinski odhod" :rolleyes: Kakorkoli, midva s kolegom sva planirala štartat z gorenske ob cca 15ih, tko da se po pot še kšn prkluč oziroma midva njemu (tržiška in kranjska filiala :)) U lj bi se pol srečal še s črnim in zelenim, ako bosta uštimala kar pač mata za uštimat :) če se pa ne bomo mogl zment, se pa pol pač usi v kočevju dobimo(aleš+prtljaga nej v vsakem primeru rezervirata dobr plac :P ) sm za tvojo vrjanto :D :worship: ja js v primeru dežja odpovem :krneki: :unsure:
gebre Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 (popravljeno) Pizda ste pussiji, itak da bo dež v soboto :headbang: Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo. Popravljeno September 12, 2008. Popravil gebre
polž Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 danes se poročita naša ALJA in ROMAN špalir jim motoristi pripravimo ob pol peti popoldan v sv. duhu pri Šk. loki VABLJENI
KUŠČAR Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 danes se poročita naša ALJA in ROMANšpalir jim motoristi pripravimo ob pol peti popoldan v sv. duhu pri Šk. loki VABLJENI pridem :OK:
Jeger Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 ammm a mogoče komu kšnih 500 eur preveč hod .......js bi rabu za gume :rolleyes: ...... sej sam uprašam :whistle:
_ales_ Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 ammm a mogoče komu kšnih 500 eur preveč hod .......js bi rabu za gume :rolleyes: ...... sej sam uprašam :whistle: pa navš pred zimo gume menju
_ales_ Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 (popravljeno) evo mal slik iz kočevaja: Popravljeno September 15, 2008. Popravil _ales_
Razer Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 evo ns lepotce pa lepotico :lol1: :lol1: aja še vedno ste vabljeni na skupno pucanje mojga šotora :evilgrin: :lol1: :P pa clo viski se je najdu v mojmu šotoru k sm ga doma na podstrešni raztegnu ,na žalost je biv prazn :whistle: :evilgrin: blo je pa res noro an :worship: :OK: ,killroj bo pa pomoje zj sam še zrd striptizet okol hodu an :naughty:
Razer Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 ammm a mogoče komu kšnih 500 eur preveč hod .......js bi rabu za gume :rolleyes: ...... sej sam uprašam :whistle: ejga ze jsi raj ketne kup,kmal bo sneg :evilgrin: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se