Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Vidm de ste užival klub slabmu vremenu. :OK:

Objavljeno
Vidm de ste užival klub slabmu vremenu. :OK:

seveda :D škoda ,k še vidva nista pršla ....

Objavljeno
seveda :D škoda ,k še vidva nista pršla ....

Sva bla že na poti...še zreske sva imela spakirane....

...poj naja je pa en "Wild west" nenačrtno zadržou.... O:-) :beer2:

Objavljeno

zakaj pa zakrajca nista sabo vzela :)

Objavljeno
evo ns lepotce pa lepotico :lol1: :lol1:

aja še vedno ste vabljeni na skupno pucanje mojga šotora :evilgrin: :lol1: :P pa clo viski se je najdu v mojmu šotoru k sm ga doma na podstrešni raztegnu ,na žalost je biv prazn :whistle: :evilgrin:

blo je pa res noro an :worship: :OK: ,killroj bo pa pomoje zj sam še zrd striptizet okol hodu an :naughty:

Šotor ti bomo s kerhrčkom mal spucal, pa bo ko nov...pa še strešno okno boš mel pol :grim

Sam zarad striptizet pa lih nebi hodu......sam bi pa lagov če bi reku da niso pomembna alineja pri odločitvi za ali proti sodelovanju na motozboru :OK:

Objavljeno
zakaj pa zakrajca nista sabo vzela :)

Sej sva ga.....sej glih zato pa nismo pršli do Kočevja. :beer1:

Objavljeno

A se je spet zastrupu :evilgrin: :lol:

Objavljeno

jp....ampak u manšem obsegu zdej. :yes:

Objavljeno
Sva bla že na poti...še zreske sva imela spakirane....

...poj naja je pa en "Wild west" nenačrtno zadržou.... O:-) :beer2:

aja hehe gut gut:D

Šotor ti bomo s kerhrčkom mal spucal, pa bo ko nov...pa še strešno okno boš mel pol :grim

Sam zarad striptizet pa lih nebi hodu......sam bi pa lagov če bi reku da niso pomembna alineja pri odločitvi za ali proti sodelovanju na motozboru :OK:

ja an :D poj bomo pa lep pogled na zvezde mel :lol1:

to ti pa čist prov dam ;) :yes:

Objavljeno
ej pečo a greste na bobota ?

:yes: :P

Ready to race.....

post-2682-1221941888_thumb.jpg

Objavljeno
:yes: :P

Ready to race.....

:OK: fajn dirkite pa uživite pod uživancijo pa že veste kva spada ;)

Objavljeno

A poj zaključna vožnja bo? Mogoče kaka informacija? :hmm:

Objavljeno

A ste bral v motoristu temo iz grobnika , smo bli gorenci prav posebaj omonjeni. :grim

post-20589-1222096333_thumb.jpg

Objavljeno
A poj zaključna vožnja bo? Mogoče kaka informacija? :hmm:

mogla bi bit, ampak zih vas bo tazadn dan pred odhodom spet vse čist preveč zebl, da bi šli :devil:

Objavljeno
mogla bi bit, ampak zih vas bo tazadn dan pred odhodom spet vse čist preveč zebl, da bi šli :devil:

Men je useen če je mraz, samo da ni dežja. :krneki:

Objavljeno

torej sobotna vremenska napoved: sončno in 19 stopin :OK:

prvi predpogoj za zaključno furo izpolnjen ;)

Objavljeno

Upam da bo napoved zdržala :naughty: Sam izkušnje so slabe s tem k... vremenom. Držim pesti...tud na nogah :P

Objavljeno

Vse smo zrihtal, jaz sem se zmenu da bomo mel sonce, sam še kađiva more dat svoj plan ven.

Objavljeno
Vse smo zrihtal, jaz sem se zmenu da bomo mel sonce, sam še kađiva more dat svoj plan ven.

Te držim za besedo :P

Objavljeno
Te držim za besedo :P

Sem mogu velik plačat,tako da nevem bi se mogl pa res nekaj močno zalomt :headbang:

Objavljeno

ja nč plan je sledeč, v soboto 27.9. se dobimo ob 9.30h v Rondoju in štartamo ob 10h

ker smo vse ostale dele Slovenije že prevozil in smo naveličani ceste do obale :P se tokrat lahko peljemo mal čez Štajersko in Koroško :

-Kranj-Kamnik-Vransko-Šentrupert-Letuš-Velenje-Sl.Gradec-Dravograd-Maribor-Sl.Bistrica-Celje-Trojane-Kranj

komplet fura je ca. 340km, vse regionalna cesta, lepa furca, z nekaj lepimi ovinkastimi odseki , zdej za kosilo če bo in ko bo se bomo sprot zmenil, pa kot vedno vse opomnim, da pridete pred Rondo vsi s polnimi rezervarji goriva :rolleyes:

to je to, vabljeni v čimvečjem številu :OK:

pa mal napište kdo gre, najbol da kr tko kt zmer pišemo seznam, da se bo prbližn vedlo,...vsak naslednji naj samo copy paste-a seznam in sebe doda ;)

lp

1.kađiva+missi

2.

Objavljeno (popravljeno)

1.kađiva+missi

2.gorenc

3.kuščar

Popravljeno . Popravil KUŠČAR
Objavljeno

js pa vrjetn ne bom mogu :( ...mamo špil v mariboru z bajago ..... tko d bomo vidl ....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!