_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 A veš kaj je hec...da sva v žlahti :lol: :P Drugače pa nism bil sam jest dones z mopedom pred strojno :) nis do dol pršu ?? :evilgrin: :evilgrin:
minca Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 (popravljeno) heh.. ja no res ni blo nobene R6 an.. kuko bi bla pa z drugimi zadovolna pa nevem :huh: pa drugic ah ne...sm tud z drugim zadovoljna....važn da je motor :whistle: :naughty: Mi se počas vozmo :grim @Minca: drugič bomo še tebe sabo vzel, OK? .) Samo da ne boš poj jamrala, če te bo rit bolela :P ok, velja :whistle: :whistle: sam bo treba enga najt, da me bo hotu sabo uzet in peljat :whistle: :D Popravljeno Oktober 1, 2008. Popravil minca
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 ah ne...sm tud z drugim zadovoljna....važn da je motor :whistle: :naughty: ok, velja :whistle: :whistle: sam bo treba enga najt, da me bo hotu sabo uzet in peljat :whistle: :D kaj pa mišek gebre alpa brdaus :whistle: :whistle:
minca Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 kaj pa mišek gebre alpa brdaus :whistle: :whistle: kaj je z njimi :hmm:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 ja rekla si kerkol MOTOR.... :evilgrin:
minca Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 ja rekla si kerkol MOTOR.... :evilgrin: aja...jah...pač motor kot motor :whistle: :whistle: :)
hambi-bambi Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 aja...jah...pač motor kot motor :whistle: :whistle: :) :lol1: ja ja boš mogla motor nabavit,,, :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 :lol1: ja ja boš mogla motor nabavit,,, :lol1: :lol1: čez par let :grim
hambi-bambi Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 čez par let :grim a ne ne to pa ne :whistle: ,,,kr prec kupt,,,,kaj pa ride??? :naughty:
Ninjaraider Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 čez par let :grim Pol bo pa R-6 predla :evilgrin:
minca Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 a ne ne to pa ne :whistle: ,,,kr prec kupt,,,,kaj pa ride??? :naughty: ja ja ja....jah...ride me pa ne bodo vidle velikrat.....:D drugo letpo poleti pridem 1x, sej veš :whistle: :D Pol bo pa R-6 predla :evilgrin: neki modrega s 6-ko v imenu ziher ja :grim :krneki: B) B)
hambi-bambi Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 ja ja ja....jah...ride me pa ne bodo vidle velikrat..... :D drugo letpo poleti pridem 1x, sej veš :whistle: :D neki modrega s 6-ko v imenu ziher ja :grim :krneki: B) B) opa opa,,,,,pol pa uredu,,, :naughty: :worship:
minca Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 opa opa,,,,,pol pa uredu,,, :naughty: :worship: itaaak :grim
Sthof Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 neki modrega s 6-ko v imenu ziher ja :grim :krneki: B) B) prov morm :evilgrin: s synthesizerjm sta itk tm-tm :whistle:
_ales_ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 prov morm :evilgrin: s synthesizerjm sta itk tm-tm :whistle: pa tale je še z dodatno opremo, ogledalo pa treger :whistle: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 prov morm :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Sthof Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja ja .. vidva se rezita.. js jih bom pa slisov :krneki: sam ma pa zadej DVA polno nastavljiva blazilca :worship:
hambi-bambi Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 uuuuu minca pol pa boš fensi s tako mašinco :naughty: :naughty:
Brdaus Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 kaj pa mišek gebre alpa brdaus :whistle: :whistle: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: As ti mal sklerozn... Brdaus nima sedeža :grrr Bo Sthof pelu ;)
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Bo danes kdo otvoril gorenjsko moto-fax ( :beer2: ) sezono B) , al sem sam jest tolk čuden :lol: Smo jo, nč bat :naughty:
minca Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 prov morm :evilgrin: s synthesizerjm sta itk tm-tm :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: jah seeeej prov :closedeyes: ....nč boljšega mi ne prvoščite :closedeyes: barabe gorenske :closedeyes: :evilgrin:
hambi-bambi Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 hahaha....sam bi ti pasu veš,,,,,a si ga že probala :whistle: :whistle: :naughty:
minca Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 hahaha....sam bi ti pasu veš,,,,,a si ga že probala :whistle: :whistle: :naughty: kr zajebavi :closedeyes: :closedeyes:
hambi-bambi Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 kr zajebavi :closedeyes: :closedeyes: ne ne jst sm resn...sej se cel cajt menmo o r6-ki kajne??? :whistle: :whistle: ,,,,,,drugo leto na ride kolenčkat minca?? :worship: :worship:
minca Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 (popravljeno) ne ne jst sm resn...sej se cel cajt menmo o r6-ki kajne??? :whistle: :whistle: ,,,,,,drugo leto na ride kolenčkat minca?? :worship: :worship: mince nč ne bo na ride :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: skregana sm :closedeyes: :closedeyes: :ninja: Popravljeno Oktober 2, 2008. Popravil minca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se