Petzl Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 vse naj naj, da bo velik varnih km pa da bo fax su ;)
peco Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Use najbolše še z moje stvari, pa velik srečnih kilometrov in usega ostalga, kar si želiš. :beer2: :beer1:
drjack_dj Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Razer vse tabulš, pa srečne km, sezone še ni konc :whistle: Dons je bil pa prav prijeten dan za na moped, samo smo se pa že precej zdesetkal.
Razer Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 najlepša hvala vsm za lepe želje itd. vsi mate pa rundo v dobrem k se vidmo;) :D
kađiva Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Vse najbolš tud od mene!! "pa de bi biu zdraw" :P :beer2:
Razer Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 fantje še enkt hvala za želje :D am ja se bo v sredo kdo kj okol furov zjturi al pa popovdne okol lj? motor nazaj dobim :rolleyes: :kva2: :kva2: :kva2:
Sthof Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 evo se par slik od ucerejsne fure use lepo in prov.. sam nekaterim osebkom bi blo potrebn razlozit definicijo skupinske voznje :hmm:
Jeger Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 ne morm vrjet..... a je to pečo pa honda .... ja ja vm je fajn k vm ni treba delat v nedelo..... eni smo pa mogl :unsure:
Jeger Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 aja še to .... kdo se ga gre nažret na grobnik ta vikend ..... oz kdo gre use dol ?:)
gebre Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 če dobim prevoz grem dol :naughty:
Razer Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 no se uhka kj zmenmo za ta viknd pobči da se ga vidmo po dovgmu cajtu:D :worship:
Rocco Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 js grem tut dol..upam da bo vreme...kdo gre z avto :P ..da se mu da kj robe :P
kađiva Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 okol se govori, da bom baje dol :D sam žal vozu ne bom letos :closedeyes:
peco Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 use lepo in prov.. sam nekaterim osebkom bi blo potrebn razlozit definicijo skupinske voznje :hmm: a samo to.... :glare:
Sthof Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 a samo to.... :glare: hja.. its a start :closedeyes: za grobnik pa se nevem.. a bo dvokolesnik al stirikolesnik :unsure:
Jeger Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 okol se govori, da bom baje dol :D sam žal vozu ne bom letos :closedeyes: aja škoda ...a bomo poj druh let naprej .... js bi zdej pa sm bankrot :whistle: kr se pa prevoza tiče ....mislm d bom šu z avtom ....
_SEBA_ Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 gorenc...... use najboljš...... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Misek Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Gorens tako kot sem ti ze v nedeljo reku. :D Zanima me pa kako mislet tisti ki greste ta vikend na Grobnik, jit dol? Motor / avto ....?
Senna Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Če bo vreme bl za en qrc za na motor,lahko jest peljem še ene tri u soboto najbrž al pa nedeljo.Tolk da kšno hrvatico podremo pa kšnga spjemo :naughty: :whistle:
Rocco Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Zanima me pa kako mislet tisti ki greste ta vikend na Grobnik, jit dol? Motor / avto ....? Če bo vreme, baje da bo...grem z motorjem.
jakaz Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Sem hotu it z roccotom dol, sam zaradi levjega skoka cez havbo BMW 3, za katerega sem si prisluzil gibs, ovratnico in pa totalno razbit motor, bom pac doma. :blush: Lp
Jeger Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 zdej pa tut js ne vem kako nej grem ...... vreme bo baje fajn :rolleyes:
gebre Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 (popravljeno) Sem hotu it z roccotom dol, sam zaradi levjega skoka cez havbo BMW 3, za katerega sem si prisluzil gibs, ovratnico in pa totalno razbit motor, bom pac doma. :blush: Lp WTF :blink: , kaj je blo :unsure: jest sm pa še gledov, če boš še kej pršu z mopedam na fax :krneki: Popravljeno Oktober 8, 2008. Popravil gebre
gorenc Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 gorenc...... use najboljš...... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: hvala hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se