Rocco Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 A se gre ta vikend kej u Zadar pogledat? :P :D :D
kevin34 Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 A se gre ta vikend kej u Zadar pogledat? :P :D :D ej če te kj zanima kr praš.... ti si men tud vse tko lepo razložu,morm uslugo vrnt!!!
peco Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 A se gre ta vikend kej u Zadar pogledat? :P :D :D Ah brez veze...... :D :lol: :rolleyes:
Rocco Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 (popravljeno) Sam mal dražm, če bi šu kdo :P :D ...ah Pečo..na kufe bi pa lahk šli :lol: Popravljeno Oktober 17, 2008. Popravil Rocco
peco Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Sej kokr sm reku....brez veze....ne da se mi vozt po gunih ovinkih. :blink: O:-) ps: Kdaj gremo??
Sthof Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Sam mal dražm, če bi šu kdo :P :D ...ah Pečo..na kufe bi pa lahk šli :lol: ma dj nehj.. aves koj drag kofe dol :krneki:
gebre Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Jao fantje, tale lublana vam rečem...spet me pit siljo :headbang: :naughty:
Sthof Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Jao fantje, tale lublana vam rečem...spet me pit siljo :headbang: :naughty: hehe.. revezi sj k te bojo enkrt dobl zravn muske nazganga .. jih bo izucil.. nkol vec :evilgrin:
Rocco Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Jutr kkšn kufe na obali??...imam defekt desnega zapestja :kva2:
Sthof Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Jutr kkšn kufe na obali??...imam defekt desnega zapestja :kva2: kua to pomen? da ni bremzana?
Rocco Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 kua to pomen? da ni bremzana? sj noge so v redu...se da bremzat :grim edin roka mi na momente mal trza :P jutr bo vrjetn vreme...pa bi ga pognou dol prot obal, če se še kermu da vozt :unsure:
minca Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 sj noge so v redu...se da bremzat :grim edin roka mi na momente mal trza :P jutr bo vrjetn vreme...pa bi ga pognou dol prot obal, če se še kermu da vozt :unsure: men se da....samo imam ravno motor na popravilu :whistle: :whistle: pešyamaho zdravje jebe :whistle:
Dajz Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 men se da....samo imam ravno motor na popravilu :whistle: :whistle: pešyamaho zdravje jebe :whistle: Men se tut da vozt,sam me preveč zebe. :whistle: :whistle: Se bom pa pelov vsaj v kranj na kufe.
Jeger Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 js bom pa tut dons par km-jev naredu .... nekam na čaj pa nazaj dam na kavč :D
Razer Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 jo gorenci,da še vs mav pozdravm,da navte rekl da sm vs čist izolirov... se še kj vozmo al so motorji prpravlen na zimsko spanje :D
kađiva Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 (popravljeno) zdele po južni bom en res majhen krog naredu verjetn, drgač pa končujemo sezono :rolleyes: mam take "zajebane" gume da jih kr noče zmanjkat, po ca.9000km in ene treh burnoutih majo še zmer za ene 3000km profila :krneki: Popravljeno Oktober 19, 2008. Popravil kađiva
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 jest grem pa na kavico na našo oblo, k je baje že 17 stopinj dol, na gorenjskem je pa že skor zima. brrr
Dajz Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Vsega pa še ni konec za motoriste. :rolleyes: :rolleyes: Za ATV-ja se je šele dobr začela sezona. Danes je blo noro v hosti. :naughty: :naughty: :naughty:
Jeger Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Vsega pa še ni konec za motoriste. :rolleyes: :rolleyes: Za ATV-ja se je šele dobr začela sezona.Danes je blo noro v hosti. :naughty: :naughty: :naughty: mi te pa po bledu išemo :krneki:
Dajz Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 mi te pa po bledu išemo :krneki: Zakaj pa tm? Ej a si slišov, da prodajajo mobitele da se lahko pokličemo,ne da se iščemo. :worship: :D :D :D
_SEBA_ Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 ej fantje a gdo ve...a je jeger kej bovn ????? k dons je štrudl, namest da bi šu na pir ....... :hmm: :hmm: :hmm:
Jeger Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 ej fantje a gdo ve...a je jeger kej bovn ????? k dons je štrudl, namest da bi šu na pir ....... :hmm: :hmm: :hmm: ja sm ga vidu dons ..... je meu mal vročino ja :P .... hehehehe je bil tut na bledu .... sam k je pa štrudl pojedu je pa tut enga mrzuga spil ..za vročino zbijat ... :lol: .... :D jeger over and out ....
Jeger Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Zakaj pa tm? Ej a si slišov, da prodajajo mobitele da se lahko pokličemo,ne da se iščemo. :worship: :D :D :D moj telefon je mel napis VSTAVITE SIM .... :headbang: .... cajt d zamenam ta cegu
_ales_ Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 evo pa je šla pomoje še zadnja lepa nedelja letos... zj pa pridno finance na kup dajat, za predelavo mofija za drugo leto... če bo šlo vse po načrtih
Dajz Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 evo pa je šla pomoje še zadnja lepa nedelja letos... zj pa pridno finance na kup dajat, za predelavo mofija za drugo leto... če bo šlo vse po načrtih Kaj boš pa predelu? Jest ti lahko turbino zrihtam,če rabiš. :D :D :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se