Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
evo pa je šla pomoje še zadnja lepa nedelja letos... zj pa pridno finance na kup dajat, za predelavo mofija za drugo leto... če bo šlo vse po načrtih

dej nehj.. mene glava boli k gruntam kua use bi nastimov :headbang:

Objavljeno
jo gorenci,da še vs mav pozdravm,da navte rekl da sm vs čist izolirov... se še kj vozmo al so motorji prpravlen na zimsko spanje :D

Vozmo se vozmo... Sam da je motor trenutno kaput....

Objavljeno

g.mišek......usetanajtabol....... :beer2: :beer2: :beer2:

pa naj vsaj teb honda služi mal boljš kt ostalm :evilgrin:

Objavljeno
Vozmo se vozmo... Sam da je motor trenutno kaput....

kogaa ? ne ti men da je DUKE kaput ? :kva1: ne morš no.. :huh: :slap:

Objavljeno
g.mišek......usetanajtabol....... :beer2: :beer2: :beer2:

Mišek, še z moje strani :beer2: Pa ne poslušat tega hribouca :grrr Sploh ne ve, kaj je dobr motor :lol1:

Objavljeno

Mišek Vse najbolš :beer2: :beer2:

@Seba: Honda ne crkne, edin mal slabš dela :D...crkne Suzuki naprimer :whistle:

Objavljeno

ja Mišek hepi beerday :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: vlik usega dobrga pa varne km-je :OK: :OK:

Objavljeno

Fantje hvala za lepe želje. En deževen pozdravček in Esslingena.

P.S.:Naj ne rata to klasična debata kater motor dela in kater ne, ker bom drugač kupu Tomosa! :naughty:

Objavljeno

mišek tut iz moje strani :beer2:

Objavljeno

mišek vse naj bolš! pa da bo honda špilala tko k je treba... :beer2:

Objavljeno

Jap, to je KTM, durhmaš na servisu, ane Janez :oops: . Dobr da mamo vsaj punce japonce, da se lahk pol zravn šlepaš k čakaš da dobiš duka nazaj :friend1:

Objavljeno

Ja kaj naj recem... kaput je... Zgleda da sem preoster za tole avstrijsko kanto! :naughty: Najslabs je pa to, da nau ustiman se najmanj en do dva tedna.... tko da se mucim na cucukiju od kolegice in sem ji brezmejno hvalezen da mn ni treba doma cepet!

Objavljeno
Jap, to je KTM, durhmaš na servisu, ane Janez :oops: . Dobr da mamo vsaj punce japonce, da se lahk pol zravn šlepaš k čakaš da dobiš duka nazaj :friend1:

Ja, v sili hudic muhe zre! :naughty: Resno pa: hvala bogu za takale punce!! :worship: :wub: :OK: No vsaj za tiste k mi ne prvosjo! :evilgrin:

Objavljeno
Ja, v sili hudic muhe zre! :naughty: Resno pa: hvala bogu za takale punce!! :worship: :wub: :OK: No vsaj za tiste k mi ne prvosjo! :evilgrin:

Čak mal, prvoščm ti pa tud slučajno ne tega, da maš pešhondo :closedeyes: , k je dolgčas če se noben ne more it z mano vozt, ampak k vem, da verjetn nauš zlo dolg časa mel (sam) tega motorja, pa sam predlagam za naprej :naughty: .

Objavljeno
Čak mal, prvoščm ti pa tud slučajno ne tega, da maš pešhondo :closedeyes: , k je dolgčas če se noben ne more it z mano vozt, ampak k vem, da verjetn nauš zlo dolg časa mel (sam) tega motorja, pa sam predlagam za naprej :naughty: .

Ma vem! Sm se mal hecu, no! :blush:

Objavljeno
Ja kaj naj recem... kaput je... Zgleda da sem preoster za tole avstrijsko kanto! :naughty: Najslabs je pa to, da nau ustiman se najmanj en do dva tedna.... tko da se mucim na cucukiju od kolegice in sem ji brezmejno hvalezen da mn ni treba doma cepet!

Sj ni čudn da ti je crknu če ga z kanto zmerjaš :nono:

Jest mojga sam s srčkam,mucijam,ljubeznijo ogovorim,pa kakšnga cmoka na znakc prlimam :winkiss:

Pa je hvaležen,preverjeno.......

Aja,je pa res da je SUZUKI,in si tako spoštovanje tud zasluž!!! :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Sj ni čudn da ti je crknu če ga z kanto zmerjaš :nono:

Jest mojga sam s srčkam,mucijam,ljubeznijo ogovorim,pa kakšnga cmoka na znakc prlimam :winkiss:

Pa je hvaležen,preverjeno.......

Aja,je pa res da je SUZUKI,in si tako spoštovanje tud zasluž!!! :worship: :worship: :worship:

se čist strinjam :worship: :worship:

@jvalant...pust tvojo "kanto" pr mir.....raj suzukija voz :naughty: :naughty:

Objavljeno

no ja ...sam prašat je treba...pomoje da bo kandidatou hitr še preveč :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

:blink: ne morš rečt kanta.. :D halo... za to ti je pa umrlaa!:D morš lupčkat pa božat pa bo lpo predla... :D heh :P morm res to makino 1x (KO BOM VELIKA :grim ;) ) probat, d vidm če me bo lpo nesla ta zverincaa... :kva1:

Popravljeno . Popravil YeTika
Objavljeno

se čist strinjam :worship: :worship:

Ljubezen je očitno res slepa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
Ljubezen je očitno res slepa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

se oglaša nekdo ki razmišlja o nakupu hayabuse :P :P

Objavljeno (popravljeno)
:blink: ne morš rečt kanta.. :D halo... za to ti je pa umrlaa!:D morš lupčkat pa božat pa bo lpo predla... :D heh :P morm res to makino 1x (KO BOM VELIKA :grim ;) ) probat, d vidm če me bo lpo nesla ta zverincaa... :kva1:

Oh verjemi, te bo!! :)

Popravljeno . Popravil jvalant
Objavljeno
no ja ...sam prašat je treba...pomoje da bo kandidatou hitr še preveč :evilgrin:

A to pomen, da si se glihkar javu :naughty: ? sej u nedelo je baje lep vreme :whistle: .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!