Roky Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 res je blo lepo dons po gorenski ja...mal rore spucal :whistle: ...jeger kdaj bo gobova župca?...pridem z motorjem :evilgrin:..zame dej zeleno...kawa pawa :lol: Ei kok si dal ti za une aftermarket nastavljive tace...Sem šele poj opazu :D
Rocco Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Ei kok si dal ti za une aftermarket nastavljive tace...Sem šele poj opazu :D tazga k si vidu tazga sm kupu B) ..nism nč extra sam gor kej dajau...kkšna nalepka to je pa to :D
Tony Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 jeger je pa gobe naberov :naughty: ...aja tista rdeča je pa za unga k bo do mene z motorjem pršu .... :evilgrin: 7 jurčkov je pa blo v vreč :OK: :lol: a ta rdeče šparaš za nas, ja bomo na juhco pršli :yes:
gebre Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Khm...moj izgovor je bil žbl v gumi :D
Rocco Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Khm...moj izgovor je bil žbl v gumi :D žbl vn, fliko gor..piči miško :D
Jeger Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 :lol: a ta rdeče šparaš za nas, ja bomo na juhco pršli :yes: vi kr pridite ...veš kok bo dobra :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Lencdo Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Se pogovarjata 2 gorenca: pa eden drugmu. Veš sm bral da atomska bomba stane 1 miljon dolarjev! pa drug: ja pa baje jo bojo američani spustil na evropo??!!! Pa tapru: UUUU pizda upam da na moj dvoriše pade EJGA :worship: hahaha :worship: Lep pozdrav gorenska
Rock-46 Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 HEj, a je ze konc sezone al kako :) hudica :evilgrin: letos pa tud tolk nisem bil aktiven, da bi vidu kdaj je zacetek in kdaj konec sezone :) :naughty: No ja, drugo leto pa spet na stare tire :whistle: sam tolk da se mal javim pa da mal posmetim temo :krneki: LP;R
Brdaus Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 HEj, a je ze konc sezone al kako :) hudica :evilgrin: letos pa tud tolk nisem bil aktiven, da bi vidu kdaj je zacetek in kdaj konec sezone :) :naughty: No ja, drugo leto pa spet na stare tire :whistle: sam tolk da se mal javim pa da mal posmetim temo :krneki: LP;R Hja, tebe nekak zastopim.... ampak OK, bo drugo leto bolš, ane ;) Drgač se pa eni še kar kolesamo... samo bo po mojem kmal konc, ko bodo začel razni Suljoti in Fikreti sipat sol :lol: Pa še moped bo šu spet v predelavo :whistle:
YeTika Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Hja, tebe nekak zastopim.... ampak OK, bo drugo leto bolš, ane ;) Drgač se pa eni še kar kolesamo... samo bo po mojem kmal konc, ko bodo začel razni Suljoti in Fikreti sipat sol :lol: Pa še moped bo šu spet v predelavo :whistle: :blink: rec da bo še zic zame... :grim :P (čeprau vem d ne :whistle: )
Brdaus Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 :blink: rec da bo še zic zame... :grim :P (čeprau vem d ne :whistle: ) Mogoče... če boš pridna ;)
YeTika Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Mogoče... če boš pridna ;) kdai pa nism ? :unsure: ne zgovarjii se zdei :grrr :evilgrin: :P
kađiva Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 @Brdaus: a bojo pol tud nosilci za vse tri kufre ?? :whistle: :D
Tony Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 @Brdaus: a bojo pol tud nosilci za vse tri kufre ?? :whistle: :D Čaki mal, cegu mu pa ni padu na glavo :naughty: :lol:
Roky Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Mogoče... če boš pridna ;) Kvaj tip reku :lol1: A niso poredne bolš? :evilgrin: :D
YeTika Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 (popravljeno) @Brdaus: a bojo pol tud nosilci za vse tri kufre ?? :whistle: :D :lol1: čak, kolk jih maš že ti? :P ni treba zame 3... sam 2, zame dost! :grim baje :whistle: Kvaj tip reku :lol1: A niso poredne bolš? :evilgrin: :D :whistle: kuk se vzame... :whistle: :evilgrin: Popravljeno November 11, 2008. Popravil YeTika
Brdaus Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Kvaj tip reku :lol1: A niso poredne bolš? :evilgrin: :D To sm mislu, da mi ne bo pod motor skakala ;)
drjack_dj Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Seba vse tabulš, km-jev pa ne vem kolk bo še letos, konc tedna napoveduje sneg, sej pa za nasleden let. Pa kakšna skrita želja naj se ti uresnič. (vseeno vemo skoraj vsi, da Honde še posebno želiš si ti)
Senna Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Se gre dons kdo na jezersko furat :naughty: :rolleyes: :whistle: (Z sankami sem mislu :naughty: )
TOMCAT Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Seba vse tabulš, km-jev pa ne vem kolk bo še letos, konc tedna napoveduje sneg, sej pa za nasleden let. Pa kakšna skrita želja naj se ti uresnič. (vseeno vemo skoraj vsi, da Honde še posebno želiš si ti) Se pridružujem čestitkam pada nau u deželnih novicah, da ste Gorje razsul k okroglo praznuješ :D
Misek Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Se gre dons kdo na jezersko furat :naughty: :rolleyes: :whistle: (Z sankami sem mislu :naughty: ) Ko bo sneg padu sem jaz takoj za akcijo.
Misek Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Seba "bratec" vse tanartabol, pa da se bomo drgo leto kej več skup peljal. Veliko srečnih kilomotrov pa da bo zdravo ko bo!
YeTika Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 To sm mislu, da mi ne bo pod motor skakala ;) rajš kje drugje skačm... :whistle: :evilgrin: ( in pod kaj drukga :lol: .) )
Razer Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Seba vse naj naj.želje sm ti že zaželu ;) aja še eno mam,da bomo čimveč taroka preigral hehe .fajn praznuj! :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :yea2:
Rocco Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 (popravljeno) Seba..še z moje strani vse najboljše za b-day :beer2: Popravljeno November 12, 2008. Popravil Rocco
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se