Misek Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Kdaj se zdej planira otvoritveno furo?
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Kdaj se zdej planira otvoritveno furo? Ne vem, vremenska napoved kaže, da bodo najbolj gorenjski Gorenjci ta vikend kidal. Again :krneki:
KawasakiGirl Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Kvaj zej gorenci, kdaj gremo na furo, da vas mal spoznam :whistle:
Vucko Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Kvaj zej gorenci, kdaj gremo na furo, da vas mal spoznam :whistle: Skoda da nisi korosica ali pa js gorenc :D ker js bi se tud peljal kam, samemu mi pa nekod ni
Rocco Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Kvaj zej gorenci, kdaj gremo na furo, da vas mal spoznam :whistle: ja vreme je že kr taprav...bo treba čimprej p.s. Pa da mi še predstaviš mlajšo sestrico :D
Andro82 Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Hm, če gledam 10 dnevno vremensko napoved, me pa kr mal mine :krneki: ....mraz pa sneg....dej dost je blo tega nooo :wacko:
Razer Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Ne vem, vremenska napoved kaže, da bodo najbolj gorenjski Gorenjci ta vikend kidal. Again :krneki: ma ja spet an... pa glih js bom spet mogu kidat nooo to ni res,js se bom res šele avgusta začev vozt... Kvaj zej gorenci, kdaj gremo na furo, da vas mal spoznam :whistle: dečva zadn cajt ane ;) :D da se ne bomo sam bral pa tipkal :)
_SEBA_ Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 ne se zajebavat ...jst mam že letne gume na avtu :D
Andro82 Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 ne se zajebavat ...jst mam že letne gume na avtu :D Ja se pa pač tist dan k bo sneg ne boš z avto u gostilno pelou :P
Brdaus Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Kvaj zej gorenci, kdaj gremo na furo, da vas mal spoznam :whistle: Dons sm mislu nate, k sm se za zeleno Mazdo2 dam pelou :lol: Ja, bo treba čim prej, samo kokr napovedujejo, se bomo res enkrat aprila dobil :unsure:
KawasakiGirl Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Dons sm mislu nate, k sm se za zeleno Mazdo2 dam pelou :lol: Ja, bo treba čim prej, samo kokr napovedujejo, se bomo res enkrat aprila dobil :unsure: Hehe, če bi jz vozila Mazdo me tud ujel neb :evilgrin: no sam lepo, da si se spomnu :whistle: hehe Ma dej ta vreme, skoz je nekej, če pa grem na motor me pa skor mine k so ceste tlele naokol take od te zime... peska pa tud tok :closedeyes: ampak upejmo, da so se vremenarji zmotil ane :worship:
drjack_dj Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 No ja tko zlo slabe pa tud niso, z mal presoje se da večinoma kar fajn preganjat :yea1: , razen kje v kakšnih rovtah enduro prav pride. Jebt ga, SS le ni za vedno in povsod, heh :whistle:
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Hehe, če bi jz vozila Mazdo me tud ujel neb :evilgrin: no sam lepo, da si se spomnu :whistle: heheMa dej ta vreme, skoz je nekej, če pa grem na motor me pa skor mine k so ceste tlele naokol take od te zime... peska pa tud tok :closedeyes: ampak upejmo, da so se vremenarji zmotil ane :worship: Sm biu z mopedom, tko da mi nebi ušla :naughty: :D ;) Jah, ni še prava pomlad... po mojem bomo mogl še eno mejčkn počakat, da se mal segreje :yes:
Killroy Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 No ja tko zlo slabe pa tud niso, z mal presoje se da večinoma kar fajn preganjat :yea1: , razen kje v kakšnih rovtah enduro prav pride. Jebt ga, SS le ni za vedno in povsod, heh :whistle: Hehe...tuko,tuko - kr povej jim :P Sm pa letos naredu že celih 120 km :kva2: - od tega ene 15 hribovskih po makadamu :grim
Razer Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 dans je pa moj suzi biv že v lj :D sam kaj k se nism js z njemu prpelov :(
Jeger Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 js pa dons plaču za grobnik ....kap ...zdej bom pa en mesc brez malce .. :unsure:
minca Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 (popravljeno) js pa dons plaču za grobnik ....kap ...zdej bom pa en mesc brez malce .. :unsure: boš mogu pa kej nafehtat...neki pa moraš jest :whistle: :whistle: hecam se ;) :) bomo navijal za dobre čase :010 :) Popravljeno Marec 18, 2009. Popravil minca
mrki Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Brdaus, vidm da si se spet zajebal pa Hondo kupu. :evilgrin: No ja, nej ti dobr služi :winkiss: PS Kdaj gremo probat?
maus Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 moram se še mal na horenskem pofočkat :P :beer2:
Jeger Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Brdaus, vidm da si se spet zajebal pa Hondo kupu. :evilgrin: No ja, nej ti dobr služi :winkiss: PS Kdaj gremo probat? ja nč se še ni nauču .... še zmer živi v zmoti :rolleyes:
Brdaus Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Brdaus, vidm da si se spet zajebal pa Hondo kupu. :evilgrin: No ja, nej ti dobr služi :winkiss: PS Kdaj gremo probat? Prit enkrat do mene... bom predstavu ;) Jeger: khm, Bog... odpusti mu, sej ne ve, kaj dela :D
Jeger Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 ah brdaus ..... enkrat te bo pamet srečala ..... :lol:
polž Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 ah brdaus ..... enkrat te bo pamet srečala ..... :lol: . . . .ma mu skoz govorim naj gre preč od japonca :headbang:
Brdaus Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 . . . .ma mu skoz govorim naj gre preč od japonca :headbang: Jalovo delo ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se