_SEBA_ Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 ja upam,da bo ta viknd lepo,da se enkt že vsedm na motor pa se zapelm !!! ti pa raj dam poklič pa praš če sneh pada :krneki: :naughty: :evilgrin:
kađiva Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) Mal off topic, sam res mal otročje tole postaja.... Ker je boljši, ker je slabši nebi pisal ker je itak cisti nesmisel..namesto da se piše kaj je kaj, bi blo bolše da se napiše ce SPLOH in kdaj bi imeli otvoritveno vožnjo in kam... :winkiss: Lp, Rok sej vem k maš Yamaho morš temo menat :P mal heca more bit :D :D fura bo enkrat, če ne prej pa za 1.maja, pa loh kr dvodnevno nardimo :D Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil kađiva
Rock-46 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 sej vem k maš Yamaho morš temo menat :P mal heca more bit :D :D fura bo enkrat, če ne prej pa za 1.maja, pa loh kr dvodnevno nardimo :D Hehe yamaha ..... Amm glede 1.maja pa jaz nebi nevem kaj delal, ker nas bo kar nekaj takrat na morju in bo spet bl nepopolno :) Dejmo prej narest...saj so se vikendi vmees
Razer Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 madona.. misli so že osredotočene na vikend.. ponedeljek se pa še niti začel ni dobr :) itak standard ;) ti pa raj dam poklič pa praš če sneh pada :krneki: :naughty: :evilgrin: ti gavnar en !! :P jao drgač pa ja 20 cm na novo zapadlega snega :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Andro82 Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 (popravljeno) A je kdo gledal kej vremensko napoved :naughty: ....bi se lohk kej zmenil za furo? http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp Popravljeno Marec 31, 2009. Popravil Andro82
Razer Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 A je kdo gledal kej vremensko napoved :naughty: ....bi se lohk kej zmenil za furo? http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp yahuuuuuuuuuuuuuuu :D :D to mi delej ,res upam da bo tko :rolleyes: poj pa lepo na motorčk pa mal na morje v soboto če bo res tko. (pa na štajrsk :naughty: :whistle: )
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 eh fantje, spet samo z japonskimi (mikro)metri merte, kdo ma daljšga..... :naughty: Diskriminacija :headbang: . Hmm, lahk tud kje javno pol meritve objavte :rolleyes: , vzamem tistega z najdaljšim....jezikom :naughty: .
jupiter Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 A je kdo gledal kej vremensko napoved :naughty: ....bi se lohk kej zmenil za furo? http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp Če bo tko lepo, k obljubljajo na tvoji krtini, bo otvoritev sezone tud zame. Samo kombinezon morem še najdet, pa motor mal spucat, pa :kva2: ...
Rock-46 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Drgac je pa zegnanje v Krizah v nedeljo mislim da... Pečo, bos ti kaj vec reklame naredil ???? LP,Rok
Andro82 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Drgac je pa zegnanje v Krizah v nedeljo mislim da... Pečo, bos ti kaj vec reklame naredil ???? LP,Rok Pečo je bil že priden.... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=29211
Andro82 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Če bo tko lepo, k obljubljajo na tvoji krtini, bo otvoritev sezone tud zame. Samo kombinezon morem še najdet, pa motor mal spucat, pa :kva2: ... No, končno....aja, pa da ne boš pozabu gume napumpat :lol:
jupiter Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 No, končno....aja, pa da ne boš pozabu gume napumpat :lol: Letos tko pozno, ker bo to prva sezona, od kar motoriram, da bom imel (izgleda) :trance_33_sleep: isti motor kot v prejšnji sezoni.
_SEBA_ Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Letos tko pozno, ker bo to prva sezona, od kar motoriram, da bom imel (izgleda) :trance_33_sleep: isti motor kot v prejšnji sezoni. pa talanske mušice spucej :P
jupiter Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 pa talanske mušice spucej :P Če zdej po bajti iščem rokavice, pa kombinezon, pa podkape, pa škornje...bom pa tudi mušice najdu :evilgrin:
_SEBA_ Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Če zdej po bajti iščem rokavice, pa kombinezon, pa podkape, pa škornje...bom pa tudi mušice najdu :evilgrin: neki mam u spominu da so use tvoje cune u kotlarn u omar ...tm poglej ;)
Andro82 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 neki mam u spominu da so use tvoje cune u kotlarn u omar ...tm poglej ;) Ejga Seba, da ga nisiti pospraulou :P
Razer Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Bohdav :D Evo pa sm dans prvič užev prve kilometrčke po sloveniji z motorčkm :D Tko da zdj sm mobiln pa se lahka kej zmenmo ;) Aja pa drgač kaj pa kako je kej z otvoritveno vožnjo ?
drjack_dj Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Se bojim da bo tako kot lansklet. :whistle: Smo jo otvoril kar vsak po svoje. No jaz sem jo itak že januarja.
kađiva Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Se bojim da bo tako kot lansklet. :whistle: Smo jo otvoril kar vsak po svoje. No jaz sem jo itak že januarja. ja jebemo, zmente se! :) eden naj določ datum pa relacijo pa pejte...jz pred majem nimam nč cajta, tko da mene nč čakat ;) drgač pa sem vas vidu na POP TV zdle tiste k ste v Križah bli :D
drjack_dj Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Kuga'j zdej vsi ste se nekam zgubl. Sej vem sonce in toplo vreme, tud jest sem vsak dan na mopiju. Če bomo čakal na otvoritveno jo res verjetno ne bo, maja pa to ne bo več otvoritvena. Torej moj predlog ned. 19. april. (v soboto imajo že MK Holcarji žegen in KTM dneve testnih voženj)
Rocco Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Bi šel kdo u nedeljo na furco do Zadra? :naughty:
_SEBA_ Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 dons :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Misek Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 (popravljeno) dons :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Seba slišim da si očka postal! Da bo zdrava in stršema v ponis in da bo motoristka prava!! Popravljeno April 12, 2009. Popravil Misek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se