drjack_dj Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 če bo vreme nas bo verjetno kar precej šlo. Lansklet nas je blo ogromn. Čeprav cel dan tam bit, je tudi mal škoda dneva.
Killroy Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 razne vžigalice, vžigalnike in razne toplotne oz vročinske ali kako drugačne vire prekomerne toplotne energije pusti doma, sem slišu da nisi kej dosti seznanjen z njihovo uporabo oz namembnostjo :hmm: Ah kje si pa to nesramno izmišljotino slišov
KUŠČAR Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 A gre kdo 27.ga v Novo Štifto? Če bo vreme, napoved je vsak dan bolša.
kađiva Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 a se mogoče kdo javi k bi bil pripravlen eno dečvo na Grobnik pelat, motor ali avto...pa da bo cel vikend dol?
Killroy Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 a se mogoče kdo javi k bi bil pripravlen eno dečvo na Grobnik pelat, motor ali avto...pa da bo cel vikend dol? hehe, zdej bo u eni uri spet 6 novi strani s ponudbam
Rocco Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Si predstavljaš, da ga dohitiš v nepreglednem ovinku? :unsure:
Jeger Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 hehe .... js grem sam no pa kombi ...aja pa motor tut
Zoki461 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 hehe, zdej bo u eni uri spet 6 novi strani s ponudbam niti ene ponudbe.. mislm smo pa res gorenci
Killroy Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Bo že držal.... pa še recesija pa to - en let nazaj bi blo cel kup ponudb, letos je pa treba šparat :lol: PS.: kađivc, jest žal ne morm pelat, ker bom sam u soboto pršu mal pogledat
Jeger Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 js sm dal ponudbo ..... .... če gre kdo z mano ..nej pride jutr do mene heheh
kađiva Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 pa je res recesija udarla zgleda ni panike, pridemo z avtom...se bom vsaj po pisti loh vozu
Misek Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Prodam Garmin ZUMO 765T!!! Testiran v težkih vremenskih pogojih (dež, veter ... ) :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Misek Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Aja en lep pozdrav iz vetrovne severne Španije vsem Gorencem in Gorenkam. La Virgen Del Mar
_ales_ Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Prodam Garmin ZUMO 765T!!! Testiran v težkih vremenskih pogojih (dež, veter ... ) a ga počasi konec jemlje, se ga morš pa znebit :evilgrin: :naughty:
Misek Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 a ga počasi konec jemlje, se ga morš pa znebit :evilgrin: :naughty: Ne ne je čisto nov! Kupljen 14 dni nazaj.
kađiva Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 ne Mišek sej ti nisem nč fouš! pozdrav tud teb, pa po pamet in po cest
Misek Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 ne Mišek sej ti nisem nč fouš! pozdrav tud teb, pa po pamet in po cest He he Hvala lepa. P.S.: Naj ti povem da sem ravnokar prsol ves moker v stanovanje k sem sol po motor na servis kjer sem plaču 210€ za gumo. :angry:
kađiva Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 a ti je počla guma a si s tolk znucano šel na pot :krneki: čak a to vas je več šlo a si sam?
Misek Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 a ti je počla guma a si s tolk znucano šel na pot :krneki: čak a to vas je več šlo a si sam? Res ni bla nova, ampak po mojih predvidevanjih bi mogla zdržat. Samo so Italjanske AC precej grobe in je je kr vidno pobiralo, sploh pa cesta proti Genevi dol. Pol naprej pa ni blo panike. Ubistvu sem sol sam. No ja mama druzbo na zadnjem sezdezu!
drjack_dj Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Ja ti pa res nimaš sreče z gumami. Uživej, pa da bi se vsaj mal vreme popravil.
_ales_ Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 se bo kdo jutri mogoče pridružil meni in moji boljši polovici (fotoreporter) na mariji reki ali rakitni???
drjack_dj Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 na mariji reki znajo bit kakšne plohe. Gor po gmajni pa ni preveč za telovadit če ni čist suho. Če se bo kukr tolk gor držalo bi pasal en brzinc. Kdaj pa misliš jit?
_ales_ Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 mislim da nebo nič, po celjskem že dežuje, vaj na radarski sliki tako kaže... pa tud nad kranjom ni nevem kaj lepo, sploh izza krvavca nč kej lepga vn ne leze...
kađiva Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 kvaj banda, a gre kdo od vas v Umag na zbor? midva bova v petek popoldne šla
Rocco Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 kvaj banda, a gre kdo od vas v Umag na zbor? midva bova v petek popoldne šla hmm ja...js tut razmišljam da bi prišel...verjetno se vidmo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se