_ales_ Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 v sluđbi mam lih petek pa soboto frej, tko da je možno da se tud mi2 priklopva.
Andro82 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Fajn se mate...jes pa na dolenjsko travo kosit
kađiva Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Fajn se mate...jes pa na dolenjsko travo kosit kakšno kozo ali ovco si nabav, boš kosil na BIO način, pa še bio mleko boš mel ta čas boš pa preživljal v boljši družbi na zborih
Andro82 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 kakšno kozo ali ovco si nabav, boš kosil na BIO način, pa še bio mleko boš mel ta čas boš pa preživljal v boljši družbi na zborih Eh, dol je pouno ciganou, mi bojo še kozico ukradli Se grem rajš mal rekreirat...itak bom šu pa z motorjem dol :naughty:
KUŠČAR Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Eh, dol je pouno ciganou, mi bojo še kozico ukradli Se grem rajš mal rekreirat...itak bom šu pa z motorjem dol :naughty: Pa da bo kaj narjenga, da navš sam v zidanc.
minca Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 kaj zdej gorenci....a se bomo na raubriterjih kej vidl, pa spil kakšn pir ? :naughty: jz častim
kađiva Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 kaj zdej gorenci....a se bomo na raubriterjih kej vidl, pa spil kakšn pir ? :naughty: jz častim že letim!!... aja to je šele 22.... verjetn se bomo kej videl
minca Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 že letim!!... aja to je šele 22.... verjetn se bomo kej videl ja ja,...kr počak še mal
_ales_ Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 kaj zdej gorenci....a se bomo na raubriterjih kej vidl, pa spil kakšn pir ? :naughty: jz častim pridem v soboto čez dan malo, zvečer mam nočno, tko ko ponavad ko so motozbori v okolici :headbang:
gebre Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 ja ja,...kr počak še mal Ti se kr prprav, da boš men za pivo dala :grim :grim :grim
Petzl Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Ti se kr prprav, da boš men za pivo dala :grim :grim :grim spet bos pjen
minca Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Ti se kr prprav, da boš men za pivo dala :grim :grim :grim sej sm rekla, da jz častim :grim
kađiva Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 sej sm rekla, da jz častim :grim sej za polnoletnost se pa spodobi :naughty: hehe
minca Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 sej za polnoletnost se pa spodobi :naughty: hehe ja sej zato pa
Rocco Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Kdaj je v Besnici zbor? ta vikend...22.-23.5.
Killroy Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Da spet mal potegnem temo iz naftalina.....dons je Dan Brisače, zato si jo tisti, ki še nimate s sabo, le urno priskrbite http://www.towelday.org/ za tiste, ki se jim ne sanja o čem jaz to
KawasakiGirl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Kvaj zej gorenci, al spite al ste sam na motorjih, da je treba temo zmer vlečt iz "naftalina" (kot je reku Killroy)
Killroy Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Jap, folku se ne da več pisat, razlogov je pa najbrž več.....al so res skoz na motorju, al majo tečne babe/desce, k jim okupirajo ves prosti čas, lahko je tašča zaplenila tipkovnico kot kazen, ker niso odnesli smeti vn.....
kađiva Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 hehe ja če noben nč ne piše, kva bomo pol pisal loh kakšn monolog udarm kdaj, sam pol bi itak rekl evo italijan mu je čist možgane zjebal že :lol: pa drgač, ste v redu drage gorenjke in gorenjci? a bomo kam šli kdaj, mogoče clo na kakšno furco :naughty: loh se gremo pa npr. v Žiri v blato metat v začetku junija je pa tud kopalna sezona pred vrati, tko da pomoje so tud kakšni hangarji v igri kmal idej je polno, sam realizacija nam v zadnjem letu ali dveh mal šepa :fredy:
Killroy Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Hehe...jest mam rad monologe - edin tko sm deležen inteligentnega pogovora Ja uhka'b se kej zmeniu, ejga! Tale Žirovski Rock Otočec zna bit kr taprav, hangarji so pa tud že odprti za posel, tko da to tud to bo šlo skoz :lol: Realizacija je pa res bl na psu, ampak vse se da še rešit :grim
CAPIROMZY Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Capiromzy is BACK :D v gorenjski MS CBR 954 :grupni: Kar probejte 1 let abstinirat, jst sm mislu dase mibo STRGAL PS.: Rotaross mi da mal sreče nazaj, k sm mu jo podaril pred letom :D:D LP
Rock-46 Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Capiromzy is BACK :D v gorenjski MS CBR 954 :grupni: Kar probejte 1 let abstinirat, jst sm mislu dase mibo STRGAL PS.: Rotaross mi da mal sreče nazaj, k sm mu jo podaril pred letom :D:D LP To mi deli Kdaj se leti na furo Drugac pa hangerji bodo res kmal ja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se