piano Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Naslednji teden sem fraj do srede, če bo komu dolgčas kamot pride delat družbo na kaki furi, da nam skoz solo okrog pujsala Jest sem tudi frej, pa ponavadi isto solo okrog ropotam. A imaš že kaj v planu? cvetkamarjetka 1
CAPIROMZY Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Ka pa je to, zakljucna fura??? :D:D tajbla dobra , kao zadna fura v sezoni, sam itak furamo še dva mesca zatem :) ke do sred decembra, če ni snega jvalant 1
drjack_dj Objavljeno Oktober 13, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2009 (popravljeno) A bo zdej kakšna zključna fura al ne? Mal prekleman mraz postaja.:krneki: Popravljeno Oktober 13, 2009. Popravil drjack_dj
Andro82 Objavljeno Oktober 13, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2009 A bo zdej kakšna zključna fura al ne? Mal prekleman mraz postaja.:krneki: Mogoče bomo pa imel skupinsko sankanje
gandi Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 Mogoče bomo pa imel skupinsko sankanje Od doma pod Storžičem, do Loma...
KUŠČAR Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 Od doma pod Storžičem, do Loma... Mislm da se bomo hitrej zmenil, kot za zaključno.:grim
Andro82 Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 Od doma pod Storžičem, do Loma... Jes sm za...a že kej polivajo
gandi Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Jes sm za...a že kej polivajo Ne bi vedu, nism bil gor že več kot eno leto. Itak so žabarji čist okupiral teritorij. Par let nazaj sploh niso vedl, kaj to sankanje je, zdej so pa navalil gor, da mormo mi druge proge iskat okol... Je pa dobra proga tud iz Valvazorja dol, sam če jo zrihtajo. :naughty:
kađiva Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Saj ni res ,pa je! po dveh mučnih mesecih čakanja sem dobu ležaje za ST-ja in v nedeljo bom spet sedu na motor baje bo sonce, idealno za kakšn krog, urco ali dve jesenske lagano turističke vožnje razmišlam, da bi do Celja skoču na en kofe gor čez Trojane, nazaj pa Tuhinjska, če bi šu kdo zravn naj se javi lp
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Jeseničan vpraša vpraša Kranjčana: "Kako se imate v Kranju, ejga". Ta odgovori: "Bomba stari, bomba!"
m147 Objavljeno November 8, 2009 Opozori Objavljeno November 8, 2009 Še enga prseljenga na Gorenjsko lahko prištejete urssa 1
KUŠČAR Objavljeno November 9, 2009 Opozori Objavljeno November 9, 2009 (popravljeno) Še enga prseljenga na Gorenjsko lahko prištejete Dobrodošel Popravljeno November 9, 2009. Popravil KUŠČAR
gandi Objavljeno November 9, 2009 Opozori Objavljeno November 9, 2009 Še enga prseljenga na Gorenjsko lahko prištejete Dobrodošel med slovenskimi Škoti, kjer se cedita škrtost in zavist!:evilgrin:
m147 Objavljeno November 9, 2009 Opozori Objavljeno November 9, 2009 Dobrodošel Hvala! Dobrodošel med slovenskimi Škoti, kjer se cedita škrtost in zavist!:evilgrin: Hehehe, niste (ali bolje nismo) najhujši v Sloveniji kar se tega tiče . urssa 1
maus Objavljeno November 10, 2009 Opozori Objavljeno November 10, 2009 Dobrodošel med slovenskimi Škoti, kjer se cedita škrtost in zavist!:evilgrin: to mnenje lahko takoj spremeniš in daš za kufe ta stereotip sploh ne drži, gorenjke spljoh škrte niso spljoh, če imajo, rade dajo gandi 1
Andro82 Objavljeno November 10, 2009 Opozori Objavljeno November 10, 2009 to mnenje lahko takoj spremeniš in daš za kufe ta stereotip sploh ne drži, gorenjke spljoh škrte niso spljoh, če imajo, rade dajo haha, Maus, take morš pa predstaut..čimveč
gandi Objavljeno November 10, 2009 Opozori Objavljeno November 10, 2009 (popravljeno) to mnenje lahko takoj spremeniš in daš za kufe ta stereotip sploh ne drži, gorenjke spljoh škrte niso spljoh, če imajo, rade dajo Bova se en dan skoz ride zapelala do ÖMV-ja v Postojni pa bom dal za tist kufe, čeprov sm gurenc :naughty: Popravljeno November 10, 2009. Popravil gandi
m147 Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 Bova se en dan skoz ride zapelala do ÖMV-ja v Postojni pa bom dal za tist kufe, čeprov sm gurenc :naughty: Pazi, da ne bo premočan, da se ne boš pol še cel dan tresel urssa 1
gandi Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 Pazi, da ne bo premočan, da se ne boš pol še cel dan tresel Sej ga bova vsak pol spila! :naughty: Da nau premočn.
maus Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 haha, Maus, take morš pa predstaut..čimveč aaa :grrr ... pol js zvisim Sej ga bova vsak pol spila! :naughty: Da nau premočn. sj če bo podaljšana, bova imela oba zadosti m147 1
m147 Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 (popravljeno) sj če bo podaljšana, bova imela oba zadosti Ejga, to pa že meji na zasvojenost s kavo :kava: Popravljeno November 11, 2009. Popravil m147
m147 Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 haha, Maus, take morš pa predstaut..čimveč Eh, noče - je škrt urssa 1
gandi Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 (popravljeno) Eh, noče - je škrt Škrt pa sebičen, taprav gurenc! Navem zakva folk sam najslabše gorenske lastnosti pobira od gurencov, dab pa gdo radodarnost pobral, ga pa ni! Aja, jaz sem gandi in sem škrt... Popravljeno November 11, 2009. Popravil gandi
v3sn4 Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 Škrt pa sebičen, taprav gurenc! Navem zakva folk sam najslabše gorenske lastnosti pobira od gurencov, dab pa gdo radodarnost pobral, ga pa ni! Aja, jaz sem gandi in sem škrt... eh,sej ni tko slabo bit gorenc...več za nas ostane,k smo tok škrti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se