maus Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Škrt pa sebičen, taprav gurenc! Navem zakva folk sam najslabše gorenske lastnosti pobira od gurencov, dab pa gdo radodarnost pobral, ga pa ni! Aja, jaz sem gandi in sem škrt... ti si samo virtualno škrt ... sem enkrat opazil, da si hotel izustit, da greva na kavo ... če bi še ene 10 minut pred tabo stal, bi se omehčal mogoče pa res sobota ... ampak je ena kaplica narisana
gandi Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 ti si samo virtualno škrt ... sem enkrat opazil, da si hotel izustit, da greva na kavo ... če bi še ene 10 minut pred tabo stal, bi se omehčal mogoče pa res sobota ... ampak je ena kaplica narisana O ti pokvarjenc he he he, dobr si me prebral, svaka čast!!!
m147 Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 ti si samo virtualno škrt ... sem enkrat opazil, da si hotel izustit, da greva na kavo ... če bi še ene 10 minut pred tabo stal, bi se omehčal mogoče pa res sobota ... ampak je ena kaplica narisana A to da je "hotel" je tu že tako - omembe vredno - dobro znamenje ? urssa 1
gandi Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 A to da je "hotel" je tu že tako - omembe vredno - dobro znamenje ? Sej je napisov, še deset minut bi stal zraven pa bi stisnu iz mene tisto kavo. (sm dobra duša pa se hit omehčam)
m147 Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Sej je napisov, še deset minut bi stal zraven pa bi stisnu iz mene tisto kavo. (sm dobra duša pa se hit omehčam) Čisto preveč! Sigurno mu je nisi častil sam zato, ko paziš na njegove ledvice O:-). Zdaj bom pa raj tiho, da se ne bom še sam kakšnih čudnih navad nalezel :xx:. Ampak če bi ti pa rekel za pir :evilgrin: ... urssa 1
gandi Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Čisto preveč! Sigurno mu je nisi častil sam zato, ko paziš na njegove ledvice O:-). Zdaj bom pa raj tiho, da se ne bom še sam kakšnih čudnih navad nalezel :xx:. Ampak če bi ti pa rekel za pir :evilgrin: ... Pir pa ne pride v poštev, k sva bla oba na motorjih . Pa tud noben od naju ne pije! (alkohola)
m147 Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Pir pa ne pride v poštev, k sva bla oba na motorjih . Pa tud noben od naju ne pije! (alkohola) Dobra sta . Čeprav včasih brez kozla pač ne gre .) urssa 1
Andro82 Objavljeno November 19, 2009 Opozori Objavljeno November 19, 2009 (popravljeno) Hej, gorenci, a se bomo u soboto kej pelal :naughty: je baje lepo vreme napovedano :evilgrin: Popravljeno November 19, 2009. Popravil Andro82
jvalant Objavljeno November 19, 2009 Opozori Objavljeno November 19, 2009 Hej, gorenci, a se bomo u soboto kej pelal :naughty: je baje lepo vreme napovedano :evilgrin: Jest se bom Pa tud ze jutr, ce bo vse prov, bom pihnu do Karlobaga, pa do Paklenice...
Andro82 Objavljeno November 20, 2009 Opozori Objavljeno November 20, 2009 Jest se bom Pa tud ze jutr, ce bo vse prov, bom pihnu do Karlobaga, pa do Paklenice... U, dobr se maš...sam te bo zih zebl k psa
gandi Objavljeno November 20, 2009 Opozori Objavljeno November 20, 2009 U, dobr se maš...sam te bo zih zebl k psa Mene bl kukr mraz skrbi oblačnost, k se že cel teden vlači po Primorski. Mraza pani nobenga, verjamem, da mu bo prov prijetn toplo k bo podirov ovinke proti Zadru... Jvalant srečno!
jvalant Objavljeno November 20, 2009 Opozori Objavljeno November 20, 2009 Mene bl kukr mraz skrbi oblačnost, k se že cel teden vlači po Primorski. Mraza pani nobenga, verjamem, da mu bo prov prijetn toplo k bo podirov ovinke proti Zadru... Jvalant srečno! Hvala! V dalmaciji naj bi bil soncek in kakih 18 stopinj... No vremenoslovci tko pravjo... Se mi pa pot danes ze mal odmika, mam se nekj opravkov, pa so se zavlekli.....
Andro82 Objavljeno November 20, 2009 Opozori Objavljeno November 20, 2009 Hvala! V dalmaciji naj bi bil soncek in kakih 18 stopinj... No vremenoslovci tko pravjo... Se mi pa pot danes ze mal odmika, mam se nekj opravkov, pa so se zavlekli..... Eh, a veš koko praujo...deu lohk počaka, vreme pa ne dobr voz!
gandi Objavljeno November 20, 2009 Opozori Objavljeno November 20, 2009 Dons naredu fočk na Jezerskem vrhu... drjack_dj, svobodnaptica01 in v3sn4 3
gebre Objavljeno November 21, 2009 Opozori Objavljeno November 21, 2009 hej, je bil kdo od tle včeraj, okoli 14h, na podnu betina proti lescam (rdeče-črna cbr 954, kombo isto rdeče-črn) jvalant 1
jvalant Objavljeno November 23, 2009 Opozori Objavljeno November 23, 2009 hej, je bil kdo od tle včeraj, okoli 14h, na podnu betina proti lescam (rdeče-črna cbr 954, kombo isto rdeče-črn) Jest ne, sam a si mi ti mahu na Bledu da naj lampe przgem? Thx!
gebre Objavljeno November 23, 2009 Opozori Objavljeno November 23, 2009 Jest ne, sam a si mi ti mahu na Bledu da naj lampe przgem? Thx! A to si bil ti, drgač pa ni problema
maus Objavljeno November 24, 2009 Opozori Objavljeno November 24, 2009 dobro jutro gorenjci ... čakam povabilo na
Andro82 Objavljeno November 24, 2009 Opozori Objavljeno November 24, 2009 dobro jutro gorenjci ... čakam povabilo na pr sosed majo boljšo.....
gandi Objavljeno November 24, 2009 Opozori Objavljeno November 24, 2009 pr sosed majo boljšo..... U Bitnjah pa sploh
m147 Objavljeno November 24, 2009 Opozori Objavljeno November 24, 2009 dobro jutro gorenjci ... čakam povabilo na Pa saj jo maš zastojn v Domžalah . Sam malo zgodenj si bil :naughty: urssa 1
Sanda7 Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 še dve noči do tretjega SHADOWS PARTYa v HOTedršici.....za zabavo bos taskrbela dva odlična benda,ena teta bo imela en spešl šov s tremi izhodi,......za vas pa bomo pripeljali exkluzivno tudi presenečenje.....za pit bo za jest pa tud............tko da še enkrat vabljeni ta PETEK...v vroče HOTeje
mlekar Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 Hej Gorejnci, jel jos uvek pravite tako ukusne kobasice [mislim na Kranjske] kao nekad u staroj jugi.
kađiva Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 sicer ne vem kakšne so bile v stari jugi, so pa baje še zmer dobre
maus Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 sicer ne vem kakšne so bile v stari jugi, so pa baje še zmer dobre hahaha... kađiuc.. a si tok gorenca, da si ne privoščiš kranjskih klobas mlekar... dobre so še vedno
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se