Andro82 Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 Kaj je stari, a sam se pa ne znaš nikamor pelat Ma kje, se kuj zgubim
Andro82 Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 Dejte še mal počakat , da dobim moped spet (po dveh "sušnih" sezonah ) Hja, sej če bo šlo tko naprej s temle menjenjem, boš vrjetn že naslednjega kupvou
kađiva Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 kr zmente se, če boste mene čakal boste še en čas čakal (prodal STja ) lep začetek sezone vsem ,pa po pamet
She Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 kr zmente se, če boste mene čakal boste še en čas čakal (prodal STja ) lep začetek sezone vsem ,pa po pamet no, da vidimo, če bo šlo tudi brez tebe ampak a pol te/vaju tudi na ducati blagoslov ne bo? gandi 1
Andro82 Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 U jebemti, kdo se jav za liderja....:surrender:
kađiva Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 no, da vidimo, če bo šlo tudi brez tebe ampak a pol te/vaju tudi na ducati blagoslov ne bo? pridem po šihtu tja z avtom, sicer pa pr plači registriram rumenkota :evilgrin: ampak bo sam za priložnostne vožnje
TOMCAT Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Hja, sej če bo šlo tko naprej s temle menjenjem, boš vrjetn že naslednjega kupvou Ah ne, neki se bomo pa že zmenli
KUŠČAR Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Ah ne, neki se bomo pa že zmenli Jaz pa glih nisem tak optimist, tele skopme vožnje nam nekak niso najbolj usojene.:yes:
flero Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 (popravljeno) U jebemti, kdo se jav za liderja....:surrender: ...ja nč Andro, kokr vidm ti največ kle čekiraš ...si se kr sam izbral ...se strinjamo a n?! :yes: ...kađivc je že dal idejo za ruto, mi mormo samo še datumsko rešit zadevo... lp Popravljeno Marec 30, 2010. Popravil flero TOMCAT in Pecy 2
Andro82 Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 ...ja nč Andro, kokr vidm ti največ kle čekiraš ...si se kr sam izbral ...se strinjamo a n?! :yes: ...kađivc je že dal idejo za ruto, mi mormo samo še datumsko rešit zadevo... lp Uf, kolk so pa kej plačani organizatorji A se javiš za pomočnika....
Gladiac Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Jest bi sam prosu, če je lahko ta datum enkrat po 1.5, ker mam drug teden operacijo Bi šu pa full zravn Sej sam če je šansa, če ne bom pač samo utrinke gledu LP
Gloga Objavljeno April 1, 2010 Opozori Objavljeno April 1, 2010 Te je kaj napralo? Tud jst sm hotu ven moppyja vlect, pa se je vreme pr nas okol Lesc tko skisalo, da sem se zelo hitro premislil..
gandi Objavljeno April 2, 2010 Opozori Objavljeno April 2, 2010 Te je kaj napralo? Tud jst sm hotu ven moppyja vlect, pa se je vreme pr nas okol Lesc tko skisalo, da sem se zelo hitro premislil.. Ne, ne, samo provociral sem , bo pa jutri lepše, vsaj kar se vremena tiče.
Andro82 Objavljeno April 6, 2010 Opozori Objavljeno April 6, 2010 A se bomo dons popoldan kej srečal na cest
gandi Objavljeno April 6, 2010 Opozori Objavljeno April 6, 2010 A se bomo dons popoldan kej srečal na cest Mrbit pa res, mrbit.:naughty:
Andro82 Objavljeno April 6, 2010 Opozori Objavljeno April 6, 2010 Mrbit pa res, mrbit.:naughty: eh, dons sm zamrazu...sm doma ostau...jutri vas pa pridem mal podražit na cesto :evilgrin:
gandi Objavljeno April 6, 2010 Opozori Objavljeno April 6, 2010 (popravljeno) eh, dons sm zamrazu...sm doma ostau...jutri vas pa pridem mal podražit na cesto :evilgrin: Jst sm bil pa skor stoprocenten, da smo se srečal, k sm se vračal z Jezerskega ... Tkole je pa gor zgledal popoldan ob 17h. Popravljeno April 6, 2010. Popravil gandi
Andro82 Objavljeno April 6, 2010 Opozori Objavljeno April 6, 2010 Jst sm bil pa skor stoprocenten, da smo se srečal, k sm se vračal z Jezerskega ... Tkole je pa gor zgledal popoldan ob 17h. nene, nism biu jest...kašna je pa kej cesta do vrha...
_ales_ Objavljeno April 6, 2010 Opozori Objavljeno April 6, 2010 pozdrav! a gre kdo v cele na sejem motoboom? js grem, pa bi se kkšnmu prdružu, oz se bi kkšn lah men... v soboto ali nedelo, mogoče pa že v četrtek.
gandi Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 nene, nism biu jest...kašna je pa kej cesta do vrha... Nimam pojma kakšna je cesta do vrha, k sm na bencinski obrnu. Do bencinske je pa suha in čista, brez peska.
TOMCAT Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Kdaj bo otvoritvena skupinska........al spet nč nau? :evilgrin:
m147 Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Nimam pojma kakšna je cesta do vrha, k sm na bencinski obrnu. Do bencinske je pa suha in čista, brez peska. Od bencinske do vznožja malo razkopana, ker jo zgleda obnavljajo, naprej je čisto v redu. Izgleda, da še malo les spravljajo, tako da zna bit kakšen ovinek zapackan, pa ni nič hudega.
Andro82 Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 Kdaj bo otvoritvena skupinska........al spet nč nau? :evilgrin: Eh, jest sm že obupou...sami pussyji
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se