Mutika Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Če zanese koga pot mimo, ... dogajalo se bo !!! :yes: SPRING FEST No. 1, FAROVEC 2010 Prvi tovrstni festival v Sloveniji v času spomladanskih počitnic! Slovenski Spring break! Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici 30.april – 2.maj 2010 Odlična priložnost kje preživeti praznični vikend – na festivalu glasbe, veselja in druženja, v prelepem okolju jezera Farovec! V treh dneh festivala bo nastopilo 36 skupin: Laibach, Psihomodo pop, Niet, Murat & Jose Band, Hladno pivo, Mi 2, Zablujena generacija, Leaf fat, The drinkers, Katalena, Drumatical Theatre, Superbutt, Siti hlapci, Jerry & Blueberry, IRIE FM, Muškat hamburg, Kud idijoti, Suasages, Toxic Heart, Iron median in še in še...) ter mnogo še neuveljavljenih skupin - Cabbage, Infidia, Ashton's Kitchen ... http://www.springfest.si/index.html Vabljeni ! jupiter 1
Senna Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Kvau dons :angry: A kdo pozna kšnga vrača,da bo vreme zrihtal
KUŠČAR Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 (popravljeno) Kva pa je narobe z vremenam, se že jasni:worship: Popravljeno April 27, 2010. Popravil KUŠČAR
Senna Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Kva pa je narobe z vremenam, se že jasni:worship: Vidm ja
Senna Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Zahvalil bi se vsem za super družbo,furco in prijeten dan na Grobniku. Hvala :trance_27_notworthy: :beer1: Moramo še kdaj ponoviti
minca Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 par gorencov je blo prov lepo videt po zeeeelo dougem času a kdo kej ve, a je res poškodovani motorist,ki je v kritičnem stanju iz Kranja ???
minca Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 par gorencov je blo prov lepo videt po zeeeelo dougem času a kdo kej ve, a je res poškodovani motorist,ki je v kritičnem stanju iz Kranja ??? oz.kranjčan umrl na poti na grobnik...pri delnicah?
KUŠČAR Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Zahvalil bi se vsem za super družbo,furco in prijeten dan na Grobniku. Hvala :trance_27_notworthy: :beer1: Moramo še kdaj ponoviti Ja prov fletn smo se mel, sevede bomo ponovil:worship::worship:
mansons Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Zahvalil bi se vsem za super družbo,furco in prijeten dan na Grobniku. Hvala :trance_27_notworthy: :beer1: Moramo še kdaj ponoviti Tebi se je treba zahvaliti za super vodenje te množične super družbe Senna 1
Senna Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Tebi se je treba zahvaliti za super vodenje te množične super družbe
Andro82 Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Zahvalil bi se vsem za super družbo,furco in prijeten dan na Grobniku. Hvala :trance_27_notworthy: :beer1: Moramo še kdaj ponoviti 1.liga...dobr smo se mel :trance_27_notworthy::evilgrin::naughty: kdaj greva na Jezersk
Senna Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 1.liga...dobr smo se mel :trance_27_notworthy::evilgrin::naughty: kdaj greva na Jezersk U soboto če bo vreme,zdej delam do 5 vsak dan u lublan :angry:
Andro82 Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 U soboto če bo vreme,zdej delam do 5 vsak dan u lublan :angry: ta vikend pa mene ni....gremo v Rovinj za vikend...smo na vezi za drug tedn :grim
gandi Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 ta vikend pa mene ni....gremo v Rovinj za vikend...smo na vezi za drug tedn :grim In zdej k tebe ni, so se vsi poskrili... Gorenjci, kje ste?
Senna Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 In zdej k tebe ni, so se vsi poskrili... Gorenjci, kje ste? Zdej sem duma,prej sem bil pa na Jezerskem,pa še kje :trance_27_notworthy:
KUŠČAR Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 Zdej sem duma,prej sem bil pa na Jezerskem,pa še kje :trance_27_notworthy: A si šel kaj čez mejo pogledat.
m147 Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 Kaj če se bi ta teden malo dobili v Rondoju?
gandi Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 Kaj če se bi ta teden malo dobili v Rondoju? Morm gumi zamenjat najprej! (kva nej dam gor?)
Senna Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 A si šel kaj čez mejo pogledat. Ja čudn :trance_27_notworthy: Do kolena še ne gre :angry: Kaj če se bi ta teden malo dobili v Rondoju? Šele okoli 6h mam cajt :angry:
m147 Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 Morm gumi zamenjat najprej! (kva nej dam gor?) Ej, saj to je čist neformalno mišljeno - se prpelemo, spijemo kavo, ali karkoli že, se zmenimo za kako furo in to je to. Nč kaj takega, da bi že tisti dan kam rinli . Drug teden mam tud jaz gužvo na šihtu. A nisi ti šele pred kratkim gume menjal??? Kaj pa delaš z njimi, maš miši v garaži ?
m147 Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 Šele okoli 6h mam cajt :angry: Lahko tudi takrat. Do osmih mamo več kot dost cajta za kafe
_ales_ Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 a je kdo jutri za kkšn krog do štajarske al pa kej podobnega?
Senna Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 a je kdo jutri za kkšn krog do štajarske al pa kej podobnega? A ni neki dež napovedan? :angry: Dirkac in v3sn4 1 1
_ales_ Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 dpns pomoje nav nč, kokr vreme gledam je čudn... bom pa vsaj motor ornk očedu .)
tant70 Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 Kaj če se bi ta teden malo dobili v Rondoju? no da se vam še jaz oglasim a mate rondo kar za bazo,a se zmer drugje dobite?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se