svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 (popravljeno) ...evo vreme kaže, da bo sončkasto trenutni kandidati: 1. Tomcat 2. Andro82 3. Jupiter 4. Nely77 ?? 5. . . 10. ???? Dejte kšn predlog za zborno mesto :surrender: Jaz še spročim Nely, morem še zmrzljivo boljšo polovico (vsaj enkrat se mi sladko smeje, k ne bom zmrzovala v ledru, cordura je fajn za mraz ) prepričat da bo toplo tud kje drugje, ne sam na morju. Morem ekstra poudart, da gremo čez Dvor-Kočevje, ga bo mrbit kj pogrel :lol: Pa mogoč še en predlog za ruto nazaj, čez Cerknico na Rakitno in proti LJ, je nov asvalt, malo prometa cesta pa lepo ovinkasta, ala Stara pošta varianta. Popravljeno Oktober 8, 2010. Popravil svobodnaptica01 cvetkamarjetka 1
pajkica Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 če bo kaka počasna skupina, k tud ni najdla sponzorja za gume :xx: pol se marbit prključim (sam štrudl more bit a ne andro O:-) ) She 1
TOMCAT Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 Evo trenutna situacija: 1. Tomcat 2. Andro82 3. + Androtovih 8 ( ne vem če vsi s svojimi motorji ) 11. Jupiter 12. Nely77 ?? 13. svobodnaptica01 ?? 14. pajkica ?? . . . če nas bo pol tolk bo dobr zborno mesto: Prestige na Laborah kdaj: nedelja 10.10.10 ob 10:00 Andro82 1
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 Tomcat-jaz sem ena izmed teh 8 Androtovih hihihihihii tko da kar 7 piši hahahah Svobodnaptica držim pesti, da se nama pridružita!! Če bo potrebna pomoč pri prepričevanju let me know Pajkica, jaz sodim med "počasne" pa ne zarad gume, začetnica pač Krejzi 1
Andro82 Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 Sej šli bi rajš do morja ane...k bo bol toplo :naughty:
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:010 Sej šli bi rajš do morja ane...k bo bol toplo :naughty: Krejzi 1
Andro82 Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 Kje se Gandi skriva... :krneki:
gandi Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 Kje se Gandi skriva... :krneki: Evo ga, mene :naughty:, sam nism še prepričan, da mi rata uštimat BeČeSko. Sm se učer pelu do Hotedrščice pa mam ležaj v križu fuč, cajta pa nobenga , ampak nam reku ne, k se nkol ne ve... She 1
Andro82 Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 za jutri...zbor v Prestigu na Laborah, kakšno minuto pred 10 uro, da se nekaj spije, odhod pa kakšno minuto čez 10...destinacija - Morje se vidmo...
Schmid87 Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 u matr..a ste se clo neki zmenil koncno :DD
TOMCAT Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 za jutri...zbor v Prestigu na Laborah, kakšno minuto pred 10 uro, da se nekaj spije, odhod pa kakšno minuto čez 10...destinacija - Morje se vidmo... ....se prkotalim, če nam zmrznu.....en sadni čaj mi naročte
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 Ok, zbor torejjutri v Prestige bar-u ob 10.00h, če se ne motim se nam pridruži tudi svobodnaptica in njena ekipa, z vami pa najboljše da se dobimo na OMV-črpalki (pred tunelom) samo uro se je potrebno še zmeniti.... seveda, če se niste že??? Krejzi 1
Senna Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 Ok, zbor torejjutri v Prestige bar-u ob 10.00h, če se ne motim se nam pridruži tudi svobodnaptica in njena ekipa, z vami pa najboljše da se dobimo na OMV-črpalki (pred tunelom) samo uro se je potrebno še zmeniti.... seveda, če se niste že??? Nč ob 10h!!! :angry: Par minut prej je reku Andro
thumper Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 (popravljeno) Kdaj pa je zbor na omv-ju če midva tud prideva??? LP Sm pozabu da nism doma :naughty: Gladiac pa Legvanka Popravljeno Oktober 9, 2010. Popravil thumper
jvalant Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 za jutri...zbor v Prestigu na Laborah, kakšno minuto pred 10 uro, da se nekaj spije, odhod pa kakšno minuto čez 10...destinacija - Morje se vidmo... A ne bi sli rajs nekam u Alpe, sj se ni poledice She 1
Andro82 Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 Kdaj pa je zbor na omv-ju če midva tud prideva??? LP Sm pozabu da nism doma :naughty: Gladiac pa Legvanka Porkamadona, vse tazadn cajt Tist k misl počakat na OMV Celovšak naj bo tak okrog 10:30 (+-10minut), pa se zapeljemo čez pumpo, vas priključimo in gasaaaaaaa A ne bi sli rajs nekam u Alpe, sj se ni poledice hahaha, Alpe mam v planu pol decembra...zdele je še brezveze
m147 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Dekleta in fantje, hvala za super družbo in furo. Fajn je blo. Mormo kuj še en zaključek sezone nardit :evilgrin:.
pajkica Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Dekleta in fantje, hvala za super družbo in furo. Fajn je blo. Mormo kuj še en zaključek sezone nardit :evilgrin:. pa takrat bo tud štrudl, ker dons je andro sestavine že prej požru zato ga ni blo O:-) ja hvala za družbo....
Senna Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 pa takrat bo tud štrudl, ker dons je andro sestavine že prej požru zato ga ni blo O:-) ja hvala za družbo.... Ktera si bla pa ti???
jvalant Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Fock! Hvala za druzbo je blo lusno! O, ja! cvetkamarjetka in She 2
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 hvala vsem za udeležbo, odlično družbo in superrrrr vzdušje! zdej pa lahko enga :beer1: Krejzi in cvetkamarjetka 2
Andro82 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 pa takrat bo tud štrudl, ker dons je andro sestavine že prej požru zato ga ni blo O:-) ja hvala za družbo.... eeeeej, sej drugega mi ni preostalo...sm pa mogu srova jabuka jest Drugač pa tud z moje strani hvala vsem za dobro in prijetno družbo in furo
TOMCAT Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 ...dobr je izpadlo..... matr Andro, velik je ratal telih tvojih 8 ...nabralo se nas je kr za celo poštevanko skor hvala vsem za družbo nely....uuuu jest sm tut zdej enga :beer1: :beer1: :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se