Brdaus Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Jest morm pa svojo bitch prej na servis pelat, da mal pomenjajo. Potem pa lahko She in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 AAAA no tut jest sem danes registriral tako da počasi dinarčke na kraj da bo za bencin jozexj6, gandi in Andro82 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 a otvoritvena je že bla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 Jst bom kr zdle današnjo otvoritveno naredu, dons je še nism... :grrr a otvoritvena je že bla? Bla, prejšnji teden! Mal si zamudila he he he :grrr (hec) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 Bla, prejšnji teden! Mal si zamudila he he he :grrr (hec) jah, tist k morš na tehničnga jaz ne štejem ja sej, vse zamudim.... sicer je pa ful zanimanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 Prvi letošnji FOČK! jah, tist k morš na tehničnga jaz ne štejem ja sej, vse zamudim.... sicer je pa ful zanimanja Moja otvoritvena letos je bla točno 01.01.2012, poglej v temo Kačje ride. Registracijo mam pa Maja... :grrr She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 Aja, zdej grem pa na bicikl, ne da se mi več z motorjem furat! TOMCAT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 jah, tist k morš na tehničnga jaz ne štejem ja sej, vse zamudim.... sicer je pa ful zanimanja ......lahko bi šli na en sladoled nekam gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 ..... lahko a ne .... na konc bova pa kr sama :blink: itak, gorenci gandi in TOMCAT 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 ......lahko bi šli na en sladoled nekam ..... lahko a ne .... na konc bova pa kr sama :blink: itak, gorenci Mogoče k Vikiju? Kdo časti, k drugač ne grem?! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 AAAA no tut jest sem danes registriral tako da počasi dinarčke na kraj da bo za bencin pru vikend k bo lep, pa da boš frej greva nekam . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Mogoče k Vikiju? Kdo časti, k drugač ne grem?! :grrr jaz pridem... zadnji časti gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 3, 2012 Deli Objavljeno April 3, 2012 Joža upam da bo vsaj vikend suh sem frej pa se bomo kam zapelal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno April 3, 2012 Deli Objavljeno April 3, 2012 zmenjen. Če bo sobota suha greva lohk do TC-ja pogledat nahitr pol pa gasa. Sam ne na hrvaško ker nimam še dokumentov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 3, 2012 Deli Objavljeno April 3, 2012 Z lahkoto greva... sej je dost ceste po sloveniji jozexj6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 3, 2012 Deli Objavljeno April 3, 2012 Optimista :grim gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 3, 2012 Deli Objavljeno April 3, 2012 Nono DIN pol boš pa zravn tišu gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 3, 2012 Deli Objavljeno April 3, 2012 Hehe, upam. :grim Sobota kaze da bo slabo vreme, pondelk bo pa sonck, sam mrzzzz...tko da loh gremo v Mirno pec pogledat, pa na cajcka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Misek Objavljeno April 10, 2012 Deli Objavljeno April 10, 2012 Zdravo Išče se lastnik Honde CBR 1000RR, vendar ne trenutno aktualnega modela ampak prejšnjega mislim da letnik 2007 ali starejši po možnosti v repsol barvah. Prosim na PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Maj 31, 2012 Deli Objavljeno Maj 31, 2012 Izkoristil deževno premirje in skočil na Ljubelj... :grim Zdi se, kot da hočejo vse not prinesti že v prvem dnevu po koncu štrajka! Zaseda... Ko sem se peljal mimo, sta pred mano zapeljala še s Provido in preverjala moje živce... :grrr (mam dobre) Andro82, malakai, She in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 5, 2012 Deli Objavljeno September 5, 2012 Premikam temo na vrh! A se gre konc tedna kej na Faaker see? TOMCAT in Andro82 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Oktober 3, 2012 Deli Objavljeno Oktober 3, 2012 ......vse "tiho" .......a se kaj vozite, al že smučke brusite................ http://www.motosvet.com/tabla/topic/35283-jadranska-magistrala/page__st__45 Objavljeno Danes, 14:27 .......sobota 06.10.12.......štart iz lj 7:15 ........ ( do kjer pač pridem....pol pa nazaj do neke zgledne ure ) a gre kdo zraven ? ( vreme zaenkrat obeta ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 (popravljeno) ma za en K se vozim, tud 3000km ne vem če sem naredu, pravjo da bo drug let bolš zdele bom počas krampe nazaj nataknu na motor pa bom bl po terenu oral sem pa v nedeljo na vrhu Črnega kala vidu eno večjo skupino motorjev s KR tablicami, pa sem se spomnil na "zlate čase" gorenjske sekcije k smo se tkole vozil spomlad in jesen,...tko da mrbit pa zorganiziram eno pomladno oldies goldies vožnjo Popravljeno Oktober 24, 2012. Popravil kađiva maus, Andro82 in Killroy 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 4, 2012 Deli Objavljeno December 4, 2012 .....gorejnci.... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno December 4, 2012 Deli Objavljeno December 4, 2012 .....gorejnci.... anja37 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se