batzajla Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Kako ste se imel kej na 3M? Jest sem se peljal mal po 18h iz Kranja pa sem doma lahko sam gate užel :kva2: . Takoj sem se premislil o odhodu na 3M. nismo šli <_<
cvetoo Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Fino! Saj nima nič skupnega z motorizmom, ampak vseeno. A uganeš koga so v nedeljo vrteli v BOF-u na big screenu. :hmm: Severeno seveda :) Le posnetek je bil z live koncerta :cry: . Je bila oblečena. LP.
peco Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Saj nima nič skupnega z motorizmom, ampak vseeno. A uganeš koga so v nedeljo vrteli v BOF-u na big screenu. :hmm: Severeno seveda :) Le posnetek je bil z live koncerta :cry: . Je bila oblečena. Ah taka Severina ni zanimiva. :lol1: :lol1: Dobiš poj v soboto "ta pravo" Severino - sevede če bo vreme. :hmm: :hmm:
kađiva Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 za v soboto so napovedane nevihte in oblačno vreme :cry: :cry: :cry:
peco Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Ej a kdo slučajn ve kdaj začnejo Lajbahi u soboto špilat. :? :hmm:
Killroy Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 No,jest bom šu najbrž že jutr mal u Medvode pogledat-če že ne zarad druzga,bo vsaj ena solidna furca. Če bo pa vreme u kurcu,se bom pa doma pasjanso šu :) Lp
cvetoo Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 Fantje, gre kdo zvečer pogledat v Medvede?(o)JerryCBR,Cagiva,Zeus,Peco,&..... LP Cvetoo
peco Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 @Cvetoo: Dons vrjetn ne bom mogu jt. Lahko se pa ti (pa če bo še kdo zravn) pr men na kšnmu soku oglasiš pa da ti še gun CD dam. :naughty: :naughty:
kađiva Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 Fantje, gre kdo zvečer pogledat v Medvede?(o)JerryCBR,Cagiva,Zeus,Peco,&..... LP Cvetoo Ja ,če bo vreme zdržal grem :) Kdaj bi pa šli,ker jest se imam namen do ene 19h učit pol pa gaasssss :D
peco Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 Sm zejle tut jest mislu jt pogledat v Medvode pa že dž kapla pr nas. :cry: :cry: :cry:
gebre Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 Kaj pa dones, pri nas je že prav fletno razmočeno :wacko:
kađiva Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 Dons tud gremo,sej vreme sem že naroču :D kar poglejte napoved na siol.net :) Angleščino sem tud že zrihtal,tko da kdaj gremo :naughty: :D :D
Zeus Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 Očitno ga nis naroču...pr ns skos po malem dž pada :cry: :cry: :cry:
Killroy Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 @ cagiva: Za kolk ljudi si ga pa naroču?Ker je pr ns tko-tko.Ne vem sicer, kako bo prot večeru, sam zdejle ne kaže prov dobr... PS: Slikce z Besnce: 1.Pečo se že za glavo drži,jest sm si skorej roko odgriznu,Zeus si ogleduje stvar z zanimanjem, Ive pa gebre sta pa brez skrbi... 2. Tukej smo pa v elementu :D Ostale slike so pa tukej http://www.mk-raubritter.com/pictures/besnica/index.htm Lp
kađiva Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 @Zeus: na drugi sliki si pa zlo napadalen videt :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Zeus Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 Vem...to je pozerska fora...da bolš zgleda :P ...sj šse še zj nism nehou smejat k sm to sliko vidu :rolleyes: :lol1: :lol1: :lol1:
Zeus Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 (popravljeno) Zadeva je sledeča...na žalost me ne bo u medvode, ker je vreme preveč spremenljiv...kdor bo šu, mu toplo priporočam dežni kombinezon...js sm lih učer en malček motor spucou (lih tok da ni k dirtbike :P ), in se mi ga ne da spet pucat, pa še moker bi biu, ker NE računam na to da ne bo več dežja....tuki že ceu dan po malem pada...nevem če smo imel pou ure sonca <_<. :angry: Tko da...prou žou, ampak se vidmo kdaj drugič ob boljšem vremenu. @pečo: CD s slikam boš pa kdaj drugič dau...mogoč se u sredo clo na 3M narišem, če boš šu...ampak res mogoč Popravljeno Junij 19, 2004. Popravil Zeus
gebre Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 Ti Killroy a midva greva? Asvalt je za zdej še suh :hmm:
peco Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 Medvode :hmm: :? :hmm: :? :hmm: :? vreme :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
gebre Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 No ja, očitno se dones nikamor ne gre <_<
peco Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 A bo kdo kej dežja - ugodno prodam- letos ga je pr nas čez glavo. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se