peco Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 No, no nekej pa je interesa za furo. :OK: :OK: Samo definitivno ne na Vršič k nimamo vsi endurotou oz. krosou. :BUA: :BUA: @Cagiva: Koko pa to da si prenašou GS-a poleg sebe?
batzajla Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 Pa smo srečal Batzajlo, čez 15 sek. Cagivo + neki GS hehe,a vidš kva to KTM dela :yea2: :D
peco Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 hehe,a vidš kva to KTM dela :yea2: :D Ne, ne sej med vama je bla velika razlika - samo z Fazer-jam jo hitr prevozš. :D :D
batzajla Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 mah ti nč ne veš-midva s cagivo sva obadva šopala k nora,zato se je teb pri tvojih 90km/h tko hitro zdelo,ampak jst sm bil vseen v taki prednosti pred cbr-o :rolleyes: :lol1: in my dream
gebre Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 hehe,a vidš kva to KTM dela :yea2: :D :notworthy: :notworthy: :notworthy: honda skrij se, prihajajo jodlarji :lol1:
peco Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 :notworthy: :notworthy: :notworthy: honda skrij se, prihajajo jodlarji :lol1: NOT - Japan power :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
kađiva Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Ja sej že razmišljam,da jo bom prodal,ker ne gre dost proti KTM-u :cry: joke! :D z batzajlo sva se glih vračala iz Lesc,ko sem srečal frenda na GS-u ,ki se je prov počas peljal skoz Podnart,pol smo se pa v Podbrezjah ustavil in je šel batzajla naprej proti domu,midva sva šla pa še na eno furo do prelaza Črnivec .) zato ta časovna razlika 15 sek :P no fantje a bomo kej slik videl iz Izole?,a res ni imel noben digitalca s seboj :D gotov ste kakšen striptiz poslikal :naughty: Po moje,če bi imel jest digitalca bi vas že zasul s slikami iz Grobnika :yea2: :OK: Za to (letošnjo) zadnjo skupno furo se pa zna kar dost folka nabrat,bon jaz mal obvestil tud ne-motosvetovce :) lp cagiva
gebre Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 no fantje a bomo kej slik videl iz Izole?,a res ni imel noben digitalca s seboj :D gotov ste kakšen striptiz poslikal :naughty: Striptiza si (po pripovedovanju) ne želiš videt :wacko: , sem jest na srečo že veliko pred striptizom dol padu tako, da mi je bilo prihranjeno. Aja pa peco "mojih" fotk ne limat na forum, OK.
batzajla Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Aja pa peco "mojih" fotk ne limat na forum, OK. :lol1: kakšno pa lahko no...
peco Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Nč ne bo slik - ne Gebretovih pa ne od striptiza ker so oboje bolj za v črno kroniko. :wacko: :wacko:
peco Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Samo 2 slikce morte pa useen vidt. prva :P :wub: :naughty:
cvetoo Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Pečo, imaš tudi tel. št. od dekleta na drugi fotografiji?
gebre Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Pečo, imaš tudi tel. št. od dekleta na drugi fotografiji? A vidte kako se tipu smeji :D .
peco Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 @Cvetoo: A ti si kr za direktno akcijo direkt na pomolu. .) Kaj pa kej boljša polovica prav na to? - ta pru me prosš da ti kšno zdrakslam al pa sprintam, zej me pa že za številke od mesnatih sprašuješ. :hmm: :nono: :nono: ps: Na žalost nimam cifre. ;) ;) ;) .) .)
kađiva Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Samo 2 slikce morte pa useen vidt. prva :P :wub: :naughty: nice! :wub:
Miller Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Za to (letošnjo) zadnjo skupno furo se pa zna kar dost folka nabrat,bon jaz mal obvestil tud ne-motosvetovce :) lp cagiva ej ej ej....kaksno zadnjo furoo pa too ??? mene pa nc prasal / povedal...sej res da se nimam motorja..sam upam da bo v petek :unsure: .. :wacko: .. :cry:
gizmOkak Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 ej ej ej....kaksno zadnjo furoo pa too ??? mene pa nc prasal / povedal...sej res da se nimam motorja..sam upam da bo v petek :unsure: .. :wacko: .. :cry: kdo ti vse to rihta, d je tko hitro poštimano? Pa je dosti šlo u maloro al je hujš za videt kukr je u resnici?
gebre Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 ej ej ej....kaksno zadnjo furoo pa too ??? mene pa nc prasal / povedal...sej res da se nimam motorja..sam upam da bo v petek :unsure: .. :wacko: .. :cry: Sej ne zadnjo furo, ampak spet eno tako skupno po dolgem času, da se malo jebače skozi Kranj naredimo :grim .) .
batzajla Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 da se malo jebače skozi Kranj naredimo :grim .) . eni to redno prakticiramo :devil:
Miller Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 <_< poooozerjiii... jest to rajs ksne lepe ovinke lovim proti bohinju al pa portorozu cez ride pa to..ne pa tamle pozirat... :unsure: rihta pa panigaz..res zadovoljen.. se tistole feltno zamenjajo k so pokale ..pol pa gaasaaa :D se kaj zmenimo lahko ja...sj cagiva, batzajla se poznamo pa se zmenimo pa to :D
Miller Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 (popravljeno) hm...tukej pa ni uredii :unsure: ..ja sj vem..mal prepozn am sam ze tolk casa nism na motorju sedu da bo kr mal cudn zdej spet..ampak sej bo.. se bi pa kjer kol pelu...sam da se bi mal pelu :( ..kmal :huh: Popravljeno Avgust 31, 2004. Popravil Miller
batzajla Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 <_< poooozerjiii... jest to rajs ksne lepe ovinke lovim proti bohinju al pa portorozu cez ride pa to..ne pa tamle pozirat... :unsure: tole si bom pa zapomnu .) :rolleyes:
cvetoo Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 @pečo Kaj pravi moja :hmm: Je nisem vprašal :P Kaj potem, je številka ali ne :devil: @ vsi kdaj in kam ? LP Cvetoo
kađiva Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 eni to redno prakticiramo :devil: :grim :grim :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se