Miller Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) :yea2: motorjaaa dooobuuuuuu :yea2: 450km ... v kr. goro...potem nazaj v lj ... pa cez tuhinjsko, celje in sl. konjice v maribor pa nazaj... po stari cesti vse...sem se tud mal goljufal pa na avtocesti mal prtisnu do ene 280 vec pa ni slo zarad kestl kufra se nism mogu sklont...grrr... :D hvala tud polcaju med jesenicam in kr. goro..k me ni ustavu.. sej kao da bi jest :P itak me pa ni mogu naciljat pomoje sem "mal" prevec prpelu :) blo je supet :D am cagiva...call me...jutr al pa pojutsnem bi na morje letu.. ce pa kdo ksno mariborcanko pozna gremo pa lahka na kavico :D ..damn so hudooo fletne punce tam :) aja pa riiiit boooliiii ..sem mel pod kombinezonom ene smesne hlace..:D Popravljeno September 7, 2004. Popravil Miller
kađiva Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 am cagiva...call me...jutr al pa pojutsnem bi na morje letu.. ce pa kdo ksno mariborcanko pozna gremo pa lahka na kavico :D ..damn so hudooo fletne punce tam :) Ja ne vem ,če bi šel ravno na morje,ker je moja sprednja guma že zelo slaba,tko da jo moram čim bolj šparat še za furo in pa za Goriška Brda,če bomo šli tja .) Če hočeš greva pa lahko en dan mal do Jezerskega pogledat :naughty: A greš na 3M juter zvečer :naughty: P.S pol pravte,da bi šli na route 69 :naughty: ja men je tud prav :OK: P.S A bi šel kdo v soboto na ilegalen drag race v LJ za LeClerc :naughty: lp cagiva
Miller Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) Če hočeš greva pa lahko en dan mal do Jezerskega pogledat :naughty: A greš na 3M juter zvečer :naughty: P.S pol pravte,da bi šli na route 69 :naughty: ja men je tud prav :OK: P.S A bi šel kdo v soboto na ilegalen drag race v LJ za LeClerc :naughty: lp cagiva ciiist za vse sem ZA ! :D batzajla cifro dal..sej mojo pa ze mas ane...se slismo pa je..mejbi ce bo cas letim v portoroz mal pogledat.. ce ne se pa za zvecer jutr slismo...zbor pred merkatorjam al kaj ?? caw :rolleyes: Popravljeno September 7, 2004. Popravil Miller
batzajla Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 kdaj bi se šlo na 3M? se bom probal pridružit,sam ne it prezgodej .)
Miller Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 jest mejbi zle na kavico.. al pa v La Petit... tm bomo dostkrat batzajla .) hehe
kađiva Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 kdaj bi se šlo na 3M? se bom probal pridružit,sam ne it prezgodej .) A se zmenimo ob 19.30 pred Mercatorjam,a je še prezgodej? @Miller: v bistvu nisem mislil za 3M jutri ampak danes v sredo,sam nisem opazil,da je že ura čez polnoč ko sem to napisal O:-) :D
gebre Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 Jest bi tud šel, prokleta šola :angry: :(
SHERIFF Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 @Gebre; Pozab šolo, pa poklič Zeusa bosta skupi šla,sam da ne boš slučajno sedu za krmilo!!! :devil: :devil: :grrr :grrr
Zeus Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 Zeus se more učit :wacko: :wacko: :wacko: . Jutr pr ns že sprašujejo in sam še vprašanje časa je kdaj pišemo prvo kontrolno....po vsej vrjetnosti že drug tedn :BUA: :BUA: :BUA: :angry: :angry: :angry: Prokleta šola :SS
gebre Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 @Gebre; Pozab šolo, pa poklič Zeusa bosta skupi šla,sam da ne boš slučajno sedu za krmilo!!! :devil: :devil: :grrr :grrr Ehhh, to je problem samo za pot v LJ, iz LJ nazaj po dveh pirčkih se lepše pelje :kva2: :grrr
Yoldi Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 a bo šel kdo na Kočevske medwede? A kdo ve aj zakej zbor dol? Jst mam glih cajt... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Lp Drp11
Miller Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 huh..dons spt fural...ene 150km naredu..pa kr en mehur se mi je naredu na rok...bom vidu..mejbi pridem 19.30 pred McZorana = mercator :)
Miller Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 danes ob 18 mogoce ksn z zeleno ninjo 6 na jezersko sibal ? sem se od hotemaz do preddvora za ritjo pelu .. ?
metalbike Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 a gre jutr kdo na furo, dvor- kočevje? miller in ostali? Štartamo po kosilu okol 3 (lohk tud kej kasnej) iz lj. Furca bi bla bolj SS B)
Miller Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 hm..ne vem kje je to k mislm da se se nism fural.. bi slo mejbi..ce bom mel cas.. cagiva ?
metalbike Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 to je do kočevja, pol pa levo proti žužmberku. Ful huda cesta za cestive ,kul asfalt , lepi dolgi ovinki, večinoma pregledni, no, ja na konc je pa tud bolj ride sistem B) Sicer pa če pridš do lj. gremo tko skp. Aja pa incubation gre še zravn. Če se odločš me lohk tud na tel. pokličš.
Miller Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 no prov..ce bom mel cas se slismo pa dobimo nekje v lj pa je pa letimo :OK:
gebre Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 No kakšno pametno slikco naredte, da se bom potlej jest lahka mal pred monitorjem slinu :D .
Miller Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) bomo probal ..ce se gres se kar :unsure: ..jest bom sel ob 14.30 od doma pa poklicem pol v Lj B) aja..kva pa na zbor...bo sel kdo pol v Kocevje :? al se gre kam drugam :? :unsure: Popravljeno September 9, 2004. Popravil Miller
Miller Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) @metalbike .. nc ne bo s furo .. pozabu da sem skorne nesu popravt vcer ..k sem se zle napravlov.. :stupid: :cry: Popravljeno September 9, 2004. Popravil Miller
kađiva Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 @metalbike .. nc ne bo s furo .. pozabu da sem skorne nesu popravt vcer ..k sem se zle napravlov.. :stupid: :cry: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: A gremo zvečer na kakšno drinko Miller? Z motorjem seveda :D Sej do Rondoja so pa dobre tud superge :D
cvetoo Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) Jao, jao. Koliko je to enih postov, potem pa pade ena fura do Rondoja. :huh: Fantje, le glejte, da ne bo kdo mašine pregrel :doze: :o Sicer pa, jaz sem tako ali tako pohan v službi. Komu se pa sploh da vozit. :ph34r: LP Cvetoo. @ Miller Če rabiš kak star šrauf(zakarkolipopravitpress) se oglasi. :naughty: Pa LP Cvetoo. Popravljeno September 9, 2004. Popravil cvetoo
Miller Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) ahh .. ne ne ...men pa to ni od kafica do kafica... na morju ze ..sam tle pa brezveze... sem sel pol po skorncke pa kobilco zajahal pa na Jezersko oddrvel pa do Trzica pod hribi do Bleda pa nazaj proti Lj prov supr blo .. edin na jezersko me je sem pa tja vlazna/mokra cesta mal motila pa ko sem sel nazaj je blo po klancu navzdol zoprno ..drgac pa prov sexi :naughty: :D Popravljeno September 9, 2004. Popravil Miller
kađiva Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Jao, jao. Koliko je to enih postov, potem pa pade ena fura do Rondoja. :huh: Fantje, le glejte, da ne bo kdo mašine pregrel :doze: :o In še te fure danes ni bilo :ph34r: Glede mašine se ti pa ni treba bat,ker na Gorenjskem je že tko in tko zvečer tko mraz,da se motor sploh ne segreje dober :D @Vsi: kako je zdej,a bo v nedeljo sploh kdo šel kam,a se bom moral sam peljat :hmm: vsi ste neki tiho pa noben nič ne napiše sam upam,da bo vreme zdržal :cry: lp cagiva
peco Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 sam upam,da bo vreme zdržal :cry: Glih v tem je problem. :hmm: :hmm: :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se