peco Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Problem za petk in soboto je v tem, da nas gre kr nekej na Intermot (nekej v petk, ostali v soboto). :D :D :D :D Kaj pa nedelja popoldne - če bo vreme. :hmm: :hmm: :hmm:
cvetoo Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Ja, Pečo kdo se bo zraven lepše hostese slikal O:-)
metalbike Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Ja, Pečo kdo se bo zraven lepše hostese slikal O:-) bomo zrihtal da se bo pečo :D , mamo fajn komisijo B)
Miller Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 (popravljeno) jutr bo pa ze kar vredu vremee ..sansa bo mal da gremo nove gume mal ulaufat !!! :D kolk je smotan k je dez..kaj k bo sneg ...bom kr spal v garazi zraven motorja :cry: Popravljeno September 16, 2004. Popravil Miller
kađiva Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Eni pa ne bomo spal zraven motorja,ampak ga bomo lepotno popravljali :yea2: oz. ne popravljali,ker mu nič ne manjka - izboljševali ga bomo lepotno :D Danes sem že začel z delom,ker je tak fajn vreme za to :( Če pa kerga kej več zanima me pa lahko pokliče in pride pogledat oz. še raje pomagat :D P.S ker vem,da vas firbec matra kva delam bom rekel sam to "poliranje" aluminija :yea2: lp cagiva
gizmOkak Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 js pa vem js pa vem :kva2: pulira f.... :xx: pa ugibejte :P
batzajla Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 js pa vem js pa vem :kva2: pulira f.... :xx: pa ugibejte :P Frgazarje :hmm: fedre :? .....pa ja ne feltne :D
gizmOkak Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Alpa okvir? bravoooo :010 Fokvir :lol1:
gebre Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 :fight2: Batzajla me je prehitel za par sek. Ampak meni se zdi, da polira okvir B) .
kađiva Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Ampak meni se zdi, da polira okvir B) . Točno tako :OK: Sam sem ga že nehal,ker sem ugotovil,da bom to počel pozimi,ko bo motor brez tablice .) in bo časa dovolj :) Danes sem delal od 13h pa do 18.30 pa sem spoliral le en konec okvirja na desni strani,pa še tega bom moral še enkrat,ker se še poznajo praske in risi :angry: sam sveti pa se ,ni kej :D :yea2: Pozimi pa pride na vrsto še ostalo in pa seveda feltne :D lp cagiva
kađiva Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Juter če bo vreme se lahko popoldne mal do Bohinja zapelemo na eno kavico :D če je kdo za se slišimo ali beremo jutri :) lp cagiva
kađiva Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 aja še to sem pozabil napisat :rolleyes: Rad bi izrazil sožalje vsem tistim,ki bodo morali počakati na izpit za neomejeno do 21. leta :huh: barabe pokvarjene :BUA: :BUA: :BUA:
Miller Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 aja še to sem pozabil napisat :rolleyes: Rad bi izrazil sožalje vsem tistim,ki bodo morali počakati na izpit za neomejeno do 21. leta :huh: barabe pokvarjene :BUA: :BUA: :BUA: cakiii cakiii...a niso ukinll...damn...pol se pa ne bom vec mogu furat :cry:
gizmOkak Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 @miller: A nisi šou prepisat kategorije? Ajejejej, pol najbujš d daš mašino Gebretu. Stavim d bo lepo skrbel zanjo :naughty:
JerryTDM Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 @miller: A nisi šou prepisat kategorije? Ajejejej, pol najbujš d daš mašino Gebretu. Stavim d bo lepo skrbel zanjo :naughty: S to izjavo si pa zadel v polno :lol1: :lol1: :OK: :OK:
Miller Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 @miller: A nisi šou prepisat kategorije? Ajejejej, pol najbujš d daš mašino Gebretu. Stavim d bo lepo skrbel zanjo :naughty: hehe..ne ne...sem bil koj tisto jutro zjutrej pred obcino da so mi podasal :D :D :D mal hecam :P
gebre Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Rad bi izrazil sožalje vsem tistim,ki bodo morali počakati na izpit za neomejeno do 21. leta :huh: Smo jim napovedal vojno-> vsi na CBR-e pa ne ustavljat ta plavim :ph34r: .) Bomo že nekak, če ne drugače bomo pa šli v ilegalo, aka hard enduro :naughty: .
cvetoo Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Fantje, a se v nedeljo kam gre? LP CVetoo.
batzajla Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Bomo že nekak, če ne drugače bomo pa šli v ilegalo, aka hard enduro :naughty: . kva kva kva :rolleyes:
GhostRR Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 (popravljeno) @cveto: V soboto grem na mobikrog .... v nedeljo pa na R69 v obe smeri :D Popravljeno September 17, 2004. Popravil GhostRR
gizmOkak Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Smo jim napovedal vojno-> vsi na CBR-e pa ne ustavljat ta plavim :ph34r: .) to je pa najmajnš problem. Tako al tko jim že večkrat nism ustavu O:-) nisomelicajtapomahatzliziko :xx:
cvetoo Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 @ GhostRR Greš sam ali vas je več? Če bo vreme lepo, bi se ti znal pridružiti. Mislim, da se tudi JerryCBR ne bi branil. Pa ostali? Pečo, Cagiva,Miller..... LP Cvetoo.
GhostRR Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 @cveto: mislm, da grem sam, ker so vsi na sejmu intermot misliš na nedeljo ali soboto?
cvetoo Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Nedeljo. Ko sonček posuši roso in ogreje asfalt. Tel. po PM LP Cvetoo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se