batzajla Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 gorenci,lep pozdrav s hvara! zj pa grem ker je internet drag :ph34r: :D
kađiva Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 @Pečo: a razmišljaš o nakupu "drekpumpe"??? :D :D :D :D Včeraj sem šel mal energijo sproščat na Jezersko :OK: sam sem ugotovil,da je cesta iz meseca v mesec slabša pa še na dveh mestih jo popravljajo,tko da Jezersko me do nadaljnega ne bo več videlo :BUA: pa tud nobenmu ne priporočam kakšnega divjanja gor :wacko: lp cagiva P.S : ne vem a se sam men zdi,ampak najbolj hostese so ble pa pri Derbiju :wub: :OK: :OK:
peco Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 @Cagiva: Ne ne bom presedlal na drekpumpo - to je biu samo kot dokaz zmoglivosti. :P ps: Glede hostes se pa po mojem motiš - glej sliko. :OK: :OK: :OK: :OK:
peco Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 @Gebre: Dobu, hvala. :notworthy: :notworthy:
kađiva Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 ps: Glede hostes se pa po mojem motiš - glej sliko. :OK: :OK: :OK: :OK: Uff tale je bla pa tud ena izmed najboljših ja :wub: :OK: :OK: Pa še na Rossijevi Yamahi je sedela :yea2: Drugač pa verjem,da so ble pri Derbiju tud dobre :grim ,sem glih takrat pršu tja,ko so imel en show in so plesale na odru :OK: jeah!!! pa še svojega DJ-a so imel,ki je skoz vrtel hudo muzo :notworthy: (glede glasbe se verjetno naše metal duše ne bi strinjale z menoj :lol1: :lol1: )
peco Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 @Cagiva: O vrjem de je bla huda tale - pa ni bla na motorju - kr pr enih "lajtangah" za bremze. Sm tut jest vidu show od Derbija pa bi se vseen odloču za mojo favoritko ps: Remus tut ni imu slabih. :naughty: :naughty: :naughty:
kađiva Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 @Cagiva: O vrjem de je bla huda tale - pa ni bla na motorju - kr pr enih "lajtangah" za bremze. Sm tut jest vidu show od Derbija pa bi se vseen odloču za mojo favoritko ps: Remus tut ni imu slabih. :naughty: :naughty: :naughty: No ne vem kje si jo ti videl,ampak jaz sem jo 100% videl na Rossijevi Yamahi :yea2: REMUS power!!!! :OK:
gebre Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Derbi, če bo vedu, da bo tale doli bi šel na sejem samo zato, da bi jo prašal za cifro :wub:
peco Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Še dve iz Derbi "fabrke" - te sm jest slučajn zasledu. :D
peco Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Pa po mojem da smo mau pozabil na Sym. Tle sta 2 fotke za pokušino. :P :P
peco Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Tole pa vrjetn ni vsak vidu, je pa utrinek iz LeoVince show-a. :kva2: :kva2: :kva2:
gebre Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Aja peco, a si že pogledal :naughty: .
Incubation Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Derbi, če bo vedu, da bo tale doli bi šel na sejem samo zato, da bi jo prašal za cifro Men se tud tale zdi najbl sladka!!! :wub:
Miller Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 (popravljeno) @Miller: Sm vidu ja gunga s Suzo. Sicer sm mislu da sm te tut u nedelo okrog 8 zvecer vidu k sm za crno desetko iz Bleda do Lesc pelou. :hmm: :hmm: da da :) amm... Ducati ma ponavad ta hude bejbe :) Popravljeno September 22, 2004. Popravil Miller
Miller Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 aja..na morju je pa lepo ja :) sem ravno iz poreca prsu..sej vem da ni tko kot na hvaru batzajla... lepo se mej :) ..pa vem da motorja pogresas :P :D
peco Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 @Miller: Kaj a si bil poj ti u nedelo? :hmm: :hmm:
kađiva Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 @Zeus: nisem vedel,da ti tud k Firestartersom hodiš ob torkih. Jaz sem pa včeraj še razmišljal če bi šel mal pogledat dol,sam sem reku,da sam ne bom dol hodil :) Če greš naslednji torek spet grem zraven,da vidim te zabave pri Firestartersih :D Al pa če gre kdo drug z mano lp cagiva
Zeus Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 @cagiva: sj učer sm biu prvič drgač, sm šu sam pogledat koko je kj dol...spoznou shargota, klimbro, davea, hotschkota itd. blo je dobr...bom še kdaj šu :D
kađiva Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 v temi od firestartersov so slike .)
gebre Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Jutr3 greva midva s Killroyem na sestanek zaradi ograj...(ČE JE SPLOH!!!, morem še pogledat) a gre kdo zraven???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se