Jerry_exc Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Killroy brez skrbi da nav nč crknlo sej si dobr moped kupu :D od dobrega človeka k je dobr skrbev zanga B)
Killroy Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Killroy brez skrbi da nav nč crknlo sej si dobr moped kupu :D od dobrega človeka k je dobr skrbev zanga B) Ja ja,da ne bom kej napisov, kaj vse sm mogu že zamenat... ;) :) Lp
Mitja Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Alo Gorenjci, kje na Bohinju se da parkirat brez možnosti da pride redar z listki in ga moraš nabunkat??? :ph34r: Po možnosti kje ob jezeru ali kaki reki, da bi se človeh še ohladil v vodi in imel eno oko na motorju?? LP, El B. B) med jezerom in sotesko je ob Savi veliko lepih kotičkov, pa še mau zasebnosti imaš, česar ob jezeru ni zarad obupne gužve letos, pa še noben te ne bo preganjal :)
.T. Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Gorenjci a se boste dones kaj dobili v Rondoju? A se splaca narediti eno furco do Kranja? Tadej
ninochka Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 .. jaz pridm za kake pol urce ... mogoče kaj več.. :)
.T. Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 .. jaz pridm za kake pol urce ... mogoče kaj več.. :) Ravno dovolj casa, da das za drink. OKoli 19-te ure :ph34r: Tadej
ninochka Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 .. jaz pridm za kake pol urce ... mogoče kaj več.. :) Ravno dovolj casa, da das za drink. OKoli 19-te ure :ph34r: Tadej ... zmenjeno.... :D :P
AlterMann Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Mrbit. Č nau treskal. :rolleyes:
ninochka Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Mrbit. Č nau treskal. :rolleyes: nč nau treskou.. t rečm, ejga (upam.. :unsure: ) :rolleyes: ;)
Tiger Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Mrbit. Č nau treskal. :rolleyes: nč nau treskou.. t rečm, ejga (upam.. :unsure: ) :rolleyes: ;) Pr nas že-ornk madona :D :o :(
ninochka Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 ... jah, dons nas bo bl mal, če bomo gledal, po vremenu... Ker se kr prpravljajo nevihtice... oz. so ponekod že... :( :huh: no, ja, sej četrtkov bo še velik... :rolleyes: :)
JerryTDM Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 ... jah, dons nas bo bl mal, če bomo gledal, po vremenu... Ker se kr prpravljajo nevihtice... oz. so ponekod že... :( :huh: no, ja, sej četrtkov bo še velik... :rolleyes: :) Maš prov ;) dons vrjetn ne bo nč :o
SiR Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 šminkerji - a brez motorjev pa vam ni do druženja :P
ninochka Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 šminkerji - a brez motorjev pa vam ni do druženja :P .. Ne..nima smisla pol. :D :P .. Jest itak zmer sam z mopedom okol hodm :P :D :D Praši druge :P
Alka Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Se opravičujem, ker sem morala požret besedo in mi ni bilo dano, da bi vas danes uzrle moje očeske. :( Upam pa, da uživate celo bolje, kot če bi jaz bila tam. No, operacija je uspela in pacient je spet na vseh štirih!
gebre Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 šminkerji - a brez motorjev pa vam ni do druženja :P .. Ne..nima smisla pol. :D :P .. Jest itak zmer sam z mopedom okol hodm :P :D :D Praši druge :P :lol: :lol: :lol: :lol: LP by gebre
ninochka Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Se opravičujem, ker sem morala požret besedo in mi ni bilo dano, da bi vas danes uzrle moje očeske. :( Upam pa, da uživate celo bolje, kot če bi jaz bila tam. No, operacija je uspela in pacient je spet na vseh štirih! Ni panike.. boš drugič za rundo dava :P :D ;) No, lepo, da je operacija uspela, in da pacient okreva... Enga lupčka mu dej namest mene :D
.T. Objavljeno Avgust 15, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2003 Vceraj smo se zbrali stirje najbolj vztrajni. Spili drink, gostiteljica je usla ta prva. Se je pa lepo izkazala. Mogoce nas bo pa drugic vec. Tadej
smrekca Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Hojla vsem! Dons sm odkrila tole temo in ponosno :D sporočam, da sm gurenka. Ejga, če to ni fajn, zdej ns je pa še več. Četrtek, 21.avg., se mrbit prfuram iz Komende u gun Rondo. :ph34r: ...me boste še spoznal... Kdo še pride...hmm <_< (če sploh :unsure: )???
Dejans Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Hojla vsem! Dons sm odkrila tole temo in ponosno :D sporočam, da sm gurenka. Ejga, če to ni fajn, zdej ns je pa še več. Četrtek, 21.avg., se mrbit prfuram iz Komende u gun Rondo. :ph34r: ...me boste še spoznal... Kdo še pride...hmm <_< (če sploh :unsure: )??? Nikol ni prepozn ;) Sicer se pa zmeri kdo najde, vsaj "šef" :P če že ne drugi... Še korošci se neki hvaljo, da pridejo :P khmm... pride... :D Pridem... LP Dean
ninochka Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 (popravljeno) Hojla vsem! Dons sm odkrila tole temo in ponosno :D sporočam, da sm gurenka. Ejga, če to ni fajn, zdej ns je pa še več. Četrtek, 21.avg., se mrbit prfuram iz Komende u gun Rondo. :ph34r: ...me boste še spoznal... Kdo še pride...hmm <_< (če sploh :unsure: )??? Nikol ni prepozn ;) Sicer se pa zmeri kdo najde, vsaj "šef" :P če že ne drugi... Še korošci se neki hvaljo, da pridejo :P khmm... pride... :D Pridem... LP Dean No, fino,.. upam, da prideš :) :rolleyes: Ja, je pa res..nč bat.. zmer je en tm.. "šef" pride zmeri.. če ne druzga vsaj kako kavico spit B) ;) Joj, kok je fajn tale "šef" :P :D ;) :rolleyes: :ph34r: ;) pa zmeri je vesel, če mu kdo drušno dela :rolleyes: Pa včasih še kako pristno, dobro blejsko kremšnito dobi.. a ne Killroy ;) :D :rolleyes: (hvala)Bila je okusna..mmm njami :ph34r: Popravljeno Avgust 18, 2003. Popravil ninochka
lojzek Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Ja mau pozn sm zamerkov... sm pa tut gorenc. Pa če bo kej časa se bom tut jest probov oglast:) LP
Dejans Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Ja mau pozn sm zamerkov... sm pa tut gorenc. Pa če bo kej časa se bom tut jest probov oglast:) LP Matr :huh: vse bolj se mi zdi, da so gorenci res škrti :o in to s časom :P LP
lojzek Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Čas je denar... Zato ga pa Gorenci tko težko z rok spustimo:))
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se