kađiva Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 @drp11: a mene pa nis vidu na kostanevem pikniku? :huh: sej smo bli skup s Pečotam in še dvema tam :doze: če ne prej se pa spomlad vidmo spet na open-season furi :D
peco Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 A je kdo zainteresiran za novoletno forumsko srečanje? :? :hmm:
gebre Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 No ja, niti ne, mogoče pa le, nikoli ne veš :D ....
flero Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 ME definitivno :grim , ce bi bil doma :cry: , pa drugo leto! lp flero :ph34r:
kađiva Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 tud jaz nisem preveč zainteresiran ,pa še finance bi raj porabu za taprav nov let :grim kam se gre za nov let?? :naughty: lp cagiva
peco Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 kam se gre za nov let?? :naughty: lp cagiva ← Na plombe :grim :grim :grim
kalimero Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 @ drp 11 ; oj verjetno si iskal lupino ampak sem jo doma pozabu. :kva2: :kva2: ne ni me bilo na pikniku in tako so letos zamujene priložnosti za srečanja no se vidimo mogoče naslednjo sezono. :OK: :OK:
Yoldi Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 @ Killroy;Tebe sem še največkrat videl (rock bar... ) Če pa ti mene nis razmišljaj o očalih :) Me ni tolk mal skupej... @ cagiva; Vidu že vidu..sam pozabu, ker si bil od unih treh (nezameriemšomejebe) @ kalimero; kakšno lupino??? a ne furaš čelade :fight2: hja drug let.... če ne na raubritterjih... prot konc zlo verjetno pridem preštet onemogle. če bo še kdo živ, popijemo :beer1: Lp Drp11
cvetoo Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Me ni tolk mal skupej... :OK: :OK: Pod tole se pa podpišem, pa če tudi nisem nič dal zraven. LP Cvetoo.
Yoldi Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Me ni tolk mal skupej... :OK: :OK: Pod tole se pa podpišem, pa če tudi nisem nič dal zraven. LP Cvetoo. ← Ane ane ejga :blink: :blink: :) Pol pa čudi se, da tdm ne vleče, pa de gume grejo, pa več kur... AAAA Iztok Mlakar lepo zapoje;" so te meli za bolanga če s jih jemu mejn ku 100" :yea2: Lp Drp11
Killroy Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 @drp11: Očitno bi res očala rabu-te nism nikjer zasledu,gebre pa tud ne :wacko: Drgač je pa dons tko lep dan....se grem kr mal vozt :OK: (DobrDaNismOdjavuPress) Later
Petzl Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 @drp11: Očitno bi res očala rabu-te nism nikjer zasledu,gebre pa tud ne :wacko: Drgač je pa dons tko lep dan....se grem kr mal vozt :OK: (DobrDaNismOdjavuPress) Later ← to si le ti pozabu :D , a si uzeu zutri bilobil al tut to ne? joke ;)
JerryTDM Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 A se gre kdo dons po brezpotjih vozit, dan glih za v gmajno :notworthy:
batzajla Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 A se gre kdo dons po brezpotjih vozit, dan glih za v gmajno :notworthy: ← ja jst bi šu :D
cvetoo Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 Pa dobro, le kaj spet počno lovci :hmm: Mogoče bi moral kateri od jelenov nastaviti kak rog iz grmovja na pot :grim LP Cvetoo.
boštjanP Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 (popravljeno) Jest res dons klicem jerry_juniorja, pa ga prasam, ce gre u gmajno, on pa fotr mij motor uzev in ne morm jt :naughty: . no pol smo sli pa jest, markovcic pa se en z Lc2 nekam v zavrsnico v gmajno. zelo mucen je bil mimohod podtrih dreves :grrr Lp Popravljeno November 20, 2004. Popravil boštjanP
JerryTDM Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 Pa dobro, le kaj spet počno lovci :hmm: Mogoče bi moral kateri od jelenov nastaviti kak rog iz grmovja na pot :grim LP Cvetoo. ← Po moje bo pa to mal fovšarija :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: P.S. Veš da sem celo do tebe mislu pridet, če ne bi nobenga za furo najdu.
cvetoo Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 @ JerryTDM:OK: :OK: Bi te počakal s toplim čajem .) Fovšije pa ravno ni. Sem skočil včeraj v Žiri. Saj veš, da se nebi olje vsedlo. Pa zebe kot pes. Sem šel kar takoj nazaj. LP Cvetoo.
kađiva Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 Ob takem lepem vremenu sem se odločil da spucam svojo ljubico,ker je bila že pošteno naprašena in tudi umazana od zadnje letošnje vožnje,ki je bila že tri tedene nazaj :( Ko je bila oprana in spolirana pa me je zamikalo,da bi se zapeljal kakšen krog, vendar brez tablice nimam kej, tko da sem se zapeljal samo od doma pa do pizzerije Dare pod Jelenovim klancem in nazaj (priznam brez čelade O:-) ) in tako sem bil zadovoljen in z nasmeškom na ustih,da sem se vsaj tistega pol kilometra peljal po dolgem času :OK: :OK: hiter naj bo te zime konc,da se bomo spet po cest vozil :) lp cagiva
kađiva Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 od zadnje letošnje vožnje,ki je bila že tri tedne nazaj :( ← oziroma več ,sej je že en mesec tega skor :(
Yoldi Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 @Killroy: Bom drugič še glasen, ne samo obilen, pa bo...saj bom kar nekaj na Bledu; 10.12 Špilam z Lady"s first :yea2: :yea2: :yea2: , 25. pa menda ozvočujem Supernovo, seveda vse v Rock baru, če boste kaj na okol prišli se pa vidmo ane... @ Jerry tdm; ane, da sem tebe vidu u sboto na jamniku s črno kroso (Rdeč kombi) pa pozdravu sem ... nisem bil pa čist ziher, drgač bi prbremzov O:-) O:-) Lp Drp11
JerryTDM Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 @DRP11 Drugič se pa ustav, zdej vladajo zimske razmere, smo pa drugače zrihtan :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
batzajla Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 @ Jerry tdm; ane, da sem tebe vidu u sboto na jamniku s črno kroso (Rdeč kombi) pa pozdravu sem ... nisem bil pa čist ziher, drgač bi prbremzov O:-) O:-) ← u,to se bo juniorju zdel :D
metalbike Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 2 dni že nč objave... :doze: Kaj bo šele pol k bo sneg zapadu na gorenjskem :D :D
peco Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 2 dni že nč objave... :doze: Kaj bo šele pol k bo sneg zapadu na gorenjskem :D :D ← Poj bomo pa začel farbat, šraufat.... :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se