cvetoo Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 sej Sora se pa zlije v Savo je pa tud dobr :D ← Kolpa tudi :devil: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 @Cvetoo, Cagiva: Motosvet in ne Nature-svet. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 @ Peco :004 bla blada bla, če se ne bi obešal na Cagivo, sploh ne bi imel kaj pisati. Še dobro, da kdo kaj na pol napiše, da se lahko malo duvam. BTW, kdaj bo že pomlad :( LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 Bo, bo pomlad. Še vsak let je bla! Samo prej bo treba še mal šipe drgnt pa sneg kidat, pol pa bo. Do takrat bo pa treba adrenalin sproščat v telovadnicah. Za zunaj je zame premrzlo! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 BTW, Joldi, kdo pa je tista na zadnjem sedežu :eek: . Nova, stara nova :? :whistle: Bivša.... :oops: :kva2: Jebi ga... Lp Yoldi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 @Cvetoo. Včasih je pametneje biti tiho kot klatiti neumnosti. :grim :grim ps: Ne si tega preveč k srcu gnat. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 A bo mogoče kdo v soboto v Rock baru na Bledu? :) Dons sem slišal,da igrajo 8 BOMB-si, sicer je to rock n roll , rockabilly muzka, sam men so kr všeč, majo take "poslušljive" komade :) Ne vem povejte, če bi kdo pršu, če ne se pa lahko zmenmo tud za kakšn biljard. lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 Matr, zgodej se spomnete, takrat ko se jest lih fajn zmenim za nekam drugam :( . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 @Cvetoo. Včasih je pametneje biti tiho kot klatiti neumnosti. :grim :grim ps: Ne si tega preveč k srcu gnat. B) ← peco dragi, kam bi pa prišli, če bi bile tu le pametne navedbe. Zato si prav nič ne ženem k srcu. :love1: you all. LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 A bo mogoče kdo v soboto v Rock baru na Bledu? :) Dons sem slišal,da igrajo 8 BOMB-si, sicer je to rock n roll , rockabilly muzka, sam men so kr všeč, majo take "poslušljive" komade :) Ne vem povejte, če bi kdo pršu, če ne se pa lahko zmenmo tud za kakšn biljard. lp cagiva ← Jst! Gogi ma žurko :oops: :beer2: :beer1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 peco dragi, kam bi pa prišli, če bi bile tu le pametne navedbe. Zato si prav nič ne ženem k srcu. :love1: you all. LP Cvetoo. ← Verjetno bi naš dragi forum zrasel v parlament št. 2. Posledično bi vsi imeli povišane plače, štipendije......, in še nadalje bi se vsi posledično vozili z motorji, katerih konji so nam prerasli čez glavo, kar bi nadalje posledično vodilo v smrt. Res je zgleda bolje, da klatimo neumnosti. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 rateče -planica bmw :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 jalovc, sem te včeraj srečal na bledu? bel Rnevemkateriže :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 jalovc, sem te včeraj srečal na bledu? bel Rnevemkateriže :hmm: ← a z motorjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 drugic se moras ustavt da bova kaksnga srknva :drunk: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 a pol si bil ti :) mi smo se vračal s pokljuke,z avtom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 a pol si bil ti :) mi smo se vračal s pokljuke,z avtom ← PA KDAJ DRUGIČ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 A je mogoče kakšen,ki bi šel v Padovo v soboto na Bike Expo Padova? Mi imamo v kombiju plac še za enega .) Odhod ob 5.00h iz Kranja, cena je bla prejšnja leta ca.5000sit+vstopnina. Če koga zanima naj mi sporoči na: 040 283-952 .) lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 Kje ste vsi, a se kej dogaja? :D A bi šli kdaj spet na kakšn biljard (pa zdej upam da nisem prepozen najavil :P )? lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 A je mogoče kakšen,ki bi šel v Padovo v soboto na Bike Expo Padova? Mi imamo v kombiju plac še za enega .) Odhod ob 5.00h iz Kranja, cena je bla prejšnja leta ca.5000sit+vstopnina. Če koga zanima naj mi sporoči na: 040 283-952 .) lp cagiva ← Sam bi se lahko zmenil ja.... LP;R Sam bolj cez vikend..oz. petek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 je že mim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 Sam bi se lahko zmenil ja.... LP;R Sam bolj cez vikend..oz. petek ← Predvidevam da si to mislu glede biljarda, in ne glede sejma :D A se zmenmo v soboto zvečer nek, ni nujno da v kranju, da ne boste rekel,da smo zmer v kranj :P no s predlogi na dan :D lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 U soboto zvecer izvedljivo, samo se mi zdi Kranj še vseeno najboljsi kraj kot središče naše prelepe dežele. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 Predvidevam da si to mislu glede biljarda, in ne glede sejma :D A se zmenmo v soboto zvečer nek, ni nujno da v kranju, da ne boste rekel,da smo zmer v kranj :P no s predlogi na dan :D lp cagiva ← ja lahko, pa tud kamot kranj zakaj ne...sej je vec al manj vsem blizu :) hehe LP;Rock P:S Lahko se pa tud zmenmo pa se dobimo v G bar oz. kje drugje ob ene 13,14 ce bo soncek pa se z motorji dobimo ....(oz. ko bo mal toplej) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 No kva pol rečemo, sobota ob 21h pr Johanc :) No blejska naveza kva pravte? :D , sej zdej mate pa že skor vsi izpite bo pa že en peljal :P lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se